steagul României
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Are cineva diverse versiuni ale steagului României în orice format grafic ar fi (tiff, jpg, png, ico etc). Voi aduce la zi setul de claviaturi pt limba română și mai am nevoie de ceva steaguri, cu gîndul de a pune cîte o variantă grafică pt fiecare claviatură, în ipoteza, puțin plauzibilă, că ar fi unii care le vor folosi pe toate simultan și astfel să le poată diferenția vizual între celelalte claviaturi.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 26.12.05

incearca pe images.google.ro. Sunt foarte multe, in diferite marimi si forme

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

aici gasesti aproape tot ce vrei:  http://www.brandsoftheworld.com/

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)

Mulțumiri, am găsit, se pare, destule steaguri pentru a-mi completa colecția de variațiuni pe (s)tema națională. Dacă mă lasă lenea, vine și versiunea finală (și, pare-se, definitivă) a Romanian Keyboards pt MAC OS X.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…