2 din 4
2
Sa traiasaca "CNA-u"  de ADMINISTRATORI !
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07
psergiu - 09 August 2007 04:42 AM

Pentru că aici a venit.

si ce a vazut? nu stiu cum sa iti spun insa legea imi permite sa downloadez orice pentru uz personal, atata timp cat nu sharez. eu nu sharez. asta inseamna ca eu am voie, legal, sa imi pun adresa pe net si sa spun: da, bsa, eu downloadez totul! si n-au decat sa vina la usa ca in afara de rahat pe bat nu o sa primeasca nimic. ba mai mult, atata timp cat problema exista, nu vad de ce nu s-ar discuta despre ea. daca te ascunzi de ceva, acel ceva nu dispare. in plus, stie toata lumea: atata timp cat in regulament scrie clar ca fiecare user este responsabil de actiunile sale, nu vad de ce nu este voie sa postam link-uri. legal nu au voie sa acuze macuser.ro pentru continut si atata timp cat fisierele nu sunt hostate la voi, din cate stiu eu, legea va da dreptate. iar daca vi se cere ip-ul meu, chiar va rog sa il dati. dati si adresa de mail si cereti-mi si numarul de telefon, tare as vrea sa vorbesc cu un distrus din asta de la bsa la telefon smile.

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti (Iasi)
Macuser din: 18.03.07

Iata ca discutia capata o noua dimensiune… Declar oficial ca aoleks a devenit mentorul meu,  liderul spiritual, naș, ce vreti voi…

Semnătură 

 iMac 20” Intel Core2Duo * 2GB Ram Milk
 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: U.S./momentan Republica Populara Romana
Macuser din: 13.10.05

This “reason” is good enough for you? to keep it cool ...

http://appleusergroups.com/locator/find/locate.cgi?country=280

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 20.06.07

La inceputului anilor ‘90, nimeni nu cumpara soft sau jocuri, pentru ca se considera ca sunt prea scumpe si romanii nu isi permit.

In anul de gratie 2007 cred ca lucrurile stau un pic altfel. Si ar trebui sa ne invatam sa respectam munca altora. Nu sa o furam. La salariile care sunt acum in industria IT din Ro, cred ca nu mai este valabila afirmatia ca oamenii nu isi permit. Ar trebui sa dea un exemplu macar cei care lucreaza in IT, pentru ca se presupune ca ei ar trebui sa inteleaga cel mai bine acest lucru.

Dar pina la urma e chestie de mentalitate si de respect fata de munca celorlalti.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 11.10.05
Carlos - 09 August 2007 02:57 PM

La inceputului anilor ‘90, nimeni nu cumpara soft sau jocuri, pentru ca se considera ca sunt prea scumpe si romanii nu isi permit.

In anul de gratie 2007 cred ca lucrurile stau un pic altfel. Si ar trebui sa ne invatam sa respectam munca altora. Nu sa o furam. La salariile care sunt acum in industria IT din Ro, cred ca nu mai este valabila afirmatia ca oamenii nu isi permit. Ar trebui sa dea un exemplu macar cei care lucreaza in IT, pentru ca se presupune ca ei ar trebui sa inteleaga cel mai bine acest lucru.

Dar pina la urma e chestie de mentalitate si de respect fata de munca celorlalti.

Absolut de acord.
iWork care se cumpara pe acest forum “de la un magazin demonic” face 80 USD adica vreo 200 RON. O noapte de cazare la mare intr-un loc fara pretentii.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti (Iasi)
Macuser din: 18.03.07

Imi zice si mie cineva de unde pot lua trial de logic pro?

Semnătură 

 iMac 20” Intel Core2Duo * 2GB Ram Milk
 iPhone 3G * 16GB Milk

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
qbipq - 09 August 2007 04:17 PM

Imi zice si mie cineva de unde pot lua trial de logic pro?

