... sau sa ii dai Log Out user (Shift-Măr-Q). Aproape totul pe un sistem unix (in afara de instalarea unui driver low-level sau schimbarii unui parametru static al sistemului de operare) se poate rezolva fara reboot.
Am rezolvat!!!.....daca aveti setata fast user switching si ati facut acest fast switch, accountul secund ramane “activ” ..deci nu poate fi sters. Trebuie sa restartati mac-ul si atunci sa stergeti contul.
Evident, Fast User Switch presupune că admin dorește ca acei useri să fie activi…
eh, azi cand m-am uitat la keynote (a 4a oara ) am observat ceva, care mie nu mi se intampla si ma streseaza:
cand face prezentarea PHOTOCASTING-ului, schimba useri… “al lui” cu “granda Taylor” si nu apare window-ul de introducere al parolei pt trecere dintr-un user in altul (chiar daca era logat, ceea ce am sesizat ca era (bulinutza portocalie), tre sa bagi parola)
ce ma intereseaza pe mine: cum fac si eu asta… cand e deja logat second user-ul cum fac sa nu imi mai apara window-ul acela?
nu de alta… da’ daca tot vad ca se poate… as vrea si eu:)