3 din 4
3
Un macbook muri subit
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
Rank
Newbie
Din: Focsani-Vrancea
Macuser din: 11.08.07

Momentan nu am trimis mail decit la IRIS sa vedem versiunea lor scrisa ,pt ca la APPLE US nu am o adresa iligibila inca .Am vb.cu “varamea” din state sa se intereseze de o adresa E-Mail de la compania mama
nu vreau sa treaca mailul meu la cine nu trebuie si sa fie sters subit trimitem direct la sursa.

Keep On Touch

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

“adresa iligibila” ??!?!  wtf is that??
poate gasesti aici una Eligibila ....

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
Rank
Newbie

Merci pt corectie.Am intrat acolo si nu am gasit urma de e-mail catre compania mama indiferent de,departament sint numai contacte catre reprezentanti APPLE ..care sint inutile nu iti raspunde nimeni

10x THX

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.03.07

citesc ce se scrie aici si ma ingrozesc…apple..iris…istyle…
din cate stiu eu..
apple…10+...plus ca de 4 zile butonez mac mini..si 10+++++++(win..cei ala:D..dupa 14 ani..:D)
iris…din cate stiu eu…si am vazut pe la mac prieteni.. —-4(neseriosi,interesati de profitul lor,clientul=fraierul care a dat banul)
istyle..10

acum revenind la problema de pe topic..incearca la opc…explica-le ca e un calculator de nustiu cate milioane..cum e cu garantia apple..si ..modul de a fi tratat de catre cei de la iris..
nu bat campii..eu am avut un mare show cu dacia pitesti..am asteptat cu masina pe dreapta o luna jumate, dupa firma de casco si dealerul dacia care dadeau vina,si aveau dreptate, pe dacia pitesti..si am rezolvat in 6 ore cu opc-ul..direct la dacia pitesti..e cam singurul “organ” care isi face treaba in RO..azi la 12 opc..maine la 12 aveam masina gata
cat despre inlocuirea produsului..si la cora in 10 zile il returnezi fara sa fi intrebat nimic…
modul in care ti s-a vorbit la telefon e rusinos..“ce stiti despre politica & garantia apple”..pai daca nu stiam nu va bagam in buzunar atatia bani..idiotii..
imi cer scuze daca am suparat pe cineva si am fost off topic ..dar speram ca macar cu apple-ul sa stea lucrurile altfel..
citez un coleg..“traim in romania si asta ne ocupa tot timpul”

Semnătură 

mc721

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.02.07

Asteptam sa publici aici raspunsul de la IRIS..

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
Rank
Newbie

Ceva Interesant -http://www.anpc.ro/anpcro/index.php?option=com_content&task=view&id=1001&Itemid=49

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Ca să înțeleagă toată lumea despre ce e vorba…

NU EXISTĂ “APPLE ROMÂNIA” - în sensul că firma Apple Inc. din Cupertino, California nu și-a deschis aici nici un fel de birou, reprezentanță or whatever. În România există un distribuitor unic Apple, care se numește I.R.I.S. S.A. -  ei cumpără Mac-uri de la Apple Inc. și le dau mai departe la toți ceilalți dealeri (cu o posibilă excepție - iStyle, care este un fel de firmă-soră cu I.R.I.S., au aceeași “mamă”).

Prin urmare, multe dintre politicile Apple aplicate în SUA sau în unele țări din Europa de Vest sunt egale cu zero în România. Dealerii din România sunt pur și simplu niște firme obișnuite, care se supun reglementărilor legale românești, și încearcă mai mult sau mai puțin, în măsura posibilităților, să ofere anumite servicii. Trebuie să înțelegeți că unele facilități de care auziți că se aplică prin SUA nu prea se pot oferi la noi din lipsa unui anume suport legal sau contabil. Sau din lipsa unor legături mai strânse cu Apple Inc. Și bineînțeles, asta depinde și de abilitatea sau efortul pe care este dispus/poate dealerul să-l facă pentru a asigura aceste servicii. Unii fac un efort în plus ca să mulțumească clienții, alții nu.

În concluzie, dacă aveți nemulțumiri, adresați-vă OPC, ținând cont de prevederile legilor din România și de contractele încheiate cu vânzătorii. Ceea ce face Apple în SUA este irelevant pentru noi.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
Rank
Newbie

Da ai dreptate ,asta e raspunsul care l-am primit si eu de la vara mea din state care a stat de vb telefonic cu cei de la APPLE in schimb la ei se schimba fara discutie produsul si imi pare rau akum ca nu l-am luat de acolo in schimb Tudor arunca un ochi aici si spune-mi ce parere ai http://www.anpc.ro/anpcro/index.php?option=com_content&task=view&id=1001&Itemid=49

Astept si parerea ta (am sau nu dreptul la un produs nou?

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

E posibil să ai dreptul la un produs nou, dar numai ANPC-ul te va lămuri sigur. Confirm și eu din experiență că este una dintre instituțiile care-și fac treaba.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRank
Member
Din: București Sectorul 2
Macuser din: 06.03.07

eu zic ca ai tot dreptul la un produs nou si la ceva despagubiri pt perioada in care nu ti-ai putut face/termina lucrarea.
cel putin dupe ce scrie pe site la onpc.
go call’em si vezi ce se-ntampla…eu zic ca o sa ai un macbook nou noutz smile

Semnătură 

endgame

 MacBook            |13” Alu 2ghz/4gb/256mb OS 10.11|
 MacBook            |13” Uni 2.26ghz/8gb/256mb OS 10.10|
 MacBook Pro    |13” 2.9ghz/8gb/1gb OS 10.10|
 MacBook Air      |13” 1.6ghz/2gb/144mb OS 10.7.5|

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Go go gadget !
Si eu zic la fel….vei ai dreptul la un MBP in cutie sub sigil…si il vei avea o sa vezi….totul tine de perseverenta.

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRank
Member

any news?

Semnătură 

endgame

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
Rank
Newbie

Fratilor Va rog atentie!!

Dis de dimineata trimit fax la OJPC Bucuresti cu documentele de achizitie fapt pentru care primesc mail de la IRIS;

Buna ziua,
Astazi am primit un transport in care avem si MB061zh/a cu tastatura in limba romana (singua diferenta este ca ca apare “î”). Daca doriti vi-l putem trimite sigilat, la o anumita adresa in schimbul celui ramas in service la Istyle. Astept confirmarea dumneavoastra.

Valeriu Ion
Service Manager

IRIS
119 Nicolae Titulescu st.
Bucharest, Romania

tel.: +4021-222 77 18/19
0726 243 001
Fax: +4021-222 77 17
e-mail: .
http://www.iris.ro
- Afişaţi textul între ghilimele -

OK astept Coletul

FINISH smile)

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRank
Member

bravo!

justice is served.
raspberry

Sa ai mai mult noroc cu asta decat cu precedentul.

Semnătură 

endgame

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Yeaah ! Felicitari !