caut disperat appleworks pt win!
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 11.10.05

cred ca titlul este semnificativ!rog pe cei care ma pot ajuta si au respectivul programel sa ma ajute!astept pm-uri!multumesc!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

http://www.versiontracker.com/php/search.php?mode=basic&action=search&str=appleworks&plt;&91;&93;=windows&x=23&y=7

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Appleworks pt Windows? Exista asa ceva? Nu prea cred.

Daca ai nevoie de o suita office compatibila cu echivalentul de pe Windows, cea mai simpla alegere este Office 2004 for Mac facuta chiar de Microsoft. Avantajele sunt ca e compatibila 100% cu similarul de pe Windows si ca e mai avansata decat suita de Windows. Dezavantaj: este ingrozitor de scumpa si e mai mult decat o sa ai vreodata nevoie.
Iti trimit un torrent pe privat (ai nevoie de o conexiune buna - trebuie sa tragi cam 650 MB)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
altero - 16 Ianuarie 2006 08:31 PM

Daca ai nevoie de o suita office compatibila cu echivalentul de pe Windows, cea mai simpla alegere este Office 2004 for Mac facuta chiar de Microsoft. Avantajele sunt ca e compatibila 100% cu similarul de pe Windows si ca e mai avansata decat suita de Windows. Dezavantaj: este ingrozitor de scumpa si e mai mult decat o sa ai vreodata nevoie.
Iti trimit un torrent pe privat (ai nevoie de o conexiune buna - trebuie sa tragi cam 650 MB)

pe link-ul ala te-ai uitat? wink

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 
altero - 16 Ianuarie 2006 08:31 PM

Este versiunea 6.2.2 pentru Windows

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

A special edition of AppleWorks 6.1 exclusively for educators features support for both Mac® and Windows computers.

dupa cate vezi exista!io acasa lucrez pe acer ,la scoala pe imac cu mac OS 9,alea de arata ca emac-urile!nu ne lasa decat sa ne scriem lucrarile si sa ne editam prezentarile!de aia este cam greu sa invetzi,ca l-as butona de l-ar lua draci!(cum am fost sfatuit!)
mi-ar placea si un iwork pt win!de aia asteptam cu sufletu la gura noile macuri!zicem si eu ca impac si capra si varza!sa vedem in februarie ofertele!cred ca o sa iau un ibook!ca nu se mai poate!
multzumesc la totzi care mi-au trimis pm-uri!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator

I-auzi dom’le! Nu stiam ca e si pt windows. M-am uitat pe site la Apple, am vazut cerinte de sistem Mac OS X…

Oricum, ar trebui sa ma invat minte sa nu mai pun la indoiala ce zice dacu galben… smile

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
edooku - 16 Ianuarie 2006 07:59 PM

cred ca titlul este semnificativ!rog pe cei care ma pot ajuta si au respectivul programel sa ma ajute!astept pm-uri!multumesc!

dacă nu l-am pierdut, îți dau eu, parcă 6.2.0 era, dar nu promit. mai bate-mă la cap mîine cu un PM, să văd dacă dau peste ea. teamă îmi este că s-a rătăcit. o întrebare numai: AW pt Windows se comportă rău, chiar rău de tot, ce Dumnezeu vrei să faci cu AW pt Windows?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator

Cattus, vezi ca edooku e locat in Atena. Poate te cheama pe acolo sa-i dai discul smile

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 17 Ianuarie 2006 01:07 AM

Cattus, vezi ca edooku e locat in Atena. Poate te cheama pe acolo sa-i dai discul smile

super, n-am mai fost de mult pe acolo… din păcate, pare-se că AW Windows version am pierdut-o definitiv. mai scormonesc prin vechile cd-uri, cine știe…

