slackintosh 12, Yellow Dog Linux 5
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti. sudist
Macuser din: 25.02.07

instalari pe clamshell , asa doar de “fite si figuri de Buftea”  wink . dupa o instalare reusita de Gentoo 2007 pe vreo masina ppc ma potolesc ...

Fișiere atașate
Archive.zip  (Dimensiune Fişier 496 - Downloads: 179)
 Semnătură 

smile

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Albu_ca_Zapadu - 03 August 2007 01:40 AM

instalari pe clamshell , asa doar de “fite si figuri de Buftea”  wink . dupa o instalare reusita de Gentoo 2007 pe vreo masina ppc ma potolesc ...

de slackintosh am aflat după ce mi-a trecut febra linux…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti. sudist
Macuser din: 25.02.07

deja mi s-a conturat o concluzie. pentru maşini ppc, cel mai elegant şi “finisat” rămâne OSX (Panther, Jaguar, Tiger). linuxul pentru macintosh-ppc este aşa, ceva mai exotic. merge şi este gratis şi cam atât…  confused
ca atare, rămânem cu BSD-l numit OSX.
şi totuşi, cum o fi NetBSD pe maşini ppc?  tongue wink

Semnătură 

smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Albu_ca_Zapadu - 07 August 2007 01:29 PM

deja mi s-a conturat o concluzie. pentru maşini ppc, cel mai elegant şi “finisat” rămâne OSX (Panther, Jaguar, Tiger). linuxul pentru macintosh-ppc este aşa, ceva mai exotic. merge şi este gratis şi cam atât…  confused
ca atare, rămânem cu BSD-l numit OSX.
şi totuşi, cum o fi NetBSD pe maşini ppc?  tongue wink

Nici pe pc-uri „normale” nu e altfel, doar că acolo ai multe, puzderie de linux-uri, dintre care vreo 4-5 sînt chiar OK.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…