2 din 2
2
Sunet Surround (5.1) pe Mac
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.06.07

Stie cineva pe unde pot gasi Firewave-ul in Romania? Daca poate fi gasit… Inclusiv second-hand.

Semnătură 

MacBook Pro 2.4 GHz, 2 GB RAM, 200 GB HDD
iPhone 16 GB, FW 1.1.4 (BL 4.6 Neutered), FW 1.1.3 (BL 4.6) OTB

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

http://www.avaudiosys.ro/index.php?doc=categorie&catid=11

aici sunt gramezi, tot ce vrei, preferata mea ramanand tot apogee duet :X

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member

Hehe, ii stiu pe oameni de multi ani si crede-ma ca acolo m-am uitat prima data. Dar chiar nu vreau o scula semi-pro ci una banala care sa faca doar un singur lucru: sa scoata sunet 5.1 din MBP-ul meu. Iar Firewave-ul era perfect. Si la ei pe site (in SUA) se da cu $19 acum, promotie…. :((

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member

Haha! Stiam eu ca-l vazusem undeva: la Apple Store Romania. Doar ca pretul este de 281 lei… :(

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
cridaro - 09 August 2008 10:17 PM

Hehe, ii stiu pe oameni de multi ani si crede-ma ca acolo m-am uitat prima data. Dar chiar nu vreau o scula semi-pro ci una banala care sa faca doar un singur lucru: sa scoata sunet 5.1 din MBP-ul meu. Iar Firewave-ul era perfect. Si la ei pe site (in SUA) se da cu $19 acum, promotie…. :((

Nu e promoție ci lichidare de stoc pentru că nu se mai fabrică. La $19 este chiar super avantajos și e ultima ocazie. Păcat că cei de la Griffin practică niște prețuri de shipping absolut monstruoase pentru România. Eu mi l-am luat pe al meu de aici.

E o sculă bună, dar vine cu un cablu Fireware de tot rahatul. La mine n-a vrut să meargă decât în portul din spatele PowerMac-ului. I-am pus un cablu de calitate și acum merge perfect.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member

Am sa rog pe cineva sa mi-l ia de acolo cu $19 si sa mi-l trimita prin posta. De la OtherWorld ar costa chiar mai mult decat de la Apple.ro: $79 produsul + $33 posta = $112 + 19% TVA = $133 = 313 lei la cursul actual, fata de 281 lei cat costa la Apple.ro… Chiar nu mai exista nici o alternativa care sa ofere acelasi lucru (sunet 5.1)?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 20.11.10

noroc macuseri! in afara de griffinul asta nu mai exista altceva pentru 5.1? multumesc

2 din 2
2