print iphoto book
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.08.07

Salutare!

Treaba sta in felul urmator, am facut cu iPhoto o carte cu poze pe care vreau sa o printez. Serivicul de printing (evident) nu este valabil in Romania asa ca as vrea sa stiu cum pot totusi printa la o calitate buna a printului cat si a hartiei, eventual sa si lege cartea. Am dat un search pe google si am gasit o firma care face aceste servicii si urmeaza sa iau legatura cu ei, pana atunci insa daca a mai facut careva asa ceva (banuiesc ca da) si-mi poate recomanda o firma buna care sa printeze as fii recunoscator smile Stiu ca la exemplare mici preturile sunt mai mari insa ma gandesc ca sunt si firme mai mici care fac asta nu numai tipografiile (care probabil nici nu m-ar baga in seama)

De asemenea nu stiu cum sa-i dau firmei respective materialul de printat, pana acum singura solutie este sa export ca .pdf insa pare ca iese cam mic, nu stiu, nu ma pricep la dtp. Sau poate sa ma duc cu notebook-ul la ei si sa printez direct insa nu stiu daca este o optiune, poate au softuri si driveri specifici, habar n-am, dupa cum spuneam o sa vb toate asta cu ei dupa ce termin carte (mai am cateva fotografii de facut) insa daca cineva a mai facut asta si mi-ar putea da cateva sfaturi m-ar ajuta.

Multam,
Adi

Semnătură 

my bad

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Ia fa matale un pdf direct din print, la calitate buna. Si gata, te duci cu pdf-ul la un centru.

‹‹ rugaminte      ajotor reproducere layout ››