Mda cred ca comunismul asta a lasat amprenta pe multi…!
Imi place sa imi da-ti ” BAN “.
Aici nu o sa fiu “out of topic”.
Cred ca exagerati cu regurile voastre. Sa nu uitati ca fara useri acest forum nu exista.
Bine ca mai sunt administratori….!
Poate tu nu gresesti cand scrii pe o alta limba decat cea materna ? La mine se intampla.
Si nu cunosc detalii despre ce se plateste sau nu, si nu am zis ca nu au dreptul….am zis numai ca cred ca exagereaza un pic.
Da’ eu sunt curios… pe alte forumuri cum de se poate discuta in voie despre warez si alte
“bucurii” specifice tarilor in dezvoltare?
Ei cred ca incearca sa dezvolte altfel macuser.ro… dar as fi curios sa aflu in ce?!
el se referea la ban-ul dat pentru dublu off-topic. si mie se pare exagerat sa dai ban pentru off-topic mai ales cand ai dreptate ... insa asta e, sa ne bucuram ca e doar de 24 ore si e ok.
Da’ eu sunt curios… pe alte forumuri cum de se poate discuta in voie despre warez si alte
“bucurii” specifice tarilor in dezvoltare?
Ei cred ca incearca sa dezvolte altfel macuser.ro… dar as fi curios sa aflu in ce?!
Arată-mi şi mie un forum de genul ăsta, dar unul “oficial”, în care proprietarii sunt cunoscuţi, nu nişte nick-uri oarecare existente pe un server, sau situri de torente.
Pai nu stiu ce sa zic… imi vine in minte exemplul forumului insanelymac pe care sunt mii si mii de pagini
dedicate diferitelor distributii de osX86 ... Si mai stiu ca recent tipul care detinea toata tarasenia a
vandut-o si pe bani destui prin licitatie… nu stiu cat de publica a fost si a.m.d dar nici nu prea a fost ferita de
ochii lumii…
Din cate stiu si eu, pe insanely, in afara “distributiilor” de care vorbesti (unde nu este voie sa dai linkuri), nu este voie sa vorbesti despre softuri piratate, etc.
Da am dat bani. Că așa am vrut noi.
Vrem ca acest forum să fie unul în care se discută civilizat și nu injurios. Nu acceptăm discuții publice despre chestii ilegale datorită faptului că nici nu e cușer, și mai ales pentru că BSA-ul și diverse alte firme de software stau cu ochii pe acest forum și conform legii române inteligent gândite Administratorii fac pușcărie (acelasi număr de ani ca pentru viol) pentru bubele altora.
Cui nu-i convine poate să discute despre treburi injurioase sau ilegale pe un alt forum sau chiar un forum propriu. Dacă cineva își face un forum propriu pentru așa ceva îl rugăm să ne zica și nouă
Alte întrebări ?
(mut thread-ul ăsta la sugestii și reclamații că acolo își are locul)
Completare: atâta timp irosit cu discuții inutile ce putea fi folosit pentru ceva util - să ajutați si voi la redesignul site-ului sau cu articole în Wiki ...
[ Modificat: 09 August 2007 04:22 AM de Administrator ]
nu mi-o luati in nume de rau insa cum se face ca numai aici am auzit de bba? pe toate forumurile mari din romania, unde se vorbeste despre orice, nu exista asa ceva ca nu e voie sa vorbesti despre warez ca vine bba-ul. si stau si ma intreb, daca pe un alt forum, nu dau nume, unde majoritatea userilor utilizeaza pc-uri, nu este cenzurat acest aspect (pe pc pirateria este in floare), de ce aici, in mica si sfanta comunitate mac, nu este vorba sa vorbim despre asta? nu ma impotrivesc regulilor, nu cred ca am vorbit vreodata despre warez, insa pur si simplu nu inteleg principiul. daca vorbim despre crime, inseamna ca le si comitem?
yeah….nu stiu de ce credeti ca daca ai un mac pe masa, esti un tip deosebit, ...sau ca e dovada ca tu esti atfel.
Cred ca cat timp nu public pe forum un link cu torrente, nu e de ce sa ai griji. Mi se pare ca aici unii au senzatia ca forumul asta e plin de sfanti.
Poate administratorii acestui forum cred ca e inutil sa vorbim despre ascet lucru…dar eu nu stau toata ziua numai sa citesc regulamentul acestui forum.
So consider ca orice subiect poate fi util chiar si acest topic.