2 din 2
2
Subtitrari iPod
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Luton, Uk
Macuser din: 05.04.07

eu am touch…..se poate citi fara probleme

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Iti garantez ca se vede si se poate citi, pentru orice om cu ochi normali.
Totul e in proportii: daca ecranul nu e prea mic (adica la iPod classic si la iPhone, ca asta am) atunci il ti la o distanta “de citit”, care il face sa fie cam la fel ca un TV.

Pana ma prind cum sa fac screenșoate la iPhone, uite o poza (miscata):

P.S. Mesteri mari, cum se face screenshot la un film in iPhone? Ca butoanele lui ScreenShot nu apar cand merge filmul.

[ Modificat: 15 Ianuarie 2008 05:38 AM de altero ]

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

e lizibil…eu am video classic, ar tb sa se vada,nu?
merci

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Luton, Uk
Macuser din: 05.04.07

cand ma uit la un film pe ipod touch il tin la o distanta cam de 30 cm de ochi sa zic…....si ecranul este comparabil ca marime cu televizorul meu care are 72cm diagonala si este pus cam la 2 m distanta sau cu ecranul de la macbook daca privesc cam de la 1m

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 13.01.08

Stiu cum se poate pune subtitrare:

1) Urmareste ghidul: http://www.divxland.org/permanentsubtitling.php
2) Descarcarca un convertor de ipod, gasesti o gramada gratis, eu folosesc xilisoft converter care iti va converti avi-ul in MPEG4

Daca va incurcati pe pagina respectiva printati si duceti-va cu ea la un translator.

English rules!

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Si engleza ta nu a batut pana la a vedea ca acolo e vorba de softuri pentru Windows?

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
altero - 20 Ianuarie 2008 05:17 AM

Si engleza ta nu a batut pana la a vedea ca acolo e vorba de softuri pentru Windows?

N-as vrea sa fiu carcotas, dar unii posesori de iPod care vor sa aiba subtitrare cand se uita la filme (ca despre asta era topicul), fara vina lor, mai folosesc windowsul, i.e. nu folosesc inca un Mac.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

2 din 2
2