Double click nu merge pentru deschidere aplicatii, foldere etc… m-am uitat in rpeferences la mouse dar nu-mi dau seama de ce nu mai merge dublu click, deci pe acelasi mac in alt account merge perfect.
Unde pot sa vad asta, am incercat sa dau dublu click dar nu merge, deci nu deschide foldere etc…merge doar cu click dreapta /open
Double click nu merge pentru deschidere aplicatii, foldere etc… m-am uitat in rpeferences la mouse dar nu-mi dau seama de ce nu mai merge dublu click, deci pe acelasi mac in alt account merge perfect.
Unde pot sa vad asta, am incercat sa dau dublu click dar nu merge, deci nu deschide foldere etc…merge doar cu click dreapta /open
Păi de ce nu MAI merge? Uite, ieri, instalai LaCie Lightscribe și, după aia, a murit tastatura, restart, nimic, alt restart, tot nimic. Închis 10 minute, autoreparat! A feștelit-o LaCie aici, dar noroc că piticu s-a autoreparat, mă pregăteam de reinstalare și de înjurături.
Unii fac un dublu click foarte labartat, la o secunda sau doua distanta intre clicuri. Cunoasteti genul: crispat si cocirjat intre mouse si ecran!
Dar eu cred ca aici e o chestie de permisiuni. Bine, o sa ziceti, dar cum intru in hard/Applications?utilities/DiskUtilities daca nu pot sa fac click-click?
Cu command si sageti (in sus sau in jos!). O aplicatie se lanseaza si cu mar (command)+Sageata in jos.
deci mie nu-mi merge clickul DELOC nu ca rareori, nu merge sub nici o forma, colegii mei stai cu toate aplicatiile si folderele deschise ca sa nu fie nevoieti sa dea click dreapta ..open.
deci nu merge pe acount normal
eu am testat pe administrator/unde stau eu, si merge, e foarta ciudata chestia o sa dau sensibilitatea la double click mai mica.