Salut, sunt nou pe forum…acesta este primul meu post. Am un ipod de 40 de gb cred ca e g5…de la o vreme face figuri la sincronizare, cand vreau sa pun muzica pe el..merge o perioada, si apoi spune ca problem syncing ipod…ipod cannot be synced…sau ceva de genu asta…trebuie sa reiau toata operatiunea…la fel..copiaza 3-10 melodii si face la fel, altadata a copiat si 1000 de melodii…i-am dat restore…i-am dat de toate..nimic..aceleasi probleme..ce are ? ce ii fac?
incearca alt cablu sa vezi daca nu cumva s-a stricat cablul tau ...
fa un update de firmware la ipod ...
eventual da-i o scanare cand este in disk mode sa vezi daca nu ti-au aparut niste bad-uri pe disk ...
nu stiu cat de repede se strica sau nu cablurile facute de catre Apple, insa cred ca trebuie sa verifici cablul pentru a te asigura ca problema nu apare din cauza unui fir dezlipit sau partial dezlipit care poate duce la pierderea semnalului in timpul sincronizarii.
daca imi dai mai multe date despre ipod si sistemul pe care il folosesti (PC sau Mac) am sa incerc sa te ajut (in masura in care voi putea) sa iti rezolvi problema ...
daca nu stii exact ce model este poti sa verifici folosind seria aparatului. Intra pe http://www.apple.com/support; in partea de jos a paginii unde apare “About Your Support Coverage” scrie seria care apare pe spatele iPod-ului apoi iti va aparea modelul de iPod pe care il ai ...
ipodu asta l cand incepe sa faca fitze de genul asta…inseamna ca se strica Hdd-ul. Asa facea si la mine pana cand a crapat de tot.
Il am si acum in dulap.
Este un ipod clickwheel….jq4376jqpq7..asta e seria….folosesc un sistem win pt a-l gestiona…..deci: ii dau sinc si copiaza cateva melodii 1 sau 2…dupa care scrie sincing..apoi iar mai copiaza 2…maaaxim 3 melodii si iar scrie sinc…si tot asa pana cand la un moment dat scrie this ipod cannot pe sinced sau ceva de genu asta..si moare…
Daca e hddul plecat in lumea celor drepti..se poate inlocui cu un altul toshiba de capacitate mai mica sau aceeasi capacitate?...conform tutorialelor de pe net?
Mai scriu un posta ca nu mai pot edita….l-am trecut in disk mode, apare in explorer ca disk dar daca vreau sa copiez ceva pe el…sta putin si apoi da o erare de genul cannot copy"file name” because in i/o error has occured….deci cred ca e hddul de vina
se poate schimba hardul in ce vrei tu numai sa fie de 1.8 inch. ..da un search pe forum ca am facut eu un topic cand am avut probleme….si vei gasi cateva linkuri unde poti cumpara Hdd…scrie si tu in search hdd 1.8..sau ecva de genul.
am gasit hardul de cumparat….problema e ca am reusit sa il bag in modul de diagnoza, i-am dat hdd scan si zice ca hdd pass….se sincronizeaza fffgreu.si copiaza muzica lent de tot
nu te-au ajutat link-urile care ti le-am dat?
incearca cand e in Disk Mode si iti apare pe desktop sa faci 2-3 partitii, apoi formateaza-le
dupa ce ai facut asta, da-i acum Restore din iTunes si incearca acum sa ii faci sincronizarea ...