2 din 3
2
DVD-RW pe duca, cred
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

scumpa tigaie de 5000 ron…tigerul merge prea bine ca sa renunt la el

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Cred ca am gasit solutia.
La System Preferences, CDs &DVDs;, bifeaza Ignore! E o impulicare intre softul de scriere si Finder. Asa a fost si cu Tiger, in versiunile .0 si .1. Sigur, cind bagi un blanc, nu se mai lanseaza softul de scriere, dar nici sistemul nu se mai baga in ciorba!

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
mediaconvertor - 21 Noiembrie 2007 08:27 PM
iaru - 21 Noiembrie 2007 08:13 PM

Spune-mi, te rog, in ce sistem esti acum?
Daca e Leo, NU folosi nici Drive Genius, nici DiskWarrior! Nu stiu ce sa folosesti!

acuma sunt in fedora….ca sunt la munca. si e o placere, un deliciu…
pe tigaia de acasa, am leopard si cred ca-mi voi pune tigerul. 10.5 o sa pun cand o sa apara 10.6

Totuși, de ce D-zeu la tine leo face atîtea necazuri? E destul de problematic, totuși nu chiar așa, mai ales după acest prim update.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
iaru - 21 Noiembrie 2007 11:04 PM

Cred ca am gasit solutia.
La System Preferences, CDs &DVDs;, bifeaza Ignore! E o impulicare intre softul de scriere si Finder. Asa a fost si cu Tiger, in versiunile .0 si .1. Sigur, cind bagi un blanc, nu se mai lanseaza softul de scriere, dar nici sistemul nu se mai baga in ciorba!

Așa poate fi, deși nu cred că asta ar fi rezolvarea problemei arderii. Dar e interesant. Voi rumega și eu la fînul ăsta zilele astea.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

mda…posibil sa se fi rezolvat conform indicatiilor lui iaru. acum scriu al 4lea dvd. dar am luat si un nou set de dvd-uri, tot verbatim.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Explicatia pe care o dau e ca Finderul “se agaţă” de un disc (ala ars anterior) şi nu-i mai dă drumul, adică nu îl mai poate vedea pe ăla nou! E un conflict intre ce vede Finderul şi ce vede burnerul. Aşa s-a întîmplat, cum vă spun, şi cu Toast 7 şi Tiger .0 sau .1.
O altă porcărie se întîmpla atunci cînd existau neconcordanţe în catalogul OS. Burnerul dădea erori. Iar asta se rezolvă ori cu “fsck -fy”, ori cu cele două softuri grele, pomenite mai sus. Cum, însă, pe Leo nu merge nici unul (nu scriu “niciunul” pentru că nu se scrie nici “nicialtul” smile ), singura soluţie ar rămîne “fsck -fy”!

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Dar e ciudat, ca eu nu patesc asta. Am ars ieri vreo 25 de DVDuri in Leo, si cu Toast 8 si cu Finderul. Fara probleme.
Ca de obicei, e un pic de voodoo la mijloc.

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu mai stiu ce sa spun. O fi Toast 8.0.3?

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Da, e 8.0.3. Alataieri l-am luat.
Nu mai stiu daca am ars DVDuri si inainte de 803, dar as zice ca da; fara probleme. Leo pus pe curat.

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

am ars pe leo la greu, inainte de 8.0.3
nu ardea nici cu dragonburn sau “arzatorul” os-ului
am pus 8.0.3 si problemele au continuat.
am facut cum a spus iar DAR am luat si o cutie noua de dvd ca pe alea le-am busit pe toate. desi e acceasi marca de dvd si sunt luate din acelasi loc, poate a fost setul ala de rahat DAR specificul tampit al problemei, nu ma face sa cred ca ele au fost de vina

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
mediaconvertor - 22 Noiembrie 2007 03:16 AM

am ars pe leo la greu, inainte de 8.0.3
nu ardea nici cu dragonburn sau “arzatorul” os-ului
am pus 8.0.3 si problemele au continuat.
am facut cum a spus iar DAR am luat si o cutie noua de dvd ca pe alea le-am busit pe toate. desi e acceasi marca de dvd si sunt luate din acelasi loc, poate a fost setul ala de rahat DAR specificul tampit al problemei, nu ma face sa cred ca ele au fost de vina

De care sînt, cu plus sau cu minus? Eu am făcut așa, am luat două cutii diferite a cîte 10 bucăți. Alea +RW mi-au dat mult mai multe probleme decît cele -RW, așa că am renunțat să le mai cumpăr. Folosesc exclusiv Toast(8.0.3) pe Tiger 10.4.11 și am mai puține probleme decît altădată. (TDK sau Verbatim only)

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

is cu + si numai d’astea am luat pana acum. verbatim sau tdk. 10ron cutia cu 10 bucati, la selgros.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Păi ia încearcă cu -. Pariez că o să ai mai puține probleme. La mine în top sînt:  Loc 1-TDK
                                                                                2-Verbatim
                                                                                3-Nu știu/Nu răspund

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
iaru - 22 Noiembrie 2007 02:00 AM

Explicatia pe care o dau e ca Finderul “se agaţă” de un disc (ala ars anterior) şi nu-i mai dă drumul, adică nu îl mai poate vedea pe ăla nou! E un conflict intre ce vede Finderul şi ce vede burnerul. Aşa s-a întîmplat, cum vă spun, şi cu Toast 7 şi Tiger .0 sau .1.
O altă porcărie se întîmpla atunci cînd existau neconcordanţe în catalogul OS. Burnerul dădea erori. Iar asta se rezolvă ori cu “fsck -fy”, ori cu cele două softuri grele, pomenite mai sus. Cum, însă, pe Leo nu merge nici unul (nu scriu “niciunul” pentru că nu se scrie nici “nicialtul” smile ), singura soluţie ar rămîne “fsck -fy”!

Da, cred că ai dreptate. Nu am urmărit problema pe firul ăsta, dar constat că, aleator, fără să-mi pot da seama încă de ce, verificarea arderii eșuează cu mesaje negative deși, la reverificare, totul e OK. Părerea mea este că, deocamdată, MAC OS X nu are o metodă simplă și clară de verificare autentică a arderii, eventual ca aplicație separată. Singurele metode cunoscute mie sînt:
1. Toast - Compare folders/files.
2. Source Gear DiffMerge

Cred că și prin command line ar merge și ar fi cel mai sigur, poate ne ajută psergiu aici. Întrebarea ar fi: cum se pot compara două directoare/două discuri optice prin command line pt a ști ce diferențe sunt și, dacă sunt, care ar fi acelea? Dacă ar fi doar DS_store, nu-i bai.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
john doe - 22 Noiembrie 2007 03:46 AM

Păi ia încearcă cu -. Pariez că o să ai mai puține probleme. La mine în top sînt:  Loc 1-TDK
                                                                                2-Verbatim
                                                                                3-Nu știu/Nu răspund

pai…n-am avut nici o problema pana acum, de cand am inceput sa scriu la acest thread.

Semnătură 

2 din 3
2