nu e mai simplu sa intelegeti decat sa devina asta un topic neterminabil? la tine aolex e altceva, aici esti pe un forum din ro nu de la tine.
deja e de ajuns ca discutam despre softuri pt care nu am platit, dar sa nu discutam si de unde se pot lua nu? din pacate userii noi nu stiu, si nici nu ma mira, dar pana acum vad ca au inteles toti.
apropo, eu mi-am luat vreo 3 , ce-i drept nu scumpe, dar unul e de baza ca-mi fac munca pe el in proportie de 90%.
Eu cred că atâta vreme cât suntem prezenți pe acest forum se cuvine să respectăm regulile “casei”. Până la urmă dacă ești în casa cuiva și respectivul te roagă (de pildă) să nu fumezi la el în casă, este o dovadă de bun simț să te supui. Iar dacă nu o faci data viitoare îți închide ușa-n nas.
La fel și aici. Există niște reguli postate la loc vizibil (nu sunt pitite în beci, fără lumină, în spatele unei uși încuiate pe care scrie “Atenție la crocodil!”) și este de bun simț să le respectăm. Iar dacă alții vor altceva, cine îi împiedică să își ia un nou domeniu (macpirates.ro?) și să facă acolo ce i-o tăia capul.
Și încă ceva: câte forumuri cu atâta trafic ați văzut voi și fără măcar o reclamă? Mie mi se pare admirabil că nu trebuie să suport bannere clipicioase și tot felul de prostii când accesez forumul. Cât de des ați văzut ceva făcut cu adevărat gratis?
Iti dau dreptate in anumite puncte…... discutiile pe un forum devin la un moment dat penibile, daca ele sunt certuri. Insa un forum nu intodeauna este creat pentru a da loc pentru acestea. De obicei e creat ca oamenii din aceasi ” categorie ” care au probleme de o anumita natura, sa aiba un spatiu virtual unde sa se poata apela pentru sfaturi [ ajutor ]. Se mai intampla sa deschidem discutii care sa se degenereze, dar asta pentru ca suntem diferiti si fiecare are alta opinie. Discutia poate fi purtata langa o bere , la o terasa cum sugerai tu, dar nu cred ca parerile ar fi diferite decat enuntate in cadrul acestui forum. Singurul avantaj ar fi o interactiune mai rapida si un schimb de informatii mai clara.
Ne putem lansa in analize de genul cum ai facut tu, dar lumea nu este alcatuita numai din “alb si negru” , “corect si incorect” ..etc..sunt si nuante intre ele si aceste nuante au un continut neomogen.
Oamenii din aceasi ” categorie ” care au probleme de o anumita natura, sa aiba un spatiu virtual unde sa se poata apela pentru sfaturi [ ajutor ]. Hier muss Du ganz vorsichtig aufpassen
Lumea nu este alcatuita numai din “alb si negru” , “corect si incorect” ..etc..sunt si nuante intre ele si aceste nuante au un continut neomogen… Da has Du recht
Tschüss
Es ist mein Job zum Psychoanaläsung machen.
Tschüss zu Dir auch
[ Modificat: 11 August 2007 06:58 PM de Eugen M. ]
nu pune si tu la inima…oricum, pt prima oara in viata sunt norocos ca nu cunosc limba germana. o rup putin pe englezeste.
aaa, si trebuia sa dai click pe nr 22, vezi foto, apoi un simplu copy/paste la link ca am cautat ceva pana sa-mi dau seama cu ce te-am necajit…
nu pune si tu la inima…oricum, pt prima oara in viata sunt norocos ca nu cunosc limba germana. o rup putin pe englezeste.
aaa, si trebuia sa dai click pe nr 22, vezi foto, apoi un simplu copy/paste la link ca am cautat ceva pana sa-mi dau seama cu ce te-am necajit…
norocul tau cred ca e orb de aceasta data…subtilule…iar daca ai cautat…foarte bine…daca dai clic pe ‘postul22’ desi in codul html am scris 21…se deschide chiar sus pe pagina direct postul 22…asa ca mai invata un pic din cursurile care le-ai primit de la mine…sau schimba-ti Mac-ul…
vezi cum esti?! io-ti zic sa nu pui la inima si tu….
crezi ca io am pus acuma!? na, am gresit…sudez de la 8dimineata, am multe console si baze de date deschise…m-am ametit si io. mi-as schimba mac-ul dar n-am bani.
vezi cum esti?! io-ti zic sa nu pui la inima si tu….
crezi ca io am pus acuma!? na, am gresit…sudez de la 8dimineata, am multe console si baze de date deschise…m-am ametit si io. mi-as schimba mac-ul dar n-am bani.
Bine omule ...iti sugerez sa nu mai stai in fata Mac-ului mai mult de 2 ore pe zi ...ca daca ne prea izolam si dvenim prizonierii ai Apple…s-a zis cu viata personala…ca dupa sudurile pe care le faci…cred ca doar somn mai ai nevoie…
Zurück se poate scrie si zurueck atunci cand nu ai umlaut pe tastatura sau daca nu mai ai chef sa pui tastaura pe germana, in cazul de fata…
deci, in concluzie ä=ae, ö=oe, ü= ue
acesta fiind si ultimul offtopic din partea mea la acest thread.