da dar eu vreau sa le vad pe TV filmele nu neaparat pe iPOD pt ca vreau sa imi leg iPOD-ul la un TV cand is plecat pe undeva si nu am calculatorul cu mine
de aceea am nevoie de un soft care sa imi permita sa vad filme cu subtitra pe iPOD
Repet: ffmpeg nu-i bun? Daca esti pe XP, cauta acolo, am impresia ca sint cacalau. Dar ceea ce vrei tu e o re-codare, care va mai strica o data calitatea filmului. Iar divx sau avi nu merg pe iPod. Numai mov sau mp4.
Iti dau eu o idee si mai buna si mai utila:
Inveti engleza in timpul in care stai sa cotezi, asa nu mai ai nevoie de subtitrare.
Dai si tu cateva teste de engleza si gata.
Eu nu mai citesc subtitrarile la tv din generala.
Uitati-va la csi astia care mai stiti engleza sa vedeti ce prost sunt traduse, aia de la oradea care subitreaza habar n-au de expresii, e mai misto sa vezi filmul nefiltrat de habarnistii care fac subtitrarile.
Odata ratatii aia au tradus “is not a crime” = “este o crima”, fac pe mine de ras cand mai dau cu ochii pe bara de subtitrare.
Si daca te referi la filme luate si subtitrrare de “baietii destepti”, alea sunt si mai varza, aia nu stiu cuvinte si expresii de baza.
Pe Mac, daca ai Perian si QuickTime Pro, iar subtitrarea e .srt si are acelasi nume cu filmul, poti exporta filmul pentru iPod si va avea subtitrarea inclusa.
Nu ai posibilitatea sa ai sonor, nu am intalnit asa ceva, de aceea s-au inventat castile, si sa zicem ca dai cu aspiratorul sau lucrezi intr-un mediu zgomotos, ai auzit de casti cu noise canceling?
Eu daca nu aud sonorul la film nici nu ma ma uit.
De ce ai mai luat ipod daca nu ai posibilitatea sa ai sonor?
Daca nu curajul sa inveti engleza asta e treaba ta, poate nu ai timp sau nu ai chef, dar e o alta experienta fara subtitrare asta iti pot garanta.
[ Modificat: 15 Ianuarie 2008 12:04 AM de AllexPod ]
tot zici de invatat engleza,nu e problema cu engleza cel putin pt mine…......chiar si subtitrari in engleza,franceza,spaniola,italiana sa poti pune…....dar daca filmul e japonez?sau de ex daca dai cu aspiratorul si trebuie sa auzi cand suna cineva la usa,sau daca lucrezi la pompieri si trebuie sa auzi alarma )?la asta ma refer….....sa poti vedea un film intr-un mediu zgomots unde totusi trebuie sa auzi ce se intampla…...
oricum deja suntem off-topic…threadul nu era despre motivele pt care ai avea nevoie de subtitrare…..ci era despre cum sa pui subtitrari