3 din 7
3
Mactel: punct și de la capăt
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nasol: comparatie intre MacBook Pro si un Vaio tot cu Core Duo. Macu’ iese mai bine ca specificatii, dar costa cu mai mult de 1000 € mai mult
http://www.hardmac.com/news/2006-01-16/#5014

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Administrator
avrams - 16 Ianuarie 2006 01:20 PM

Altero, mestere stai sa vezi o statie grafica Apple(urmasa lui Quad G5) cu dual Xeon care poate avea pana la 9 Mb cache si bus de 800! Singurele procesoare din gama profesionala Intel, ca pentiumurile sunt pentru pusti. Voi pe site intodeauna ati facut comparatii cu pentiumurile si nu cu procesoarele din gama de servere. Imi permit sa spun acestea ca acum nu mai este o blasfemie sa vorbesti de intel pe site-ul acesta- sau mai este inca?

Da, trebuie sa recunosc ca nu prea sunt la curent cu gama de la Intel, sau cu road-map-ul lor. Ar trebui sa ne punem la punct si cu asta, ca asa o sa ne putem da seama mai precis ce produse poate scoate Apple.
(Ca o paranteza: busul la dualul meu e de 1,35 GHz - pentru fiecare procesor. Sunt curios cand o ajunge Intel la valoarea asta. Si conteaza, nu e numai o cifra, un FSB mic este un bootleneck major pentru un procesor puternic)
Blasfemie nu cred sa fi fost vreodata. Din cate am vazut eu, nu sunt fanatici pe aici. Ne plac mult Macurile si produsele Apple in general, dar macar ultimele zile au dovedit ca putem si critica ce nu ni se pare OK.

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05
Tudor - 16 Ianuarie 2006 02:46 PM
avrams - 16 Ianuarie 2006 01:59 PM

Domnilor
ati vazut reclama de la http://www.apple.com/intel/ads/
super bine realizata imagine + mesaj

Da… super frumoasa reclama. Din pacate nu spune nimic unui user PC, care ar putea reactiona astfel: “Procesoare Intel? am si eu in PC unul. Cum adica va fi “eliberat”? Doar pentru ca este pus intr-un Mac care arata bine si e scump? Ntz ntz ntz… “

mai e o chestie - v-ati gandit ca poate clipurile astea nu sunt orientate numai catre noii utilizatori? Se stie ca exista un segment destul de mare de macuseri care chiar sunt “fanatici”, care chiar vor ca macurile lor sa fie diferite, din mai multe puncte de vedere, si care au fost dezamagiti (presupun) de trecerea la intel. Poate ca clipul asta e destinat actualilor utilizatori de mac, pentru a ii convinge pe ei de oportunitatea miscarii spre intel.

Semnătură 

“On January 24th, Apple Computer will introduce Macintosh. And you’ll see why 1984 won’t be like 1984”

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Daca ar fi asa cum zici tu, atunci pe Apple chiar ii doare in cot de cota de piata Mac. Traiasca iPod-ul.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Administrator

O chestie: “12 percent surge in Apple’s stock price last week, which pushed the company’s market capitalization to $72.13 billion, passing Dell’s value of $71.97 billion.”
Ce mi se pare mai important nu e ca Apple valoreaza mai mult decat Dell (ceea ce nu e deloc putin lucru), ci cresterea de 12% a valorii actiunilor. E o crestere foarte mare, care denota ca piata a primit foarte bine trecerea la Intel.

Acuma, nu ca as avea vreo actiune la Apple…  smirk

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
altero - 17 Ianuarie 2006 03:39 AM

O chestie: “12 percent surge in Apple’s stock price last week, which pushed the company’s market capitalization to $72.13 billion, passing Dell’s value of $71.97 billion.”
Ce mi se pare mai important nu e ca Apple valoreaza mai mult decat Dell (ceea ce nu e deloc putin lucru), ci cresterea de 12% a valorii actiunilor. E o crestere foarte mare, care denota ca piata a primit foarte bine trecerea la Intel.

Acuma, nu ca as avea vreo actiune la Apple…  smirk

nu ar fi fost rău deloc să fi cumpărat acțiuni Apple înainte de 10 ianuarie.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Administrator
Cattus Thraex - 17 Ianuarie 2006 03:51 AM

nu ar fi fost rău deloc să fi cumpărat acțiuni Apple înainte de 10 ianuarie.

Cum? Ca mi-as lua macar una, s-o pun in rama… smile

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

de la bursa, parca…

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRank
Member
Din: IS
Macuser din: 13.10.05

Apropo de actiuni… cand Apple a devenit companie publica… mid 80’s… o mare parte din salariati au devenit milionari in dolari… grin (Oare cat timp s-au mai trezit dimineata si au mai venit la munca? smirk )

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Tot plimbandu-ma pe net am gasit urmatoarea chestie:

What’s an Intel chip doing in a Mac? .... And how do we get it out?  gulp

Sorry… nu m-am putut abtine LOL

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRank
Jr. Member
Din: quit conto
Macuser din: 28.12.05

.

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

iata de ce a fost preferat intel:

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRank
Jr. Member

.

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRankRank
Administrator

Nu zic ca totul e perfect, dar sa stii ca forumul de pe Apple e unul pentru cei cu probleme. Adica, acolo o sa gasesti pe cei care au vreo problema si cauta rezolvare, nu si pe cei (mult mai multi) care nu au nici o problema.

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRank
Jr. Member

.

3 din 7
3

‹‹ question...      steagul României ››