Nu pot adăuga imprimante in Print & Fax
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.11.06

Neata!

După o reinstalare cam murdărică de sistem, au dispărut imprimantele. Le-am readăugat si cindva au dispărut din nou. Incerc să refac setările in Print & Fax, eroare:
An error occured while trying to add the selected printer: server-error-service-unavailable

Au dispărut si driverele de Acrobat.
Am incercat si cu Printer Setup Repair, am resetat ce era de resetat, reparat permissions etc.

Are cineva vreo sugestie?

Multumesc!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
VlAdLitteram - 09 August 2007 04:37 PM

Neata!

După o reinstalare cam murdărică de sistem, au dispărut imprimantele. Le-am readăugat si cindva au dispărut din nou. Incerc să refac setările in Print & Fax, eroare:
An error occured while trying to add the selected printer: server-error-service-unavailable

Au dispărut si driverele de Acrobat.
Am incercat si cu Printer Setup Repair, am resetat ce era de resetat, reparat permissions etc.

Are cineva vreo sugestie?

Multumesc!

Ce înseamnă
1. „După o reinstalare cam murdărică de sistem”?
2. Și de ce ai făcut-o?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Reinstalarea insalubră a însemnat:
- actualizarea sistemului pe un PB G3 si backup cu CCC
- transferul backupului cu CCC pe un MacBook Intel nou…
- reinstalarea ultimului Combo System Update (atunci .9)

Fiindcă am șpe mii de șperle pe ăla vechi si am crezut că fac economie de timp… Ceea ce n-a fost chiar așa… Știu, dar înainte de a instala un sistem proaspăt și toate chestiile din nou…

Culmea! e că (spre supriza mea) instalarea a functionat perfect, desi la un moment dat am crezut ca a produs niste duplicări in System… Dar se pare că Macul meu e mai destept ca mine… Si a mers… Pină a luat-o razna după ultimul Update (.10)... v si chestia cu ....
hmmm

Multam…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Eh, s-a rezolvat și asta: la capătul unui proces de reparații stă reinstalatul CUPS 1.2.12 (versiunea stabilă in August, și mai nouă decît a sistemului). Componente bușite pe care nici Printer Setup Repair nu le-a reperat. Să fie de învățătură, mulțam…