2 din 2
2
problema mare cu torentii
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
DoT - 29 August 2007 08:55 PM

Apropo de porturi in transmission,dupa ce incepe downloadul poti schimba portul folosit in mod regulat cu portul 80,downloadul nu se opreste dar nu se mai conecteaza la tracker,asta pentru cine vrea sa downloadeze neinregistrat de tracker.

Ești sigur de asta? Cool! Merge și în Azureus?

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: undeva prin romanica
Macuser din: 06.10.06
psergiu - 29 August 2007 04:43 AM

Daca cei care iti vand tie net-ul ies printr-un fiberlink, incearca asa: la Network, la placa de retea prin care ieși, la Ethernet - setează-i MTU-ul manual la 1492

am incercat si degeba…...doar azureus merge :(

Semnătură 

amorul si prostia se platesc

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

iaca, azuresus a mai facut un update…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Salut
la mine a aparut o problema chiar ciudata: am incercat si azureus si transmission. Imi place mai mult transmission dar a aparut urmatoarea problema:
Downloadul merge cam la fel cu ambele, numai ca la upload in timp ce la azureus merge de exemplu cu 400-500k conectat la 10 peers…..cu transimission in schimb nu se conecteaza decat la maxim 1 sau 2 si nu trece de 70k (am incercat in interval de 10 minute cu ambele alternativ, si au fost aceleasi rezultate, deci nu era problema ca s-au deconectat oamenii). Portul este setat acelasi in ambele si nu exista limita la up/down.
Imi place mai mult transmission dar nu stiu ce sa-i fac sa mearga..>Vreo idee?

Va multumesc

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member

Salutare
Va mai deranjez cu o mica interbare: foloseste cineva bittorent pentru mac? Pareri,sugestii?

Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator

am incercat si bittorent…
dar, de 3 zile, pe masina mea, azureus merge intr-una smile...

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator

si uite si o stire draguta smile

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRank
Jr. Member

Dupa ce am incercat mai multe zilele acestea, tot la azureus am ramasa si eu (desi este mai fomist dupa resurse…dar asta e).

Cu Transmission nu reusesc sa fac upload…downloadul merge ok, dar apoi cand raman la seeding nu se conecteaza decat la 1-2 si foarte rar. Nu stiu de ce nu reusesta sa se conecteze la mai multi peers.
Bittorrent cand l-am incercat omora procesorul. Mergea destul de greoi. Optiuni cam putine. Nu mi-a placut.
Bitrocket mi-a placut cel mai mult. Resurse putine. Optiuni suficiente pentru ce imi trebuia mie. Ofera informatii suficiente si customizabile despre torrentele active. Din pacate nu este acceptat pe mai multe trackere. (altfel cu acesta ramaneam).
Azureus..multe optiuni, merge bine si download si upload…ocupa mai multe resurse.

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Administrator

da, un user care foloseste asa ceva, l-ar lasa peste noapte, singur, sa faca treaba…
ziua poti lucra altceva

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Incercati Bityrant,e o versiune de azureus,se incarca mai repede si consuma mai putini rami,mai mult de 80 de mb nu a consumat niciodata,si asta cu 20-30 de torrente deschise.Azureusul ajunge si la 150mb.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

2 din 2
2