PROBLEMA MARE RAU CU TORETZII si cu NET ul
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: undeva prin romanica
Macuser din: 06.10.06

salve…

de putin timp folosesc MAC….si am incerkat sa dau jos cu azureus si transmission…dar SURPRIZA…MERGE FOARTE JALNIC DOWNLOADUL…inainte pe utorrent pe PC…luam cu 140KB(afara)......2-4 mb(torenti din romania)

azureus nici nu se conecteaza…am incerkat in fel si chip cu 1001 setari si nimik…imi gaseste PEERS….APOI subit dispar 1 cite 1…iar la transmission merge cu maxim 40 KB dc merge .....

MA AJUTA SI PE MINE CINEVA…

PS…CUM AVEM RETEA LOCALA….UN AMIK MI A TRIMIS UN FISIER AVI DE 300MB PE YAHOO MESSENGER ....SI INAINTE PE PC imediat de downloada….acu abia merge…se taraie…

PLS HELP

MERSI

[ Modificat: 21 August 2007 04:35 PM de CPT ]
 Semnătură 

amorul si prostia se platesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

daca ai rabdare sa dai un search, aici, pe forum, o sa gasesti citeva solutii

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

m am uitat man…..dar nimik care sa ma ajute sa rezolv problema asta….

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

nimeni nu da un help ?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
capitanu - 21 August 2007 04:25 PM

salve…

de putin timp folosesc MAC….si am incerkat sa dau jos cu azureus si transmission…dar SURPRIZA…MERGE FOARTE JALNIC DOWNLOADUL…inainte pe utorrent pe PC…luam cu 140KB(afara)......2-4 mb(torenti din romania)

azureus nici nu se conecteaza…am incerkat in fel si chip cu 1001 setari si nimik…imi gaseste PEERS….APOI subit dispar 1 cite 1…iar la transmission merge cu maxim 40 KB dc merge .....

MA AJUTA SI PE MINE CINEVA…

PS…CUM AVEM RETEA LOCALA….UN AMIK MI A TRIMIS UN FISIER AVI DE 300MB PE YAHOO MESSENGER ....SI INAINTE PE PC imediat de downloada….acu abia merge…se taraie…

PLS HELP

MERSI

Nu oferi indicii de ce ai avea necazuri… noi nu avem, în general. Dacă ai fi mai clar, în exprimare, fără atîtea briz-brizuri și majuscule puse aiurea, poate te ajutăm.
Sînt mai multe aplicații bittorrent, poate bits on wheels ar fi ceea ce cauți.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

problema e simpla : inainte pe computer mergeau torentii din romania cu 2-4 mb iar cei de afara cu 140kb ....acum abia merg cu 50-60kb.Am incercat dupa cum scrie si mai sus cu AZUREUS si Transmission.mentionez ca pe PC foloseam utorrent cu optiunea de ENABLE ENCRYPTION si mergea super…pe mac nu prea a pricep si vad k nu exista utorrent ptr mac ! ce setari trebuiesc facute la azureus., ca transmission e simplu ( nu are nici o optiune)??? sau ce setari sa fac la NETWORK…am pus pe DHCP…

MERSI MULT

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

mai incearca si ShakesPeer
sau configureaza azureus ca aici

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

mersi de link….sa vedem ce iese

PS: am uitat sa zik si de internet…merge prost rau ! inainte mergea sa primesc prin yahoo mess tot felul de fisiere mai mari de 100mb de la prietenii din reteaua locala si era super rapid transferul ! acum panika ...sa jos cu 10-20kb….inainte cu 2-3mb…dehh retea locala! trebuie setat ceva pe la network akolo ?sau care sa fie problema

thxxx

[ Modificat: 22 August 2007 03:47 PM de CPT ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Messul de mac NU E BUN! Inca! E tot un Beta vechi de un an! De aia! Si nu exista nimic altceva care sa poata transfera fisiere mari direct cu messul de PC!

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti, S1, Romania
Macuser din: 04.12.06

incearca si cu treaba asta sa transferi fisiere

Semnătură 

Berea fara alcool e primul pas spre femeia gonflabila.