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 26.12.05

download.nides.bc.ca/Software/Windows/
Aici gasesti AppleWorks 6 + update la 6.2. Update-ul la AW 6.2.2 il gasesti pe site-ul Apple la [url=http://www.apple.com/appleworks]http://www.apple.com/appleworks[/url].
Am si eu doua dischete de 5.25” originale cu AppleWorks pt. Apple II.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

baietzi atzi fost super!croko, a mers ,a trebuit sa fac ceva artificii dar a mers,si merge excelent!progamul este pt laptopul de acasa!ca sa ma obisnuiesc cu el si sa imi recunoasca documentele ,cele de la universitate fiind apple!calculatoarele astea grecesti(si cele win si cele apple) sunt cam ciudate!iconitzele nu prea corespund,iar instructziunile ce sa mai zic!cei ce au un win in romana intzeleg!
cat despre grecia ,numa vesti bune:pretzuri de ieri = ipod nano 2 gb 186 euro(tva de recuperat 35 euro)  ipod video 30 gb 290 euro(tva de rec 56 euro) de 60 gb 470 euro(calculatzi voi tva   mac mini 1,25 ,512 mb 40 gb 460 euro   etc!
asa ca !cine viziteaza athena are suportul meu logistic!(traducere+locurile de cumparat cele mai ieftine) si mai ales ajutor in recuperarea tva-ului!
va multzumesc la tozti pt ajutor!

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
edooku - 17 Ianuarie 2006 04:08 PM

baietzi atzi fost super!croko, a mers ,a trebuit sa fac ceva artificii dar a mers,si merge excelent!progamul este pt laptopul de acasa!ca sa ma obisnuiesc cu el si sa imi recunoasca documentele ,cele de la universitate fiind apple!calculatoarele astea grecesti(si cele win si cele apple) sunt cam ciudate!iconitzele nu prea corespund,iar instructziunile ce sa mai zic!cei ce au un win in romana intzeleg!
cat despre grecia ,numa vesti bune:pretzuri de ieri = ipod nano 2 gb 186 euro(tva de recuperat 35 euro)  ipod video 30 gb 290 euro(tva de rec 56 euro) de 60 gb 470 euro(calculatzi voi tva   mac mini 1,25 ,512 mb 40 gb 460 euro   etc!
asa ca !cine viziteaza athena are suportul meu logistic!(traducere+locurile de cumparat cele mai ieftine) si mai ales ajutor in recuperarea tva-ului!
va multzumesc la tozti pt ajutor!

cînd am fost eu acolo ultima oară (ehei, 1999), era o stradă pe lîngă Politehnică parcă, unde se aflau practic toate magazinele de calculatoare, vreo 15-20. Extrem de comod, te plimbai vreun kiometru și, dacă era să găsești ceva, acolo găseai tot: hardware, software, cărți etc. Mai există strada aia așa cum o știu eu? Și la Salonic am găsit ceva similar, dar mai mică strada, firește.
Excelentă idee pt și București, imaginați-vă Lipscanii (să zicem, cam așa era și strada aia din Atena, în orașul vechi) unde, din 10 în 10 m, ați avea cîte un magazin IT! Apple shop era tot acolo, am uitat să precizez. tot acolo o fi și acum?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

exact,strada se numeste sturnari,acolo se afla si unul din magazinele apple!(eu am descoperit doua)!dar pretzurile cele mai bune sunt la revanzatori!pe strada aia de exemplu magazinul plaisio(plaisio.gr)...intratzi asa sa va facetzi o idee!desi acolo apple sunt mai scumputze!

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

sunt super entuziasmat de appleworks!acum butonandu-l in liniste acasa am descoperit mai bine ce inseamna o aplicatzie apple.simplu de manuit,economicos,intuitiv,comenzi minimale,ce mai un program cinstit!alaturi de itunes ,folosite zilnic ,cred ca sunt mai sugestive decat o mie de reclame!!!
cred ca aici sta cheia,in comparatzie! 99% sunt utiliztori,doresc programe cat mai simple si mai eficiente!brava!

‹‹ Grafica 3D      AdressBook & iSync ››