Am compilat LoudHush (http://www.loudhush.ro) ca universal binary dar n-am acces la hw X86.
Ma poate ajuta cineva cu un test?
Multumiri, —
c
Din cîte știu, în România nu a ajuns nici un mactel dintre cele circa 2000 distribuite pt testare anul trecut. Eu zic să contactezi pe cineva de la Apple. Dacă nu ai nici un contact, îți dau eu, treci pe PM pentru detalii. Sau, pune-l pe versiontracker.com și pe MacUpdate și vezi reacțiile acolo. În SUA circulă deja destule mactel-uri și, probabil, cineva îți va răspunde. Teoretic, dacă ai lucrat cu XTools ultima versiune, parcă 2.2, asta face automat universal binary. Ei, știu, teoria e una, practica e alta.
La Apple nu vreau contact - nu mi se pare o solutie.
Varianta cu VersionTracker si MacUpdate nu ma prea incanta avand in vedere ca produsul e shareware. Nu vreau sa ajung in situatia de a cere bani pe ceva ce nu merge de nici o culoare.
merge pe 10.4.3
am pus ca asterisc server 127.0.0.1 ca nu ma lasa sa continu altfel
si disculeste acolo de zice cu “network quality” alea alea.
preferintele merg sa pui bife pe acolo, meniurile merg ...
mai multe nu stiu sa ii fac
Atentie - nu l-am testat si functional cum nu am avut 2 mac-uri cu microfoane + difuzoare/casti ca sa vorbesc intre ele. Butoanele fac clicka clicka ok dar s-ar putea sa citesti din biblie intr-o parte si in cealalta sa iasa versetele satanice. (PowerPC e big-endian, Intel e little-endian)
Daca imi dai o adresa de mail pot sa-ti dau un account de test ca sa ne sunam.
In forumul asta eu nu gasesc de nici o culoare private message. In ala vechi sigur era.
—
c
EDIT: se pare ca exista mesaj privat in forum totusi.