1 din 2
1
Alternativa la Azureus, Transmission, Bitrocket etc…
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 05.10.06

Revin cu problema asta, multi probabil sint multumiti cu Azurica ori cu Transmission… Eu nu. Am incercat cu emulari. Bicoz Azureus este foarte urit, Transmission inca creste, Bitrocket promitea, rTorrent mi-e peste mina, cTorrent si mai si, ma opresc. A, mai este Niagara, promite, dar pina va deveni un client bun, mai este. Revin la emulari: Ktorrent prin Fink, 2.2.1 este ultima versiune, merge bine dar cam acapareaza si asta si procu si ramu, utorrent prin Crossvover merge ce merge si dupa aia intepeneste. Dupa ce am aflat ca astia de la BitTorrent sint niste magari, ma rog, poate nu, dar nu au mai inaintat cu Tomato Torrent de ani de zile, au scos bashina aia de BitTorrent 4.27.2, au concediat singurul programator, sau si-a dat demisia, de la uTorrent mi-am cam dat seama ca pentru mac singura optiune valabila este tot Azurelum mincal-ar mama. Daca gresesc spuneti-mi. De asemenea, spuneti-mi ce clienti folositi si cu ce randament (ce cuvint aiurea). Acum, ce sa mai zic, poate oi fi vreun torrentfreak :D si nu mai am nicio sansa decit sa ma duc pe windoze, a, fireste, prin bootcamp!
Ori btpd-front 0.185
http://sourceforge.net/projects/btpd-front/

Era sa uit, mai era o alternativa, de la berlioz.de, doar atit imi aduc aminte

[ Modificat: 24 August 2007 06:50 AM de balaurici ]
 Semnătură 

PowerBook G4 1G 60HDD, iMac 24’ 2.8 320 HDD, niciun iPhone…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Dar ce te nemulțumește pe tine la Azureus, Transmission, Bitrocket etc.?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti, S1, Romania
Macuser din: 04.12.06

voi aveti probleme cu Transmission? i-am dat ultimul update si de atunci, are un mare gandac in el….trebuie sa ii dau numai force quit, apar tot felul de erori pe torenti..samd.. anyone? :|

Semnătură 

Berea fara alcool e primul pas spre femeia gonflabila.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

Așa face și la mine.
Bitroket este abandonat, uTorrent nu mai vine așa curînd, Azureus… e Azureus.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Eu nu am nici o problema cu Transmission. Cauta pe google “Transmission nigthly build”. Scoate-l pe ultimul.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

alternativa se numeste LimeWire…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Transmission merge perfect aici. Am cam renunțat la Azureus.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

si eu folosesc Lime Wire dar parca si el de la ultimul update cam incinge procesorul

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Xanthrax - 24 August 2007 04:10 PM

Eu nu am nici o problema cu Transmission. Cauta pe google “Transmission nigthly build”. Scoate-l pe ultimul.

Sint chiar la zi cu update-urile la Transmission.
QBittorrent, daca ar fi portat, cred ca ar intruni toate calitatile pentru un adevarat client.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
balaurici - 24 August 2007 06:46 AM

Revin cu problema asta, multi probabil sint multumiti cu Azurica ori cu Transmission… Eu nu. Am i

Era sa uit, mai era o alternativa, de la berlioz.de, doar atit imi aduc aminte

Pari supărat rău pe soartă zilele astea, să fie de la 23 august sau de la caniculă? Ori s-au combinat ambele și a ieșit rău de tot…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member

Clar, s-au combinat. Ma calmez zilele astea…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

M-am prins. Trage ultimul Transmission dar, inainte de a-l lansa, arunca preferintele (.plistul vechi!).

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.03.07

Xtorrent-ul pe care l-am folosit pana de curand si mai nou Transmission imi fac o mica problema. La unele torrent-e mai mari gen filme, desi download-ul apare incheiat cu succes cand le dezarhivez imi da eroare de dezarhivare. Ma gandesc ca poate apare vre-o eroare cand mai il bag la sleep laptopul si inca nu s-a terminat download-ul, insa eroarea nu apare decat uneori. Mentionez ca filmele dupa ce le downloades aa doua oara se dezarhiveaza OK. Am mai banuit o eroare de memorie ram dar nici asta nu e fiindca sunt testate si retestate si nu mai am vre-o alta problema cu vre-un fisier stricat. Oare ce-o fi?

Semnătură 

A Greener Apple

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
EMacsi - 26 August 2007 03:00 AM

Xtorrent-ul pe care l-am folosit pana de curand si mai nou Transmission imi fac o mica problema. La unele torrent-e mai mari gen filme, desi download-ul apare incheiat cu succes cand le dezarhivez imi da eroare de dezarhivare. Ma gandesc ca poate apare vre-o eroare cand mai il bag la sleep laptopul si inca nu s-a terminat download-ul, insa eroarea nu apare decat uneori. Mentionez ca filmele dupa ce le downloades aa doua oara se dezarhiveaza OK. Am mai banuit o eroare de memorie ram dar nici asta nu e fiindca sunt testate si retestate si nu mai am vre-o alta problema cu vre-un fisier stricat. Oare ce-o fi?

Dacă e ceva regulat, nu-i a bună. Mie Bit on Wheels îmi place și nu mi-a dat niciodată nicio eroare.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member

La ultimele versiuni de Transmission (SNV) http://transmission.bogg.org/, exita in menu-ul Transfers, Recheck Existing Data. Incearca si sigur va termina transferul.

Cattus, Bits on Whelles nu prea mai are parte de suport. Si, din cite stiu, avea probleme cu “Announce Interval” si d-aia multe trackere l-au bannat. Pacat de el, ca promitea foarte mult.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
balaurici - 26 August 2007 06:06 PM

La ultimele versiuni de Transmission (SNV) http://transmission.bogg.org/, exita in menu-ul Transfers, Recheck Existing Data. Incearca si sigur va termina transferul.

Cattus, Bits on Whelles nu prea mai are parte de suport. Si, din cite stiu, avea probleme cu “Announce Interval” si d-aia multe trackere l-au bannat. Pacat de el, ca promitea foarte mult.

La mine, bits on wheels a mers perfect, fără nicio hibă niciodată.

Semnătură 

1 din 2
1