Un lucru e clar…toti suferim de o comunicare proasta… de la un interlocutor la celalalt ea este altfel inteleasa si ...mai grav…total diferit pusa in aplicatie…cine cunoaste teoria CAUZA vs. EFECT…ma intelege…cine cunoaste teoria CAUZA - Mediere -EFECT…ma intelege si mai mult..si stie cum poate renova o situatie in care comunicarea e deficienta
Vad aici cum va tarati care mai de care sa va afirmati mai mult si mai bine…care sa iasa cel mai bine in evidenta… / se pare ca si eu in aceste momente chiar in acest post vreau sa ma afirm si sa fiu si eu scos in evidenta..SA MA VADA LUMEA..as zice…asta pentru a fi cu mine insumi critic…si nu a critica doar pe altii/ care are si care nu are dreptate…cand colo e un forum de alta natura decat cea pe care aduceti voi aici in discutie….
Pierdeti prea mult timp in fata Mac-urilor…si nevoia de a comunica ….care este o chestie absolut normala…i-a amploare pe internet…absolut de neidicat…pentru ca va ascundeti ...pe internet find…sanatos ar fi sa iesiti al o terasa si sa discutati aceste lucruri fata in fata…dar distanta dintre voi e mare…asta nu inseamna ca trebuie sa ...’vomitati’ …tot felul de idei aberante pe internet…internetul e o sursa de informare… chiar si un forum…nu un loc virtual unde sa va descarcati nevrozele si complexele…a! …si dorintele ascunse…prin tot felul de afirmatii imorale.
Un lucru e simplu…fi OM inainte de toate.
A! Apopo..timpul de acomodare al unor noi posibili utilizatori ...la apropoare orice fel de forum…este intre 6 si 8 luni…in cazul in care individul e problematic.
As vre sa va reciti cateva afirmatii de ale voastre si sa le luati in seama…pentru binele vostru moral cel putin…afirmatiile sunt dintre cele mai clare posibile…care ar trebui sa dea de gandit unora care sunt independanti si certati cu ei insisi.
Comentariile mele se afla inaintea fiecarei afirmatii facute de voi…si sunt cu rosu..
Corect…
AlexBuga - oamenii astia au dat niste bani pe domeniu, hosting, licenta de forum…
Atentie…ce spui…cand zici ‘tari in dezvoltare’…nu are nici o legatura cu un anume forum.
qbipq - despre warez si alte “bucurii” specifice tarilor in dezvoltare?
Exista…
aoleks - BBA-ul.
E Admin… asa ca el poate sa spuna mai exact..pe limba tuturor…ce si cine unde a fost si daca a avut probleme…cred ca le si poate dovedi…nu?…
psergiu - aici a venit.
E o chesti e de psihologia reclamei care Apple a intuit-o foarte bine…atat tot.
szasz - nu stiu de ce credeti ca daca ai un mac pe masa, esti un tip deosebit, ...sau ca e dovada ca tu esti atfel.
Ei!..daca cei de la Apple ne-au trecut pe Site-ul lor cred ca trebe sa le si respectam normle…nu?
p0110 - This “reason” is good enough for you? to keep it cool - http://appleusergroups.com/locator/find/locate.cgi?country=280
Corect…
Carlos - pina la urma e chestie de mentalitate si de respect fata de munca celorlalti.
Legisul spuen el multe..dar stim cu toti ca nu totul e bun in el…dar e bine de stiu…pentru a ne putea feri..nu?
psergiu - Legea româna înca specifica ca “Administratorul unei retele raspunde penal pentru faptele utilizatorilor acelei retele”.
Daca te referi la cei care nu utilizeaza Mac si sunt Politisti din Tata in Fiu …da… e corect
szasz - Mda cred ca comunismul asta a lasat amprenta pe multi…!
Ei uite ca Admin…sugereaza o usita….de ce nu intrti pe ea cei care doresc asa ceva….?
psergiu - -care se ofera sa facem Partidul Piratilor (afiliat cu Piratpartiet din Suedia) ?
Corect…
huk - Aici pe situl asta se fac reguli care asigura ca cei 4 administratori dorm bine noaptea fara griji suplimentare aduse de macuser.ro.—Cine nu intelege asta, are maus si liber arbitru.
Buna Idee…
szasz - Tre sa cautam legislatia, si sa punem pe site undeva ca sa fie accesibil tuturor, si gata.
Exact …nu toate site-urile trebuie sa aiba acelasi continut informational…ca atunci la ce rost atatea daca ele sunt la fel…
Tudor - dacă sunt atâtea situri si forumuri cu torente si warez, de ce-ar mai trebui să discutăm chestii dintr-astea si aici?
In concluzie - nu cred ca mai are rost sa va avantati in astfel de discutii.
Eugen M.