Trialul de Logic Express nu ți-e suficient ca să-ți dai seama despre ce e vorba?
http://www.apple.com/logicexpress/trial/

Pro-ul este doar fratele mai mare al lui Express, ai o comparație aici:
http://www.apple.com/logicexpress/comparison.html

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Legea româna înca specifica ca “Administratorul unei retele raspunde penal pentru faptele utilizatorilor acelei retele”. Si politistul român întelege multe prin retea. Pana nu se schimba legea - dam cu laserul. Am mai zis - care se ofera sa facem Partidul Piratilor (afiliat cu Piratpartiet din Suedia) ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Administrator
aoleks - 09 August 2007 05:23 AM

legal nu au voie sa acuze macuser.ro pentru continut si atata timp cat fisierele nu sunt hostate la voi, din cate stiu eu, legea va da dreptate. iar daca vi se cere ip-ul meu, chiar va rog sa il dati. dati si adresa de mail si cereti-mi si numarul de telefon, tare as vrea sa vorbesc cu un distrus din asta de la bsa la telefon smile.

Eu iti propun sa suni la politia capitalei, aia de pe Eforie, la interior 2733, departamentul de frauda intelectuala. Sa le spui cum te cheama, numarul de telefon, adresa de email si sa le spui ca tu downloadezi softuri piratate, dar asa, doar pentru uz propriu, nu le dai share. Iti mai propun sa stabilesti cu ei o intalnire, sa-ti rupi o ora din timpul tau si sa te duci benevol sa dai o declaratie cu ce ai scris mai sus.

Dupa ce faci asta, o sa devii si eroul meu personal. O sa-mi para rau de cazierul tau patat pentru totdeauna, chiar daca “doar” cu o amenda penala, sau daca e sa trebuiasca sa te vizitez la vorbitor, promit sa-ti aduc ultimele vesti Apple.

Pana atunci, n-o mai face pe eroul din spatele nickului. Aici pe situl asta se fac reguli care asigura ca cei 4 administratori dorm bine noaptea (sau ziua ca am mers 14 ore pe tren nopatea asta), fara griji suplimentare aduse de macuser.ro. Cine nu intelege asta, are maus si liber arbitru.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.02.07

Huk,

Nu prea are rost sa te ambalezi asa. Tre sa cautam legislatia, si sa punem pe site undeva ca sa fie accesibil tuturor, si gata.

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Eu nu înțeleg o chestie… dacă sunt atâtea situri și forumuri cu torente și warez, de ce-ar mai trebui să discutăm chestii dintr-astea și aici? Sau, dacă tot s-ar băga warez, eu propun și o secțiune de pr0n, what the hell…?  tongue wink

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

da da .. pr0n si altele din aceeasi arie curriculara. mereu m-am intrebat unde se termina pedofilia si incepe gerontofilia….

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06

Un lucru e clar…toti suferim de o comunicare proasta… de la un interlocutor la celalalt ea este altfel inteleasa si ...mai grav…total diferit pusa in aplicatie…cine cunoaste teoria CAUZA vs. EFECT…ma intelege…cine cunoaste teoria CAUZA - Mediere -EFECT…ma intelege si mai mult..si stie cum poate renova o situatie in care comunicarea e deficienta

Vad aici cum va tarati care mai de care sa va afirmati mai mult si mai bine…care sa iasa cel mai bine in evidenta… / se pare ca si eu in aceste momente chiar in acest post vreau sa ma afirm si sa fiu si eu scos in evidenta..SA MA VADA LUMEA..as zice…asta pentru a fi cu mine insumi critic…si nu a critica doar pe altii/ care are si care nu are dreptate…cand colo e un forum de alta natura decat cea pe care aduceti voi aici in discutie….

Pierdeti prea mult timp in fata Mac-urilor…si nevoia de a comunica ….care este o chestie absolut normala…i-a amploare pe internet…absolut de neidicat…pentru ca va ascundeti ...pe internet find…sanatos ar fi sa iesiti al o terasa si sa discutati aceste lucruri fata in fata…dar distanta dintre voi e mare…asta nu inseamna ca trebuie sa ...’vomitati’ …tot felul de idei aberante pe internet…internetul e o sursa de informare… chiar si un forum…nu un loc virtual unde sa va descarcati nevrozele si complexele…a! …si dorintele ascunse…prin tot felul de afirmatii imorale.

Un lucru e simplu…fi OM inainte de toate.

