Mac buy-back in Romania?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 03.01.06

Avand in vedere ritmul in care Mac trece de la G4 la G5 apoi la intel si sa speram ca nu se va opri aici, exista in Romania vreun dealer Apple care agreeaza politica “buy-back” ?
Merci

Semnătură 

smile

iMac 27” QuadCore i7 QuadCore 2.8 GHz / 8GB / 1 TB / 512 MB
MBP Core 2 Duo 15” 2.33 GHz / 3GB / 500 GB / 256 MB
MBA Core i5 13” 1.7 GHz / 4GB / 256 GB
iPhone5 16 GB
iPad 2 WiFi 64 GB
iPod Touch 1G / 16 GB
iPod Shuffle 2G /  1 GB

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

acum vre-o 3 ani, grup transilvae facea asta…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 03.01.06

mda, sa intreb si la apple de la gemenii sitraco, nu stiu ce firma e acolo, dar mi s-a parut ca am vazut merisoru in vitrina wink)

Semnătură 

smile

iMac 27” QuadCore i7 QuadCore 2.8 GHz / 8GB / 1 TB / 512 MB
MBP Core 2 Duo 15” 2.33 GHz / 3GB / 500 GB / 256 MB
MBA Core i5 13” 1.7 GHz / 4GB / 256 GB
iPhone5 16 GB
iPad 2 WiFi 64 GB
iPod Touch 1G / 16 GB
iPod Shuffle 2G /  1 GB

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
mihnea27 - 16 Ianuarie 2006 11:32 PM

mda, sa intreb si la apple de la gemenii sitraco, nu stiu ce firma e acolo, dar mi s-a parut ca am vazut merisoru in vitrina wink)

Mihnea dragule, acolo este chiar inimioara Apple Romania. Dacă tot treci pe acolo des, pune întrebarea.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 25.10.05
mihnea27 - 16 Ianuarie 2006 11:32 PM

acolo’i macgallery

Semnătură 

“If I were two-faced, would I be wearing this one?”

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 10.01.06

si NouMax facea BuyBack, dor mi se pare ca doar pentru firme.
Incearca sa-i contactezi,
http://www.noumax.ro

Semnătură 

PowerMac G4
eMac
iMac Intel (aluminiu)
iPhone 3G 16g
iPhone 4S 16g

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie

Cand am vrut sa vand PowerBook-ul am sunat la NouMax si am intrebat daca fac BuyBack (vazusem la ei pe site un formular de BuyBack). Mi-au evaluat PowerBook-ul la 1000 de euroi cand eu am reusit sa-l dau destul de usor la 1300 de euroi asa ca atentie ca s-ar putea sa ti-l subaprecieze. La momentul respectiv ma interesa un iMac. Intre timp prioritatile s-au schimbat si am ramas fara mere in casa.

Semnătură 

Necazul mi-l inec in alcool, dar bestia stie sa inoate…Ariciul e o pasare incapatanata. Nu vrea sa zboare decat daca ii trag un sut. Cand cazi, incearca sa ratezi pamantul. Intotdeauna beau cu masura. Masura mea e galeata. Exista doua tipuri de oameni: cel care spune intotdeauna ce gandeste, si cel care are prieteni. Berea fara alcool e primul pas spre femeia gonflabila. Daca nimeni nu te intelege, nu inseamna ca esti artist.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

orice sistem de buy-back presupune o subevaluare…
ca ei sa poata vinde acel produs cu pretul pietei in conditiile in care dau si garantie e normal sa-ti dea mai putin decit iei tu de pe piata libera…
nu le iau apararea dar m-am lovit de asta cind am vrut sa-mi vind masina (care era luata in 2001 de noua)

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

‹‹ Viata discurilor optice      ajutor ››