ipod-ul mare se pare ca este dotat cu un hdd de 120gb de la samsung,si dupa prezentarea facuta event’ului se pare ca v-or avea si cover-flow,acum unii zic ca este posibil sa iasa cu touch-screen in genul iphone’ului,ramane de vazut,cat despre nano,cum s-a scris si mai sus,flash de 16gb si suport video cel mai probabil
aici sunt cateva cuvinte despre event : http://www.appleinsider.com/articles/07/08/28/apple_confirms_special_event_on_september_5th.html
toti asteapta sa le vada,ideea e ca nu mai e mult,cat despre suport fire-wire ma indoiesc,e posibil sa schimbe mufa,poate fac o porcarie cum au facut cu mufa de la iphone,sa vezi atunci ce tare o sa fie,iar despre continutul pachetului nu sunt asteptari mari,pe undeva se zicea ca nici macar toc cum este cel de la video nu are,exclus nu e nici asta,iphone costa cat costa,e numai diplay si in pachet nu ai decat o carpa sa stergi ecranul
Da, FireWire e mai rapid şi mai “profi” decât USB-ul, dar, din câte ştiu io, circuitele necesare pentru implementarea interfeţei FireWire ocupă mai mult loc fizic decât cele pentru USB. Deci cred că ăsta e un motiv destul de valid să nu-l bage “la loc”, din păcate.
sincer nu ma pricep,am mai auzit undeva asta,e posibil pt. ca in momentul in care a aparut ipod-ul video,care e mai slim decat generatiile anterioare s-a renuntat si la firewire,acum nu stiu despre prima generatie de ipod nano daca a avut sa nu suport firewire,a2a parca nu are(nu am avut nano si nu stiu sigur)dar daca prima a avut firewire faptul ca e sau nu mai slim ipod’ul nu este relevant,poate s-a renuntat la firewire si din cauza ca nu este atat de popular cum este usb-ul,multe pc-uri si laptopuri nici nu au port firewire
Ce imi place forumul asta: maine se lanseaza noi ipoduri, si nimeni nu vorbeste nimic despre asta. Alte forumuri cu aceasi tematica colcaie de imagini, zvonori, smenuri, etc.