3 din 4
3
Sa traiasaca "CNA-u"  de ADMINISTRATORI !
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

nu e mai simplu sa intelegeti decat sa devina asta un topic neterminabil? la tine aolex e altceva, aici esti pe un forum din ro nu de la tine.
deja e de ajuns ca discutam despre softuri pt care nu am platit, dar sa nu discutam si de unde se pot lua nu? din pacate userii noi nu stiu, si nici nu ma mira, dar pana acum vad ca au inteles toti.

apropo, eu mi-am luat vreo 3 raspberry , ce-i drept nu scumpe, dar unul e de baza ca-mi fac munca pe el in proportie de 90%.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 18.05.07

Eu cred că atâta vreme cât suntem prezenți pe acest forum se cuvine să respectăm regulile “casei”. Până la urmă dacă ești în casa cuiva și respectivul te roagă (de pildă) să nu fumezi la el în casă, este o dovadă de bun simț să te supui. Iar dacă nu o faci data viitoare îți închide ușa-n nas.
La fel și aici. Există niște reguli postate la loc vizibil (nu sunt pitite în beci, fără lumină, în spatele unei uși încuiate pe care scrie “Atenție la crocodil!”) și este de bun simț să le respectăm. Iar dacă alții vor altceva, cine îi împiedică să își ia un nou domeniu (macpirates.ro?) și să facă acolo ce i-o tăia capul.
Și încă ceva: câte forumuri cu atâta trafic ați văzut voi și fără măcar o reclamă? Mie mi se pare admirabil că nu trebuie să suport bannere clipicioase și tot felul de prostii când accesez forumul. Cât de des ați văzut ceva făcut cu adevărat gratis?

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Ba avem și reclame ... în forumul cu același nume ... da’ și alea-s gratuite smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 18.05.07

Sigur, aşa-mi tebuie. Eu zic de bine şi uite ce păţesc! Mânca-v-ar CNA-ul smile)

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

Eugen,

Iti dau dreptate in anumite puncte…... discutiile pe un forum devin la un moment dat penibile, daca ele sunt certuri. Insa un forum nu intodeauna este creat pentru a da loc pentru acestea. De obicei e creat ca oamenii din aceasi ” categorie ” care au probleme de o anumita natura, sa aiba un spatiu virtual unde sa se poata apela pentru sfaturi [ ajutor ]. Se mai intampla sa deschidem discutii care sa se degenereze, dar asta pentru ca suntem diferiti si fiecare are alta opinie. Discutia poate fi purtata langa o bere , la o terasa cum sugerai tu, dar nu cred ca parerile ar fi diferite decat enuntate in cadrul acestui forum. Singurul avantaj ar fi o interactiune mai rapida si un schimb de informatii mai clara.
Ne putem lansa in analize de genul cum ai facut tu, dar lumea nu este alcatuita numai din “alb si negru” , “corect si incorect” ..etc..sunt si nuante intre ele si aceste nuante au un continut neomogen.

Tschüss

[ Modificat: 11 August 2007 04:02 PM de szasz ]

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06
szasz - 11 August 2007 04:00 PM

Eugen…iti dau dreptate in anumite puncte… Danke

Oamenii din aceasi ” categorie ” care au probleme de o anumita natura, sa aiba un spatiu virtual unde sa se poata apela pentru sfaturi [ ajutor ]. Hier muss Du ganz vorsichtig aufpassen

Lumea nu este alcatuita numai din “alb si negru” , “corect si incorect” ..etc..sunt si nuante intre ele si aceste nuante au un continut neomogen…  Da has Du recht

Tschüss

Es ist mein Job zum Psychoanaläsung machen.

Tschüss zu Dir auch

[ Modificat: 11 August 2007 06:58 PM de Eugen M. ]
 Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

wo sind wir aber, in das deutsche club oder was??? ihr solt rumenisch sprechen raspberry

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
aoleks - 11 August 2007 10:08 PM

wo sind wir aber, in das deutsche club oder was??? ihr solt rumenisch sprechen raspberry

Ja!... Wir Sind Da Wo Du Sagst..-

Und rumenisch muss Du so schreiben —rumänisch—

Und club muss Du so schreiben —Club—

Und solt muss Du so schreiben —soll—

Bis Bald

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 29.11.06

Stimmt es, das wurde ich auch sagen. Halts Maul und kommt mal zurueck zu eure Sprache!

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
x-ulescu - 11 August 2007 10:43 PM

Stimmt es, das wurde ich auch sagen. Halts Maul und kommt mal zurueck zu eure Sprache!

Na Klar….und Welche ist eure Sprache…oder dein Sprache?

Uh…  zurueck…  ist das richtig oder so müssen wir schreiben— zurück—

Bine mai fratilor…hai ca o luam si pe romana…dar exista un post in care domnul mediaconvertor m-a suparat…Postul 22...

[ Modificat: 11 August 2007 10:57 PM de Eugen M. ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

nu pune si tu la inima…oricum, pt prima oara in viata sunt norocos ca nu cunosc limba germana. o rup putin pe englezeste.
aaa, si trebuia sa dai click pe nr 22, vezi foto, apoi un simplu copy/paste la link ca am cautat ceva pana sa-mi dau seama cu ce te-am necajit…

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
mediaconvertor - 11 August 2007 11:00 PM

nu pune si tu la inima…oricum, pt prima oara in viata sunt norocos ca nu cunosc limba germana. o rup putin pe englezeste.
aaa, si trebuia sa dai click pe nr 22, vezi foto, apoi un simplu copy/paste la link ca am cautat ceva pana sa-mi dau seama cu ce te-am necajit…

norocul tau cred ca e orb de aceasta data…subtilule…iar daca ai cautat…foarte bine…daca dai clic pe ‘postul22’ desi in codul html am scris 21…se deschide chiar sus pe pagina direct postul 22…asa ca mai invata un pic din cursurile care le-ai primit de la mine…sau schimba-ti Mac-ul…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

vezi cum esti?! io-ti zic sa nu pui la inima si tu….
crezi ca io am pus acuma!? na, am gresit…sudez de la 8dimineata, am multe console si baze de date deschise…m-am ametit si io. mi-as schimba mac-ul dar n-am bani.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
mediaconvertor - 11 August 2007 11:22 PM

vezi cum esti?! io-ti zic sa nu pui la inima si tu….
crezi ca io am pus acuma!? na, am gresit…sudez de la 8dimineata, am multe console si baze de date deschise…m-am ametit si io. mi-as schimba mac-ul dar n-am bani.

Bine omule ...iti sugerez sa nu mai stai in fata Mac-ului mai mult de 2 ore pe zi ...ca daca ne prea izolam si dvenim prizonierii ai Apple…s-a zis cu viata personala…ca dupa sudurile pe care le faci…cred ca doar somn mai ai nevoie…

Hai ca totul e in regula..

pa

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 29.11.06
Eugen M. - 11 August 2007 10:53 PM
x-ulescu - 11 August 2007 10:43 PM

Uh…  zurueck…  ist das richtig oder so müssen wir schreiben— zurück—

Postul 22...

Zurück se poate scrie si zurueck atunci cand nu ai umlaut pe tastatura sau daca nu mai ai chef sa pui tastaura pe germana, in cazul de fata…
deci, in concluzie ä=ae, ö=oe, ü= ue

acesta fiind si ultimul offtopic din partea mea la acest thread.

3 din 4
3

‹‹ Mail @dotmac.ro      Post ››