“Once plugged in correctly, iTunes asked me to register, but allowed me to skip that step and go to the typical setup page.“http://www.appleinsider.com/articles/07/09/13/ipod_touch_unpacking_tour_and_first_look_photos.html
o fi avand un alt unghi de vizualizare, altfel nu imi explic diferenta. nu cred ca ar face ei un ipod video care sa se vada in halul asta. oricum, muzica se asculta, nu se cauta la biti. asta nu imi place la lume… voi luati un mp3 player pentru partea technica. nu muzica e importanta, domne?
Eu chiar sper ca pozele sa fie dintr-un alt unghi. Daca Apple scade calitatea produselor, e rau, tare rau. Renumele Apple ( cel putin prin tarile unde produsele ii sunt populare) nu le permite sa faca asta. A aparut un raport privind gradul de satisfactie al consumatorilor din SUA si Apple din pacate a pierdut din punctaj fata de raportul precedent.
Eu chiar sper ca pozele sa fie dintr-un alt unghi. Daca Apple scade calitatea produselor, e rau, tare rau. Renumele Apple ( cel putin prin tarile unde produsele ii sunt populare) nu le permite sa faca asta. A aparut un raport privind gradul de satisfactie al consumatorilor din SUA si Apple din pacate a pierdut din punctaj fata de raportul precedent.
poti sa-mi dai si mie un link catre acest raport ? mersi