sincronizare i pod catre PC
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 22.08.07

Tocmai mi-a crapat hardul de lap top si am pierdut tot ce era pe el. L-am dus la un doctor, dar n-a reusit sa recupereze nimic. Am ceva muzica ramasa pe un i Pod de 30, si as vrea sa intreb daca exista vreo posibilitate sa o incarc pe calculator din nou. Stie cineva?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
redi - 22 August 2007 06:56 AM

Tocmai mi-a crapat hardul de lap top si am pierdut tot ce era pe el. L-am dus la un doctor, dar n-a reusit sa recupereze nimic. Am ceva muzica ramasa pe un i Pod de 30, si as vrea sa intreb daca exista vreo posibilitate sa o incarc pe calculator din nou. Stie cineva?

Dacă nu reușești cu iTunes, care îți pote cere re-autentificare și inițializarea ipod-ului, vezi că-s multe alte aplicații care pot citi un ipod, respectiv care pot încărca/descărca pe/din ipod (vezi poza).

Astea-s pt mac. Dacă ai pc, trebuie să ai unele echivalente pt pc. du-te la versiontracker.com, rubrica windows, și dă căutare la un cuvînt cheie, gen ipod etc.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 22.08.07

Ok, dar cum se procedeaza exact prin i-tunes? Am incercat din “File” - “Treansfer Purchases from i Pod” dar nu s-a intamplat nimic. Mi-e frica sa fac tot felul de incercari sa nu ma trezesc ca-mi sincronizeaza i Tunesul gol de pe calculator pe i Pod, si chiar ca pierd totul.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
redi - 22 August 2007 04:46 PM

Ok, dar cum se procedeaza exact prin i-tunes? Am incercat din “File” - “Treansfer Purchases from i Pod” dar nu s-a intamplat nimic. Mi-e frica sa fac tot felul de incercari sa nu ma trezesc ca-mi sincronizeaza i Tunesul gol de pe calculator pe i Pod, si chiar ca pierd totul.

În mod intenționat, Apple are o chestie de „pupare”, la un ipod un calculator, nu mai multe (e o chestie de copyright cîntece, firește). Ca atare, dacă ți-ai „pupat” i podu cu un anume pc/mac, atunci, dacă e să-l pupi cu alt pc/mac se poate reseta, deci pierde ce ai pe el. De-aia au apărut aplicații care sar peste treaba asta. Fii fără grijă, nu se șterge fără avertisment, deci conectează-l la orice pc/mac, pe pc pune mai întîi iTunes for Windows. Pe mac, e acolo de la mama lui. Vezi ce face, dacă zice că se resetează, dă-i cancel și treci la aplicațiile de care ziceam.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

NU incerca să faci asta cu iTunes! iTunes ți-l va sincroniza cu librăria sa existentă în acel moment, deci îți va șterge ce ai pe el! Folosește un alt program care-ți poate lua fișierele de pe iPod, apoi bagă muzica în iTunes și abia apoi sincronizează iTunes cu iPod-ul!

Și ține minte pentru viitor: transferul muzicii se face într-un singur sens: iTunes -> iPod, și NU invers!

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.08.07

Anapod Explorer, Anapot CopyGear. http://www.redchairsoftware.com Succes

‹‹ Converter pentru ipod      Subtitrari iPod ››