3 din 3
3
Afişarea culorilor în Photoshop.
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

nu inteleg de ce cautati solutii profesionale pentru sisteme home user…

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 05.08.07

Care dintre noi?

Eu nu caut soluţii profesionale, da’ să mi se vadă gradientele bine-n Photoshop nu mi se pare o pretenţie prea mare.

În altă ordine de idei, mie Color LCD mi se pare mai spălăci decât Adobe RGB. Care-mi pare puţin mai albăstrui, dar m-am obişnuit cu el. Oricum îmi pare mai colorat (şi se văd gradienturile cumsecade). Eram doar curios de ce Color LCD nu vede bine gradienturile. Monitorul e evident capabil să le vadă. Ş-atunci profilul standard să le bulească, din start?

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Pentru ca mi-am cuparat macbook PRO si nu un macbook, care , el este un sistem pentru home user . Poate acesta sa fie motivul asteptarilor mele? Sau mai bine zis ma asteptam ca ultimul racnet de tehnologie Led cu nu stiu ce placa video nvidia de nu stiu care abia lansata , procesorul si el virf de tehnologie toate aceste macar sa se ridice la nivelul powerbook-ului meu vechi. Sa nu trebuiasca sa schimb 4 calculatoare la rind pentru ca toate aveau defecte in special la monitor si pina la urma sa ma multumesc cu unul la care defectul era cel mai putin evident si sa astept acum inca o luna sau mai bine pina se mai comanda un transport ca sa il primesc pe al 5 -lea , sau sa astept intre 10 si 15 secunde de fiecare data cind calculatorul se trezeste din sleep si pina cind se lumineaza ecranul ,si sa nu stiu de ce,  cind pina acum la powerbookul meu dura max 2 secunde .Sint prea mari asteptarile mele ? Oare ? Pentru 3000 euro plus TVA nu pot sa am un ecran decent ? In fine ......

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 05.08.07

De aia zic şi io, sub şi sus-scriu lui Sorin… Am MBP, mă aşteptam ca direct din fabrică, pus pe profilurile sale standard, special concepute pentru monitorul său cel pisdets, că margă uns. E drept, mi-am ales alt profil, dar nu poate să nu mă nelinistească ideea că nu se vedea bine din start.

(Asta pe langa problema de bootare de pe celălalte topice, cu care mă confrunt. Nu zic că-s dezamăgit, sunt convins că într-un fel sau altu’ va să fie bine… dar m-a luat prin surprindere, să zicem indulgent.)

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

da, cam naspete apple-urile astea
io cred ca am mai mult noroc… merge totul din prima, si pe g5 si pe macbook si pe mac pro….

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Da si mie pina acum. Pe vreo 6-7 portabile , pina cind nu a mai mers chiar cum stiam eu cu ultimul macbook pro SR cu LED etc. De aia dezamagirea este chiar mai mare , ca eu ca si tine stiam ca lucrurile merg din prima chiar le spuneam si altora asta cum imi spui tu mie acum . Deci iti inteleg perfect ironia.

3 din 3
3

‹‹ QuarkXPress 7.3      Font editor ››