belea rau.
as fi vrut sa fie cumva moka chestia aia cu Webgallery. adica.. sa o exporte sub forma de site intr-un folder… si sa ti-o uploadezi unde vrei tu.
Mi-as cam lua .Mac pentru asta… dar la birou nu mai lucrez pe mac… si as cam platit banii aia de pomana.
Magic GarageBand… e cam pentru newbies asa… raman fidel Logic Pro si FruityLoops.
Pe langa faptul ca ma ajuta sa-mi organizez pozele, iPhoto mai are o chestie misto… eu de exemplu fac screenshot-uri la site-urile misto, pe care le import in iPhoto si le tag-uiesc. E o modalitate misto de a-ti gestiona resursele
si mie-mi place iphoto si imovie. nu am gasit nici o aplicatie de genul lui iphoto care sa ma multumeasca deplin…sper sa reuseasca aceasta versiune. l-am gasit aseara intr-un magazin (cam demonic) si l-am pus la cumparat….sper sa-mi ajung pana maine dimineata cand ma duc la munca!
si mie-mi place iphoto si imovie. nu am gasit nici o aplicatie de genul lui iphoto care sa ma multumeasca deplin…sper sa reuseasca aceasta versiune. l-am gasit aseara intr-un magazin (cam demonic) si l-am pus la cumparat….sper sa-mi ajung pana maine dimineata cand ma duc la munca!
Dom’le, esti incredibil. Am plecat la cumparaturi. Multumesc pentru pont. Am observat ca primii cumparatori au discount, asa ca ma grabesc. Pa!
Dom’le, esti incredibil. Am plecat la cumparaturi. Multumesc pentru pont. Am observat ca primii cumparatori au discount, asa ca ma grabesc. Pa!
l-am si cumparat….si deja il am la vanzare in magazinul meu. merge ca painea calda
Cu adevarat sunteti tari fratilor. Dar as avea si eu o rugaminte. Are cineva o invitatie si pentru mine la magazinul respectiv? Poate cu ceva la schimb. Salz.
Cu adevarat sunteti tari fratilor. Dar as avea si eu o rugaminte. Are cineva o invitatie si pentru mine la magazinul respectiv? Poate cu ceva la schimb. Salz.
l-am si cumparat….si deja il am la vanzare in magazinul meu. merge ca painea calda
Dacă știam că tu ești patronul, ceream demult condica de reclamații.
Adicătelea, de ce ,dom’le, să trebuiască să instalez Firefox, ca să pot da o raită, prin singurul magazin RO știut de mine care are produse de Mac? A?
Și acum, on topic, să nu carecumva să-mi spuneți că e adevărat ce-am citit pe ici pe colo, că iLife 08 nu merge pe G4, că ma supăr rău de tot.
Pe aceasta cale vreau sa injur apple pentru idiotenia de a scoate optiunea de backup incremental si segmentat pe DVDuri din iPhoto. Push spre .mac dar nici chiar asa.
Acu’ trebuie sa le iau manual si sa le potrivesc sa incapa… banuiesc ca nu au inclus modificarea in lista de What’s new in iPhoto ‘08 tu’le mama lor de capitalisti imbuibati…
Era o idee tare buna. Pacat ca backup nu prea stie inca sa digere fisierul unic iPhoto Library sau nu vrea decat fisiere sub 4,4 G?
P.S. Am incercat sa scriu pozele manual, asa prin potriveala pana face 4,3G (pozele 3,7 plus inca 600mb de la nasu’ apple) si pe la mijlocul scrierii mi-a zis ca nustiu ce poza nu mai este gasita pe HDD si ca error. M-am dus in Library si acolo am vazut ca intradevar, fisierul avea o problema: era, dar nu era. Acum sa mai bag un bank de DVD si sa aflu ca mai sunt si alte fisere cu probleme? Well, I think not.
O fi de la Leopard cu time machine-ul lui cu tot, dar e o tampenie majora ca au scos functia de backup direct din iPhoto.
P.S. Am renuntat la planul iLife si l-am adaugat ca folder. Intrebarea e cum naiba folosesc DVDurile daca se intampla ceva, dar in fine, sper sa nu fie cazul.
Ai auzit tu ceva bine. Imovie 08 nu merge pe G4, ai nevoie de Intel sau G5. In rest, celelalte merg pe G4.
Din fericire, cîțiva băieți ‘dăștepți’ au rezolvat problema. Magazinul acela diavolesc are soluția. Cine vrea să foloseasca iMovie08 cu G4(chiar și cu placa video fără suport Core Image) și nu reușește să se descurce “altfel” să-mi dea PM. Succese.