Reinviu si eu threadul cu o intrebare (vad ca s-a mai pus la inceput dar fara un raspuns clar):
E vreo diferenta intre un abonament platit online la Apple la .Mac 5.0 si un kit de .Mac cumparat din magazin?
Cu alte cuvinte, dupa ce platesti abonamentul online poti sa faci download de undeva la aplicatiile respective? Exista vreun DVD in cutia de .Mac cumparata din magazin care sa contina aplicatii sau e doar un cod de acces si ceva material publicitar?
[ Modificat: 27 Decembrie 2007 12:21 AM de dtancu ]
OK, in acest caz daca imi iau din magazin un box cu .Mac 4.0 (ca numai asta se gaseste la noi), codul din cutie e inca valabil? Dat fiind ca s-a ajuns la .Mac 5.0.
eu l-am platit pe net ...nu m-au interesat cutiile ci diferenta de bani
M-am întrebat și eu ce rost are cutia aia. Cred că, pur și simplu, e rezultatul unui studiu psihologic: unii oameni nu intră pe internet să cumpere ceva, un produs sau un internet, dar cumpără o cutiuță frumoasă pe care scrie ceva și care, în principiu, conține ceva, nu contează ce, un pliant frumos colorat sau bomboane, orice… Cînd vede omu că aia costă 89 euro, o ia, zice „mă, nu degeaba o fi așa scumpă, o avea ea ceva înăuntru”.
Daca era doar 89 EUR il luam si eu azi, odata cu iWork ‘08. Insa la istyle era numai Family Pack = 169 EUR, asa ca: Saluti, mangiatori di frutti!
Pe internet il fac.
[ Modificat: 27 Decembrie 2007 10:42 PM de dtancu ]