Am gasit pt partitzia de win( ) dar mi-ar trebui cumva si pe partitzia de mac(10.4.10) o modalitate de a accesa netu’ cu jucaria asta… As putea sa caut dar merge FOARTE LENT: Sunt in vacantza la mare si ba e zapp ba nu e zapp. Pentru o simpla plata pe internet banking am asteptat vreo 2 ore si chiar nu am de gand sa astept dupa net tot timpul, asa ca va rog tare tare mult sa ma ajutatzi. Multzumesc mult!
Oameni buni! Am nevoie de drivere pt macbook ca sa ma pot lega prin z530i la net pe tiger. Ca e sau nu e retzea zapp in zona, ca merge prost, e motivul pt care cer ajutor sa cautatzi voi solutzii si sa merg pe link-ul primit. Momental sunt pe net dar din partitzia de windoze, pt care Zapp.ro are drivere, dar am nevoie pt mac, SO, HELP!!!
Oameni buni! Am nevoie de drivere pt macbook ca sa ma pot lega prin z530i la net pe tiger. Ca e sau nu e retzea zapp in zona, ca merge prost, e motivul pt care cer ajutor sa cautatzi voi solutzii si sa merg pe link-ul primit. Momental sunt pe net dar din partitzia de windoze, pt care Zapp.ro are drivere, dar am nevoie pt mac, SO, HELP!!!
La un moment dat, Zapp a început să pună drivere și pt MAC OS X (chiar și pt clasic MAC OS), acum nu mai sînt?! Pe vremea aia aveam Zapp și mă preocupa treaba, acuma nu mai am…
ei, asta e, inseamna ca windoze rules. Zapp pe site nu are driver pt osX pt z530i. Are doar pt windoze. Si langa epava de la Costinesti nici vorba de wireless. Hotelul e nou si de abia la anu… Recapitulez: acest forum spune ca in situatia mea, windoze rules. ...sau?
ei, asta e, inseamna ca windoze rules. Zapp pe site nu are driver pt osX pt z530i. Are doar pt windoze. Si langa epava de la Costinesti nici vorba de wireless. Hotelul e nou si de abia la anu… Recapitulez: acest forum spune ca in situatia mea, windoze rules. ...sau?
Da, văd că la acest model (dar și la altele) Zapp nu are drivere pt mac. Într-o vreme, avea. Acum nu mai are. Pe vremea aia, pe cînd eram printre primii abonați zapp, i-am bătut la cap și le-au pus. Bag sama că mac-userii sînt absenți din lista de clienți zapp, altfel nu-mi explic nesimțirea.
Parcă era un simpatic macuser angajat la zapp, poate te citește și, tot poate, sare în ajutor.
In final mi-am luat gprs/3g de la vodafone cu un v630i si merge struna fara fir, ca modem bluetooth. Concluzie: ZAPP SUCKS!!! Plus ca are acoperire net superioara ca nivel si continuitate semnal…