4 din 4
4
Un macbook muri subit
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRank
Member
Din: Prague, Czech Republic
Macuser din: 11.10.05

felicitari OPC!!!

Semnătură 

Mac mini - i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
Mac mini server - i7 2.3 GHz 16 GB, intel HD 4000, 256 SSD
iPhone SE 64 GB
MacBook Pro mid 2012 i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
iPad mini 4th gen 128 GB

Long time ago I said to myself that I should “Think Different !”, and I did. I don’t regret my decision!

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 27.02.07

fratilor astia de la OPC chiar se misca…!!!! nu-mi vine a crede! adica azi le-ai trimis hartiuta si i-au si luat la intrebari pe magarii aia???

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 05.08.07

Ahahahahahahahahahaha!

În cuvintele lui Michael Scott, regional manager la The Office, adaptat la limba patriei: CINE ŢI-O ZIS, MĂ, CĂ SĂ MERI LA OPC, HĂ?! CĂ CINE?! :D

Bravo şi succes, sper să nu mai ai probleme?

P.S. Adică nu mai mergem la sediu să facem scandal? smile) Hai să i se mai strice lu’ unu’! :D

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 05.03.07

aha…deci se poate….nota 10 pt OPC….

Semnătură 

mc721

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

De fapt, ce le pasa resellerilor? Apple se obliga sa inlocuiasca aparatele defecte! Numai ca baietii nu vor sa se lege la cap! Hirtii, telefoane, adrese, explicatii! Dar cind vad un client mai hotarit, gata, se poate!

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRank
Jr. Member

Eu suspectez alt[ chestie. S-ar putea să facă mânării. Eu când am avut baiu’ cu placa de bază pe Fujitsu-Siemens, mi-au motroşit-o din topor, ca să mai meargă până după garanţie. Nu m-aş mira să comande componente bune, să le lase-n calculator alea vechi, să trimită la fabrică cine-ştie-ce. Se pot face multe, poate-s paranoic, da’ eu am văzut mişculaţii de astea pe pielea mea. N-are importanţă. Noroc că s-a rezolvat pentru băiatul cu pricina. Să fie învăţătură e mine: se buleşte ceva, pac! garanţie. Nu mere? Pac! OPC-ul.

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRank
Member
Din: Prague, Czech Republic
Macuser din: 11.10.05

aşa e ... se pot face multe mânării ... pentru ma majoritatea sunt interesati sa “iasa banu”, da-i dracu’ de clienti ... sa mearga piesele cat sunt in garantie, ca dupa aia e problema clientului ca noi suntem acoperiti in fata legii ... asa se face comert in mandra si frumoasa Romanie! Din punctul meu de vedere, consumatorii sunt vinovati pentru ca se multumesc cu servicii de proasta calitate pe care platesc mult, iar atunci cand e de facut scandal si de dat cu pumnul in masa, toata lumea tace… Daca si consumatorii ar fi mai exigenti, nu s-ar mai intampla asta, pentru ca atunci firmele astea de k….at si cu servicii tot de k….at, ar disparea peste noapte ...

Semnătură 

Mac mini - i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
Mac mini server - i7 2.3 GHz 16 GB, intel HD 4000, 256 SSD
iPhone SE 64 GB
MacBook Pro mid 2012 i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
iPad mini 4th gen 128 GB

Long time ago I said to myself that I should “Think Different !”, and I did. I don’t regret my decision!

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.02.07

+saptamana viitoare ma duc si eu cu un ipod de 30gb in garantie…sa vedem ce zic baietii. +

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRank
Jr. Member

Cre’că or citit aici şi deja mă urăsc băieţii. :D Dacă am probleme, deja au planul bine făcut. :D

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
Rank
Newbie
Din: Focsani-Vrancea
Macuser din: 11.08.07

Salut 2 All

Va scriu direct “LIVE” dupa MACBOOK se misca natural ca TENISU Torsion si sint foarte bucuros ca am rezolvat buba.Sper sa nu mai am probleme si binenteles nici voi sa n aveti probleme de genul.

Ne mai auzim cu alte okazii

Cius

4 din 4
4