8 din 11
8
Noile iPod-uri la Apple Press Event 05/09
  [ Ignoră ]   [ # 106 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 11.10.05

mda ,ipod touch este la precomanda in athena la pretzul cu tva de 344 euro varianta de 8gb….cam scump de la 299 usd+tva-ul american care este cam de 9% am impresia!
asta in lei ar veni pe pretzul calculat in grecia la 33.000 lei pt 1 euro aprox 11.500.000 lei! imi pare cam mult shi apropo cate hot spot gratuite sunt in romania???ar fi interesant de aflat.poate facem o harta aproximantiva a locurilor de unde se poate accesa gratuit net-ul….ar fi util pt viitori posesori de touch!

[ Ignoră ]   [ # 107 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

+ uite te poti uita pe http://www.cfree.ro dupa harta hotspot +

[ Ignoră ]   [ # 108 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Pe lângă hotspot-uri gratuite, în orașe aveți mari șanse să “prindeți” destule rețele wireless fără autentificare. smile
http://www.wardriving.ro/

[ Modificat: 10 Septembrie 2007 05:05 AM de Tudor ]
 Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 109 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

mine is free… smile

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 110 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05

cam pe la ce pret vor ajunge la noi ?
Spre ex. Touch-ul de 16 gb va fi 399€ +TVA ?
adica vreo 1600 de lei ?
mi se pare foarte scump..

[ Ignoră ]   [ # 111 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06
Tudor - 06 Septembrie 2007 01:21 PM

Numărul de ore de playback per încărcare specificate de Apple sunt realizabile în viața reală. Dă-i drumul să cânte, fără shuffle, pune-l pe masă și lasă-l așa. Probabil scoți lejer 22 de ore. Dar dacă iei iPod-ul în mână și-l freci prin toate meniurile, cu video, muzică, jocuri și alte chestii e normal să țină mai puțin.

hehe, am facut un mic test pentru prima oara in 2 ani. deci, mp3 de 2 ani, incarcat o data pe luna maxim, tine 30 de ore continuu. probabil mai castig cateva ore daca opresc displayul oled, acum face o mica animatie din 5 in 5 sec. e de dimensiunea unui shuffle prima generatie.

[ Modificat: 11 Septembrie 2007 12:36 AM de .ral:cr ]
 Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 112 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

pt cine cauta hot-spoturi in bucuresti o sa fiti uimiti cate sunt,harta aia e o gluma,in primul rand sunt o tona de baruri care au,dar din pacate nu isi pun afis ca au,in sectorul 2 cine este interesat sa imi dea pm si ii dau eu o lista cu cateva baruri si retaurante ce au hotspot gratuit

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 113 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea

cam asa sta treaba cu Touch-u. Cont musai pe ITunes…

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 114 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

hai da-i in rahat ca deja incepe si apple sa ma calce pe nervi. iphone numai cu ceva provider din asta de care nu am auzit, pret maaare, ipod numai cu cont itunes. eu daca nu am credit card, ce mortii lor fac???

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 115 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu stiu, a citit cineva documentu?

unu mai jos spune:“Rubbish. The writer is badly mistaken… and his error is compounded by the fact that a number of sad sites have chosen to quote this rubbish. The iTunes set-up step can be skipped. It’s not unlike setting up a new Mac when you are asked about setting up a dotmac account.”

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 116 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Cum ma, pai atunci fraierii din tarile care nu fac parte din grupul select al celor 22 cu iTunes Store ce fac? S-au gandit probabil ca daca n-ai iTunes Store esti oricum in lumea a 3-a si probabil grija ta e ce mananci a doua zi nu cumpararea unui touch smile

Nu cred asa ceva.

[ Ignoră ]   [ # 117 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
.ral:cr - 14 Septembrie 2007 10:52 PM

nu stiu, a citit cineva documentu?

unu mai jos spune:“Rubbish. The writer is badly mistaken… and his error is compounded by the fact that a number of sad sites have chosen to quote this rubbish. The iTunes set-up step can be skipped. It’s not unlike setting up a new Mac when you are asked about setting up a dotmac account.”

da, am citit, chiar si manualul de utilizare Touch in care se specifica clar ca e nevoie de cont pe Itunes…

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 118 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06
mirceahr - 14 Septembrie 2007 05:26 PM

pt cine cauta hot-spoturi in bucuresti o sa fiti uimiti cate sunt,harta aia e o gluma,in primul rand sunt o tona de baruri care au,dar din pacate nu isi pun afis ca au,in sectorul 2 cine este interesat sa imi dea pm si ii dau eu o lista cu cateva baruri si retaurante ce au hotspot gratuit

Ar trebui sa va apucati cativa de nistece wardriving prin Bucale, cu GPS-ul dupa voi. Netstumbler pentru Windows, Kismet pentru Linux.

[ Ignoră ]   [ # 119 ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05

o alta bomba “Tested: iPod Touch Screen Inferior to the iPhone’s Screen [Pics]”
http://gizmodo.com/gadgets/apple/tested-iphone-screen-better-than-ipod-touch-screen-299774.php

[ Ignoră ]   [ # 120 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
fishbone - 15 Septembrie 2007 12:13 AM
mirceahr - 14 Septembrie 2007 05:26 PM

Ar trebui sa va apucati cativa de nistece wardriving prin Bucale, cu GPS-ul dupa voi. Netstumbler pentru Windows, Kismet pentru Linux.

n-au fost mai sus 2 siteuri?

Semnătură 

Mcintoshing…

8 din 11
8