carlostsr, tu stii ce ai vrea ? Sau doar tot iti dai cu pararea. Ce vrei tu de la macuser si nu are—in afara de “organizare”.
Nu stiu ce e cu ungaria dar Austria are reprezentanta oficiala Apple nu SRL-ul ce-l avem noi si care e reseller sau ce o fi de produse apple. Altfel spus - la aia e firma mama Apple pentru ca acolo sunt si bani.
In Romania probabil ca nu ies atatia bani din Apple ca altfel ii vedeam si pe aici pe indivizii nu ?
Acum revenind la Macuser—ca si membru la un user-group mac ai putea, teoretic, sa ai acces la ceva reviste, brosuri, hardware/software mai ieftin.
Daca partea de brosurici poate ca ar merge (eventual trimise din state ca din Romania doamne fereste!), nu cred ca vre-un magazin apple din Romania o sa faca reduceri la hardware pentru ca esti membru macuser (exceptie cei din Timisoara care au facut-o pe cheltuiala lor ca sa zicem, intr-un fel de promotie). Poate ma insel eu insa mie nu mi-au asigurat nici macar garantia la o baterie (a trebui sa o trimit in Austria!).