Translator profesional mac?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.10.05

Stie cineva un Translator profesional mac? similar suitei Trados http://www.translationzone.com/en/products/
Am tot cautat dar am dat numai de dictionare si software sa zicem slabe in comparativ cu ce e pe win de parca translatorii ar lucra numai pe win.

Am gasit niste dictionare interesante de la ULTRA LINGUA dar nu e suficient, e bun dar nu suficient, ma intereseaza in mai multe limbi, italiana/engleza/germana/

Mersi

Semnătură 

[°!°]———>[°(°]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
mindsoul - 29 August 2007 05:40 AM

Stie cineva un Translator profesional mac? similar suitei Trados http://www.translationzone.com/en/products/
Am tot cautat dar am dat numai de dictionare si software sa zicem slabe in comparativ cu ce e pe win de parca translatorii ar lucra numai pe win.

Am gasit niste dictionare interesante de la ULTRA LINGUA dar nu e suficient, e bun dar nu suficient, ma intereseaza in mai multe limbi, italiana/engleza/germana/

Mersi

Cînd le găsești să ne spui și nouă, eu caut de ani buni…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

io ma multumesc si cu un dictionar eng-ro daca gasesti.
ala de la oxford explicativ e f tare numa ca mai trebe din cand in cand si un cuvant exact pt traducere.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 15.11.05

Poate te ajuta asta!

Semnătură 

iMac G5 2GHz, 2GB RAM, 20”

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

pai cei de la translationzone ofera suport…
le-ai scris?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.10.05

am citit niste reviews despre ce suport ofera ei la mac smile) si erau naspa.
faza e ca software de genul la trados sunt mai greu de folosit dar odata ce te obisnuiesti cu ele pot memoriza expresii intregi si faci km de traduceri in timp scurt, deci e ca si cum ar invata o persoana sa vorbeasca asa abilitati au astea, sa salvezi formulari intregi, faza e ca eu traduc din italiana in germana, din romana in germana, din engleza in germana, din romana in italiana si de multe ori, mai ales la germana nu declin chiar tot cum trebuie, dictionarele alea de la ultra lingua sunt super misto au si conjugari de verbe etc… dar sunt limitate.

Semnătură 

[°!°]———>[°(°]