iLife 08 si iWork 08
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 25.02.06

abia le-am vazut si eu par misto

Semnătură 

Macbook 2.0 ghz, 2gb ram, 120gb hdd (black)
iMac intel core duo 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd
iMac G5 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

belea rau.
as fi vrut sa fie cumva moka chestia aia cu Webgallery. adica.. sa o exporte sub forma de site intr-un folder… si sa ti-o uploadezi unde vrei tu.

Mi-as cam lua .Mac pentru asta… dar la birou nu mai lucrez pe mac… si as cam platit banii aia de pomana.

Magic GarageBand… e cam pentru newbies asa… raman fidel Logic Pro si FruityLoops.

Imi place la nebunie ce-au facut cu iMovie & Co.

Abia astept sa pun pana pe ele :D

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

cred ca pana la urma as incepe si eu sa folosesc iPhoto. dar de restul n-am de gand sa ma ating.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Pe langa faptul ca ma ajuta sa-mi organizez pozele, iPhoto mai are o chestie misto… eu de exemplu fac screenshot-uri la site-urile misto, pe care le import in iPhoto si le tag-uiesc. E o modalitate misto de a-ti gestiona resursele wink

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

si mie-mi place iphoto si imovie. nu am gasit nici o aplicatie de genul lui iphoto care sa ma multumeasca deplin…sper sa reuseasca aceasta versiune. l-am gasit aseara intr-un magazin (cam demonic) si l-am pus la cumparat….sper sa-mi ajung pana maine dimineata cand ma duc la munca!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

sa nu uiti sa-l revinzi la second la randul tau. raspberry

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

si mie-mi place iphoto si imovie. nu am gasit nici o aplicatie de genul lui iphoto care sa ma multumeasca deplin…sper sa reuseasca aceasta versiune. l-am gasit aseara intr-un magazin (cam demonic) si l-am pus la cumparat….sper sa-mi ajung pana maine dimineata cand ma duc la munca!

Dom’le, esti incredibil. Am plecat la cumparaturi. Multumesc pentru pont. Am observat ca primii cumparatori au discount, asa ca ma grabesc. Pa!

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
john doe - 09 August 2007 04:01 AM

Dom’le, esti incredibil. Am plecat la cumparaturi. Multumesc pentru pont. Am observat ca primii cumparatori au discount, asa ca ma grabesc. Pa!

l-am si cumparat….si deja il am la vanzare in magazinul meu. merge ca painea calda

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.01.07

Cu adevarat sunteti tari fratilor. Dar as avea si eu o rugaminte. Are cineva o invitatie si pentru mine la magazinul respectiv? Poate cu ceva la schimb. Salz.

Semnătură 

Mac Mac

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
rcoprea - 09 August 2007 05:43 PM

Cu adevarat sunteti tari fratilor. Dar as avea si eu o rugaminte. Are cineva o invitatie si pentru mine la magazinul respectiv? Poate cu ceva la schimb. Salz.

vezi si tu pe aici ... pe colo…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

l-am si cumparat….si deja il am la vanzare in magazinul meu. merge ca painea calda

Dacă știam că tu ești patronul, ceream demult condica de reclamații.
Adicătelea, de ce ,dom’le, să trebuiască să instalez Firefox, ca să pot da o raită, prin singurul magazin RO știut de mine care are produse de Mac? A?
Și acum, on topic, să nu carecumva să-mi spuneți că e adevărat ce-am citit pe ici pe colo, că iLife 08 nu merge pe G4, că ma supăr rău de tot.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.01.07

Ai auzit tu ceva bine. Imovie 08 nu merge pe G4, ai nevoie de Intel sau G5. In rest, celelalte merg pe G4.

Semnătură 

Mac Mac

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Pe aceasta cale vreau sa injur apple pentru idiotenia de a scoate optiunea de backup incremental si segmentat pe DVDuri din iPhoto. Push spre .mac dar nici chiar asa.

Acu’ trebuie sa le iau manual si sa le potrivesc sa incapa… banuiesc ca nu au inclus modificarea in lista de What’s new in iPhoto ‘08 tu’le mama lor de capitalisti imbuibati…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Nu poți face chestia asta cu aplicația Backup?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Era o idee tare buna. Pacat ca backup nu prea stie inca sa digere fisierul unic iPhoto Library sau nu vrea decat fisiere sub 4,4 G?

P.S. Am incercat sa scriu pozele manual, asa prin potriveala pana face 4,3G (pozele 3,7 plus inca 600mb de la nasu’ apple) si pe la mijlocul scrierii mi-a zis ca nustiu ce poza nu mai este gasita pe HDD si ca error. M-am dus in Library si acolo am vazut ca intradevar, fisierul avea o problema: era, dar nu era. Acum sa mai bag un bank de DVD si sa aflu ca mai sunt si alte fisere cu probleme? Well, I think not.

O fi de la Leopard cu time machine-ul lui cu tot, dar e o tampenie majora ca au scos functia de backup direct din iPhoto.

P.S. Am renuntat la planul iLife si l-am adaugat ca folder. Intrebarea e cum naiba folosesc DVDurile daca se intampla ceva, dar in fine, sper sa nu fie cazul.

[ Modificat: 30 August 2007 03:06 AM de huk ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
akka - 10 August 2007 04:07 AM

Ai auzit tu ceva bine. Imovie 08 nu merge pe G4, ai nevoie de Intel sau G5. In rest, celelalte merg pe G4.

Din fericire, cîțiva băieți ‘dăștepți’ au rezolvat problema. Magazinul acela diavolesc wink  are soluția. Cine vrea să foloseasca iMovie08 cu G4(chiar și cu placa video fără suport Core Image) și nu reușește să se descurce “altfel” să-mi dea PM. Succese.

Semnătură