Vreau sa imi pun muzica pe un stick USB
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

am creat un playlist cu 380 de piese in iTunes. Vroiam sa il pun pe un stick si stiam ca selectez toate piesele din PlayList si e destul sa Drag&Drop; pe stick. Problema e ca nu merge… si nu merge nici sa le trag pe toate odata pe desktop.
Ma lasa sa trag aprox 10 odata, altfel incearca sa faca ceva si nu reuseste nimic.
E drept ca am facut dimineata update-ul la iTunes dar totusi. Mai incearca cineva sa traga pe desktop, sa zicem 100 de piese, si sa imi zica daca reuseste.
Merci mult

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

Nu stiu daca iti convine asa, dar… ca o idee:
Selecteaza tot playlistul, da-i Get Info, pune in field-ul de comments o fraza care sa fie destul de originala (“playlistul meu pentru USB”) da-i apply, dupa care da un search cu spotlight dupa fraza aia. O sa ai in spotlight lista cu piesele, si de acolo cu siguranta poti trage melodiile pe stick.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Problema ta cred că e următoarea. Dacă între acele 380 de piese ai două sau mai multe fişiere care au acelaşi nume (de exemplu Track_1.mp3), când încerci să le copiezi pe toate în acelaşi loc iTunes nu ştie ce să facă cu ele, aşa că preferă să nu facă nimic. Mi s-a întâmplat de câteva ori.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Tudor am dat “Show Duplicates”, aveam o singura piesa dublata, am sters-o dar tot la fel.

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Atenţie: nu m-am referit la numele piesei aşa cum se vede în iTunes ci la numele fişierului de pe disc (vizibil în Finder). Show Duplicates se bazează pe tag-urile Title/Artist, nu pe numele fişierelor.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

cand tragi cate 10 odata ai incercat din 10 in 10 sau ai ajuns tu la concluzia asta pentru ca s-a oprit la 10? vezi poate chiar 11 are acelasi nume cu alta daca e cum zice Tudor.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

cate 50 maximum, ca nu am avut rabdare si nici timp sa le iau pe bucata.

la mine este bifata optiunea cu “Keep iTunes Music Folder organized” ... lucrez cu interfata programului si nu ma intereseaza cum potriveste iTunes folderele in spate, deci il las pe el sa le seteze cum o vrea. La o scurta inspectie din Finder nu am vazut nici unul dublat, am sa ma mai uit.

Am facut si cum a zis Knockout, dar si asa se poticneste cand sunt mai multe piese.
Am sa ii dau un pic ca Onyx sa vad poate poate.

[ Modificat: 04 August 2007 03:27 AM de silvestro2in1 ]
 Semnătură 

iPhone 5 Black, 16 Gb