Itunes nu vede playlistul
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 09.08.07

Sal am un Ipod de 30gb. pana acu cateva zile vedeam playlistul acum cand il leg la PC nu mai vede playlistul de pe Ipod, dar jos in bara vede hardul ca fiind 80% plin.Deci detecteaza ipodul si is da seama de ca exista informatie scrisa pe el doar ca nu vad lista.
Ideea e stiu ca s-ar rezolva prin Restore dar ar sterge vre-o 27de gb de muzica la care am stat multe nopti sa le bag si tare nu as vrea sa fac miscarea asta. Cum reusesc sa vad din nou playlistul in itunes de pe ipod. am incercat sa fac liste noi da nu ma lasa.

Semnătură 

TUNINGSHOP - magazin online de piese si accesorii tuning auto -tuningshop-

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Esti pe PC si mi-e mai greu sa te ajut. Principiul ar fi ca unele programele (gratuite), cum ar fi Senuti (pe mac), pot recupera muzica integral.
Incearca un reset pe iPod!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Prague, Czech Republic
Macuser din: 11.10.05

incearca asta ...

Semnătură 

Mac mini - i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
Mac mini server - i7 2.3 GHz 16 GB, intel HD 4000, 256 SSD
iPhone SE 64 GB
MacBook Pro mid 2012 i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
iPad mini 4th gen 128 GB

Long time ago I said to myself that I should “Think Different !”, and I did. I don’t regret my decision!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 

am incercat tot nimic. Culmea pe Ipod am directoarele frumos ordonata da nu le mai am il playlist. I-am facut ceva le vad da sunt cu gri asa cum aarat in imaginea atasata si nu sunt in playllist ci sub iconita de My ipod. La playklist nu apre nimic decat listele standard. Cum fac sa salvez muzica de pe el sau sa il fac cumva sa isi revina . Inebunesc dc tre sa bag din nou 27 de g de muzica inapoi.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Cauta un posesor de mac si roaga-l sa dea jos de pe net Senuti. In plus, va trebui sa auba vreo 30 de giga liber pe hard. Senuti poate face un backup complet. Asta e. (get a mac)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 

Ok am luat un Imac, am legata dracia la el am salvat piesele cu softul recomadat de tine. intre timp mi-am dat seama si ce a avut. Cred ca ceva desincronizare de la PC a facut ca pc-ul sa nu mai vada lista, desi nu a fost infipt niciodata in alt calculator. In fine acu problema e ca am copiat melodiile din Imac si normal acu e sincronizat cu imacul. dc il bag in pc cere sincronizare. cum fac eu acu sa vada PC-ul lista de pe Ipod si sa nu mai ceara sincronizare… inafar de a formata din nou si a reintroduce melodiile prin intermediul PC-ului? smile. Vreau doar lista din ipod sa o fac vizibila si in Itunes, adica sa sincronizez Playlistul Ipodului cu Itunes si nu playlistul itunes cu ipodul.

Offf complicat

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
K_gula - 16 August 2007 09:59 AM

cum fac eu acu sa vada PC-ul lista de pe Ipod si sa nu mai ceara sincronizare… inafar de a formata din nou si a reintroduce melodiile prin intermediul PC-ului? smile. Vreau doar lista din ipod sa o fac vizibila si in Itunes, adica sa sincronizez Playlistul Ipodului cu Itunes si nu playlistul itunes cu ipodul.

Sincronizarea cu iTunes se poate face NUMAI într-un singur sens: iTunes -> iPod.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mergi in preferintele lui iTunes.
Ptiu, drace, asta e iPhone. Dar sa stii, ca, daca infigi iPodul si tii o tasta apasata (pentru mac, Alt - ar trebui sa mearga si pe PC), iTunes NU MAI FACE Sync. Si poti seta asta. Stai sa caut un iPod!
Uite ce zic baietii de la Apple
You might want to manage songs on your iPod manually if you want to use your iPod with more than one computer, or if your iTunes library has more music than your iPod can hold.

If you have an iPod shuffle, click “Loading songs onto iPod shuffle” below.

To load songs onto iPod manually:
Connect your iPod to your computer.
When the iPod icon appears in the iTunes window (under Devices), select it.
If the Summary pane is not showing, click the Summary tab.
Select “Manually manage music.” (If you have an iPod that displays video, the checkbox says “Manually manage music and video.”)
Click Music (below Library, on the left side of the iTunes window) and then drag songs and playlists to your iPod.

[ Modificat: 16 August 2007 06:17 PM de iaru ]