“WordPerfect 5.1 (1989). Este primul editor de text pe computer din istorie.” Hmm… oare ce faceau oamenii cu WP 1.0 si versiunile pana in 5.1…?
Si de fapt WordStar a fost un succes comercial mult mai inainte de WP.
Spybot Search&Destroy; (2000). Se cam trage putin de notiunea de “revolutionar”, de ce nu primul anti-virus?
“Microsoft Windows 95 - Este primul sistem de operare cu o interfata grafica „prietenoasa”, ce avea sa inspire toate sistemele de operare scoase ulterior.”
Cine nu recunoaste meritul Micro$oft in industria IT?!... sa fim seriosi..
Ei au predat lectia cea mai durereoasa pentru toti: Ca sa faci ceva care cu adevarat sa influenteze lumea trebuie sa faci acel “ceva” accesibil tuturor… chiar daca asta inseamna monopol :D (asta se poate citit si invers) :D
Eu sincer nu vad cum apple poate ajunge unde este microsoft azi, FARA sa inceapa sa suporte OS X pe alte calculatoare decat ale lor… ar trebui ca ei sa detina 90% din industrie… si asta cu 3-4 modele de computere.
Admir ceea ce face apple astazi ... si concurenta nu poate aduce decat lucruri bune :D
Mă gândeam serios să achiziționez o licență pentru a trece pe iWork 08, dar pretul afisat de distribuitorul Apple in România e in bătaie de joc. Mă obisnuisem cu conversia la preturi intre USA si EU, adica 1 USD=1EUR. Dar pretul romanesc e de 328 de lei, adică 97,3 EUR, fată de toata Uniunea Europeanâ unde pretul e de 79 EUR. Diferenta nu e insurmontabila dar e chestia de principiu…..
Mă gândeam serios să achiziționez o licență pentru a trece pe iWork 08, dar pretul afisat de distribuitorul Apple in România e in bătaie de joc. Mă obisnuisem cu conversia la preturi intre USA si EU, adica 1 USD=1EUR. Dar pretul romanesc e de 328 de lei, adică 97,3 EUR, fată de toata Uniunea Europeanâ unde pretul e de 79 EUR. Diferenta nu e insurmontabila dar e chestia de principiu…..
Eu am mai tot verificat Numbers cu diferite fisiere Excel. Din pacate trebuie sa spun ca inca nu-mi pot face treaba cu el. Am niste fisiere cu macros si nu intelege nimic din fisierul ala. Ramin la Microsoft. Asta e! Din pacate, la suita Office nu au concurenta inca.
Eu am mai tot verificat Numbers cu diferite fisiere Excel. Din pacate trebuie sa spun ca inca nu-mi pot face treaba cu el. Am niste fisiere cu macros si nu intelege nimic din fisierul ala. Ramin la Microsoft. Asta e! Din pacate, la suita Office nu au concurenta inca.
adevarat…pt chestii supercomplicate e mai bun excelul. din fericire nu fac lucruri complicate in numbers, in schimb lucrez mult cu keynote/powerpoint asa ca pt mine merita. keynote e cu mult peste powerpoint
mie imi face probleme mari iwork 08. deschid pages, aleg un layout random si daca dau scroll in jos (catusi de putin, doar un scroll mic mic mic de tot), imi dispare tot. doar daca daca scroll in sus reapare layout-ul. de ce?
La cit costa o sa iau in mod cert o licenta de iwork08. In schimb, dupa 15 ani de MS Office, mi se rasuceste mintea in jurul lui Pages incercind sa gasesc similitudini.
O sa fie greu de acomodat
La cit costa o sa iau in mod cert o licenta de iwork08. In schimb, dupa 15 ani de MS Office, mi se rasuceste mintea in jurul lui Pages incercind sa gasesc similitudini.
O sa fie greu de acomodat
Păi cine te obligă să te acomodezi? Rămîi la MS Office, dacă îți place și te simți confortabil. Dacă ai mactel, da, v. 2004 pune probleme destul de mari, dar 2008 le va rezolva, probabil.