oricum e “duma”, ii skimba palca da’ nu-l tin pt ca nu au ce sa faca cu el, si asa ti-l dau tie.. cam de k..t..plus, daca era palca varza, hwo knows what else ii distrus de la “socuri” sau mai stiu eu ce, si asa, iti cumperi un macbook cu 1000 de euro si intr-un an il folosesti 6 luni ca the other 6 sta pe la service..
nasol rau de tot..dar pun pariu ca daca se strange lumea si face gura(a, ups, e romania, cine sa se stranga? unitate?aici?fighting for the right cause?again, aici?)ceva s-ar skimba.
am putea, de ex, ssa mergem asa mai multi acolo si sa facem gura, pt simplul motiv ca: IT COULD HAPPEN TO ANYONE.
Hm… Eu vin în perioada 18-20 pe la Bucureşti. I’m in, dacă se organizează ceva atunci. Dau cu booku’ meu de masă. Io zic, oricum, chiar şi de mergi singur, să nu accepţi [cenzurat]. Să mă scuze cattus, da’ ăla-i cuvântu’.
Să ţi-l schimbe, PUNCT! UNU’ DIN CUTIE! De nu, OPC-ul şi reclamaţie şi la producător. Sunt proceduri, durează instant sau, dacă vor război, câteva săptămâni, da’ merită. Laptopu’ tău, la 4 zile după cumpărare, să fie NOU, nu cu placa schimbată.
sau mai bine, hai trimitem mai multi multe scrisori in legatura cu problema asta, macar sa vada ca-i ceva serios..spunem ca suntem de pe forumul asta(sau nu avem voie?) sau ca stim de problema asta de pe forumul asta si ca ni se pare foarte urat ca un client sa fie tratat asa
who’s in ?
Hy 2 ALL
eu sint cel cu Makul facut praf in 4 zile ,dau acest post ca sa va tin si pe voi la curent.Cu toate ca lucram miercuri mi-am luat liber si am plecat la Bucharest sa rezolv problema cu Makul pt ca era full de informatii si aveam nevoie de el urgent toate bune si frumoase.Ajung la ISTYLE cu el oamenii foarte de treaba nu ai ce sa le reprosezi au incercat sa ma ajute din plin si pentru asta Respect.Eu am facut comanda de mak online http://WWW.Apple.ro si resselerul este firma IRIS cei care mi-au si trimis makul sa nu faceti greseala sa luati ceva de la ei eu am patit buba,nu ai ce sa discuti cu ei in primul rind nici nu stiu sa vb cu un client.Ajuns la istyle vb cu oamenii care imi spun ca trebuie sa vada ce are ,ii atentionez ca eu nu vreau sa il desfaca pt ca stiti si voi un lucru desfacut nu mai e la fel,oamenii ma inteleg si suna la IRIS sa vada ce posibilitati de intelegere sint,dupa o lunga discutie cu ei nu au ajuns la un consens si anume ca eu trebuie sa plec de acolo cu un mak nou nout si imi da persoana respectiva la telefon,10 min de convorbire telefonika cu cei de la IRIS =0 Barat nu aveam cu cine sa vb nu stia sa lege 2 cuvinte i-am explicat situatia care era o urgenta si ca am venit special 200KM ca sa rezolvam amiabil situatia ca sa imi zica,ca el nu poate schimba produsul pt ca ramine cu el pe stoc de parca pe mine ma interesa ce se intimpla cu makul busit si ca nu il schimba si ca il repara cei de la Istyle .Replika mea a fost de genul “stiu ca Apple e o firma care se respecta de accea am si ales sa cumpar un mak si cred ca in situatii de genul asta nici nu se sta la discutii si produsul se schimba automat (clientul sa fie multumit) asta tinind cont ca Makul meu nici nu a iesit din casa era tzipla si la a 2 ua incarcare a cedat,replika lui ce stiti dumneavoastra de politica firmei APPle si Garantie.Aici am inchis tel va dati seama de ce!! Nu am sa ma opresc aici Incerc sa contactez APPLE US sa le prezin situatia si comportamentul Resseller APPLE Romania vs Client sa stie si ei cu cine lucreaza ca sigur nu au habar.
“ramane cu el pe stoc” .... hahaha .. ce taran prost. prezinta ba si tu niste intelegere vis-a-vis de firma…una cam de aproape 1500eur…. daca tot esti ghinionist si te-ai intepat, de ce sa ies si io in gaura cu un mac stricat pe stoc?! ‘tu-i prostu’ ma-sii….
xeoane, dar de ce vrei tu sa ai cel mai mic grad de lizibilitate? si asa ne omoara amicul eugen… Incearca si tu sa scrii Mac sau MAC sau mac sau MB sau MacBook
Baga tare, ca si eu as face la fel. Mai sus am mentionat ideea sa faci o plangere direct la Apple US, si cred ca se va rezolva treaba.
Acum tu ai MBP la tine nu ? Nu l-ai lasat la ei nu ?
În România se produc multe mânării. Înţeleg că iStyle sunt ţais (observi - ei sunt parteneri direct Apple). La Iris se taie firu’.
Aşadar, dincolo de amabilitate, asta e problema lor. Suni frumos sau mergi personal şi, fără nici o discuţie, citezi de aici: Dragă domnule, eu vreau de îndată un calculator nou. (asta-nseamnă să scoată hardu’ din vechiu’ şi să-ţi pună informaţiile pe ăstalalt - FĂRĂ SĂ-L DESFACĂ pe cel din urmă! - deci eventual de faţă cu tine, să scoată pe ăla nou din cutie şi să transfere, fără nici un moft). Vă rog să rezolvaţi problema mea maximum o săptămânâ. (au vreme să-l comande, să facă toate procedurile, calculatorul buşit e problema LOR) Dacă nu, voi depune plângere împotriva Iris la Oficiul Naţional pentru Protecţia Consumatorului şi voi face reclamaţie direct la producător, pentru înlocuirea laptopului şi, eventual, daune materiale datorate lipsei utilizării sale. (c-ai zis că ai nevoie de el, poate tu faci o revistă şi-ţi pierzi toţi sponsorii)
Ai zis la revedere şi ai plecat. Revii într-o săptămână. Au rezolvat, bine. Nu - mergi la ONPC. Nu te speria, durează până la o lună ancheta, dar nu aşa ceva NU e admisibil. Nu ai de ce te descuraja şi să te alegi cu un produs futat. Aşadar: ori cu scandal, ori cedează ei înainte. Succes. Dacă ai nevoie de ceva, remarc că eu şi încă câţiva îţi stăm la dispoziţie.
am terminat de compus,acum astept feedback de la IRIS sa vedem ce au de zis oricum nu cred ca se rezolva pe cale amiabila pt ca am stat de vb cu ei la tel si nu ai cu cine sa stai de vorba nu au fler de busines dac ma intelegeti se simte calitatea omului prin felul in care ti se adreseaza mai ales la tel nu mai vorbesc de contact face 2 face.Poate IRIS e OK dar oamenii care o reprezinta Nope:(
abia astept sa ne zici si noua ce zice Apple.US in privinta problemei ... mor de curiozitate, mai ales ca am eu anumite dubii in privinta Apple Romania