Am o problema cu yahoo messenger, nu stiu daca mai are cineva problema aceasta, cand am o conversatie mai lunga cu cineva, in sensul in care discutia depaseste fereastra si apare acea bara in dreapta de derulare scrisul in mod normal ar trebui sa ramana jos textul si sa se duca in sus, la mine de fiecaredata cand scriu sau cand primesc vre-un mesaj se muta textul in la inceputul conversatiei. Nu stiu daca ati inteles mare lucru din ce zic sper ca a mai avut cineva problema aceasta. Intrebarea e: Exista undeva unde isi pune yahoo-ul niste setari. Doresc sa le sterg manual. Multumesc
cine poate sa imi spuna cum se face asta?nu am gasit pe calc acest fisier si nu stiu cum dau edit,daca dau click dreapta pe yahoo messenger nu imi apare edit…
cine poate sa imi spuna cum se face asta?nu am gasit pe calc acest fisier si nu stiu cum dau edit,daca dau click dreapta pe yahoo messenger nu imi apare edit…
in applications, dai click dreapta pe iconita lu’ yahoomessenger si selectezi show package contents, si apoi vezi aici si cand ajungi la fisierul main.js dai click dreapta si open with text edit, modifici si salvezi