2 din 3
2
iWork 08
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest, Romania
Macuser din: 11.06.06

“WordPerfect 5.1 (1989). Este primul editor de text pe computer din istorie.” Hmm… oare ce faceau oamenii cu WP 1.0 si versiunile pana in 5.1…?
Si de fapt WordStar a fost un succes comercial mult mai inainte de WP.

Spybot Search&Destroy; (2000). Se cam trage putin de notiunea de “revolutionar”, de ce nu primul anti-virus?

Semnătură 

Eeep!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Tudor - 10 August 2007 03:22 AM
mediaconvertor - 10 August 2007 12:09 AM

Softuri care au revolutionat lumea ...

“Microsoft Windows 95 - Este primul sistem de operare cu o interfata grafica „prietenoasa”, ce avea sa inspire toate sistemele de operare scoase ulterior.”

Nu zău?

Ciudat, dar Windows 95 nu mai e in articol…

Semnătură 

Eeep!

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

in care articol?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member

In cel la care s-a dat link, si anume acesta. Acesta da o eroare MySQL…

Semnătură 

Eeep!

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

ciudat, mie-mi merg amandoua…dar n-as regreta daca n-ar merge nici unul.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 26.03.07

Cine nu recunoaste meritul Micro$oft in industria IT?!... sa fim seriosi..

Ei au predat lectia cea mai durereoasa pentru toti: Ca sa faci ceva care cu adevarat sa influenteze lumea trebuie sa faci acel “ceva” accesibil tuturor… chiar daca asta inseamna monopol :D (asta se poate citit si invers) :D

Eu sincer nu vad cum apple poate ajunge unde este microsoft azi, FARA sa inceapa sa suporte OS X pe alte calculatoare decat ale lor… ar trebui ca ei sa detina 90% din industrie… si asta cu 3-4 modele de computere.

Admir ceea ce face apple astazi ... si concurenta nu poate aduce decat lucruri bune :D

go apple go…. hai microsoft hai :D

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

A incercat cineva iWork 08 pe G4? Se (mai) misca? (bine)?

Taskuri simple, un slide nou, type text, bagat o poza, aranjat in pagina, schimbat fonturi, prezentarea cu efecte (full screen, ecran secundar…).

Ma arde buza dar n-am unde sa-l testez pe G4, doar pe Intel; dati-mi si mie de stire, va rog!

P.S. Ahhh… ce baieti buni… au redus spatiul… nu mai sunt temele 1,3G la Keynote probabil numai Tiffuri. Bravo!

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Din: București

Da ! Pe 800 de Mhz se mișcă acceptabil. Nu mai e chiar la fel de sprinten ca ‘06, dar eu sunt mulțumit

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Deva
Macuser din: 13.02.07

Mă gândeam serios să achiziționez o licență pentru a trece pe iWork 08, dar pretul afisat de distribuitorul Apple in România e in bătaie de joc. Mă obisnuisem cu conversia la preturi intre USA si EU, adica 1 USD=1EUR. Dar pretul romanesc e de 328 de lei, adică 97,3 EUR, fată de toata Uniunea Europeanâ unde pretul e de 79 EUR. Diferenta nu e insurmontabila dar e chestia de principiu…..

Semnătură 

Ciprian
gulp

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj/București
Macuser din: 19.02.07
rocip1977 - 20 Septembrie 2007 02:13 AM

Mă gândeam serios să achiziționez o licență pentru a trece pe iWork 08, dar pretul afisat de distribuitorul Apple in România e in bătaie de joc. Mă obisnuisem cu conversia la preturi intre USA si EU, adica 1 USD=1EUR. Dar pretul romanesc e de 328 de lei, adică 97,3 EUR, fată de toata Uniunea Europeanâ unde pretul e de 79 EUR. Diferenta nu e insurmontabila dar e chestia de principiu…..

la istyle e mai ieftin 285 cu tva inclus

Semnătură 

“We’re here to make a dent in the Universe”

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 20.06.07

Eu am mai tot verificat Numbers cu diferite fisiere Excel. Din pacate trebuie sa spun ca inca nu-mi pot face treaba cu el. Am niste fisiere cu macros si nu intelege nimic din fisierul ala. Ramin la Microsoft. Asta e! Din pacate, la suita Office nu au concurenta inca.

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj/București
Macuser din: 19.02.07
Carlos - 20 Septembrie 2007 03:37 PM

Eu am mai tot verificat Numbers cu diferite fisiere Excel. Din pacate trebuie sa spun ca inca nu-mi pot face treaba cu el. Am niste fisiere cu macros si nu intelege nimic din fisierul ala. Ramin la Microsoft. Asta e! Din pacate, la suita Office nu au concurenta inca.

adevarat…pt chestii supercomplicate e mai bun excelul. din fericire nu fac lucruri complicate in numbers, in schimb lucrez mult cu keynote/powerpoint asa ca pt mine merita. keynote e cu mult peste powerpoint

Semnătură 

“We’re here to make a dent in the Universe”

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

mie imi face probleme mari iwork 08. deschid pages, aleg un layout random si daca dau scroll in jos (catusi de putin, doar un scroll mic mic mic de tot), imi dispare tot. doar daca daca scroll in sus reapare layout-ul. de ce?

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

La cit costa o sa iau in mod cert o licenta de iwork08. In schimb, dupa 15 ani de MS Office, mi se rasuceste mintea in jurul lui Pages incercind sa gasesc similitudini.
O sa fie greu de acomodat smile

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
dtancu - 27 Noiembrie 2007 04:10 PM

La cit costa o sa iau in mod cert o licenta de iwork08. In schimb, dupa 15 ani de MS Office, mi se rasuceste mintea in jurul lui Pages incercind sa gasesc similitudini.
O sa fie greu de acomodat smile

Păi cine te obligă să te acomodezi? Rămîi la MS Office, dacă îți place și te simți confortabil. Dacă ai mactel, da, v. 2004 pune probleme destul de mari, dar 2008 le va rezolva, probabil.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

2 din 3
2