A! Apopo..timpul de acomodare al unor noi posibili utilizatori ...la apropoare orice fel de forum…este intre 6 si 8 luni…in cazul in care individul e problematic.

As vre sa va reciti cateva afirmatii de ale voastre si sa le luati in seama…pentru binele vostru moral cel putin…afirmatiile sunt dintre cele mai clare posibile…care ar trebui sa dea de gandit unora care sunt independanti si certati cu ei insisi.

Comentariile mele se afla inaintea fiecarei afirmatii facute de voi…si sunt cu rosu..

Corect…
AlexBuga - oamenii astia au dat niste bani pe domeniu, hosting, licenta de forum…

Atentie…ce spui…cand zici ‘tari in dezvoltare’…nu are nici o legatura cu un anume forum.
qbipq -  despre warez si alte “bucurii” specifice tarilor in dezvoltare?

Exista…
aoleks - BBA-ul.

E Admin… asa ca el poate sa spuna mai exact..pe limba tuturor…ce si cine unde a fost si daca a avut probleme…cred ca le si poate dovedi…nu?…

psergiu  - aici a venit.

E o chesti e de psihologia reclamei care Apple a intuit-o foarte bine…atat tot.
szasz - nu stiu de ce credeti ca daca ai un mac pe masa, esti un tip deosebit, ...sau ca e dovada ca tu esti atfel.

Ei!..daca cei de la Apple ne-au trecut pe Site-ul lor cred ca trebe sa le si respectam normle…nu?
p0110 - This “reason” is good enough for you? to keep it cool - http://appleusergroups.com/locator/find/locate.cgi?country=280

Corect…
Carlos - pina la urma e chestie de mentalitate si de respect fata de munca celorlalti.

Legisul spuen el multe..dar stim cu toti ca nu totul e bun in el…dar e bine de stiu…pentru a ne putea feri..nu?
psergiu  - Legea româna înca specifica ca “Administratorul unei retele raspunde penal pentru faptele utilizatorilor acelei retele”.

Daca te referi la cei care nu utilizeaza Mac si sunt Politisti din Tata in Fiu …da… e corect
szasz - Mda cred ca comunismul asta a lasat amprenta pe multi…!

Ei uite ca Admin…sugereaza o usita….de ce nu intrti pe ea cei care doresc asa ceva….?
psergiu - -care se ofera sa facem Partidul Piratilor (afiliat cu Piratpartiet din Suedia) ?

Corect…
huk - Aici pe situl asta se fac reguli care asigura ca cei 4 administratori dorm bine noaptea fara griji suplimentare aduse de macuser.ro.—Cine nu intelege asta, are maus si liber arbitru.

Buna Idee…
szasz - Tre sa cautam legislatia, si sa punem pe site undeva ca sa fie accesibil tuturor, si gata.

Exact …nu toate site-urile trebuie sa aiba acelasi continut informational…ca atunci la ce rost atatea daca ele sunt la fel…
Tudor - dacă sunt atâtea situri si forumuri cu torente si warez, de ce-ar mai trebui să discutăm chestii dintr-astea si aici?

In concluzie - nu cred ca mai are rost sa va avantati in astfel de discutii.

Eugen M.

[ Modificat: 10 August 2007 10:36 PM de Eugen M. ]
 Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 31.05.07

eu vorbeam de alte chestii. atata timp cat mie legea imi permite sa downloadez muzica, nu vad de ce nu as vorbi despre asta. repet, a vorbi despre ea, nu a da link-uri sau ceva pentru ca atunci calc gresit. in plus, ce mi-a sarit in ochi e regulamentul care zice ca fiecare user este responsabil pentru continutul postat de el. pai pana la urma care e, userul sau adminul? pace :D

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Dacă vine organu’ la ușa mea pentru ce a scris aoleks pe forum, îi dau lu nenea organu’ și mama ip-ului de la care s-a legat vre-odata aoleks. Da’ ideea e ca să nu vină organu’ deoarece legea o interpretează cum vrea el, nu cum vreau eu. Așa că: “laser frate”.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

2 din 4
2

‹‹ Mail @dotmac.ro      Post ››