10 din 11
10
Noile iPod-uri la Apple Press Event 05/09
  [ Ignoră ]   [ # 136 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.02.07

Domnule Iaru, eu nu inteleg de ce Apple ar urmari sa isi maximizeze profitul in detrimentul calitatii. Profitul le-a fost adus de calitate. E stupid ceea ce Apple face acum!

[ Ignoră ]   [ # 137 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Ca sa fiu inteles (desi nici eu nu inteleg!). Apple a produs, acum 20 de ani, masini despre care se spunea ca sint indestructibile. Cine isi lua un Apple pina in 92-93, isi lua o masina pe viata. Si care costa in consecinta! Din pacate, (re)evolutia tehnica nu permite unei masini, chiar indestructibile, sa tina pasul cu concurenta mai mult de unul-doi ani. Cind au aparut, G5 erau niste monstri. Acum, pina si un macbook ii bate! Iar un MacBook Pro bate un Dual G5 2,7! La jumatate de pret! Atunci, cum sa faci sa cresti vinzarile? Faci rabat la calitate. Contractezi proucatori mai putin pizdosi la datorie!
Apoi, exista presiunea actionariatului care vrea profit CU ORICE PRET! Actionariatul nu intelege nimic din Ptrestigiu, Traditie, Mindrie profesionala. Actionariatul vrea NUMAI si NUMAI profit! Desi e acelasi care privea fluierind a paguba cum, prin 1996-97, Apple o luase la vale!
Numai ca asta e o realitate cu doua chipuri! Profitul cu orice pret e ca povestea gainii cu oua de aur care a fost taiata sa i se scoata ce avea inauntru, pentru ca stapinul nu mai avea rabdare pima a doua zi!

[ Ignoră ]   [ # 138 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Hmm, da, parca as inclina sa-ti dau dreptate. Totusi, pe mine ma ingrijoreaza mai mult faptul ca (iar) se imprastie in multe directii: computere (de multe feluri), soft (de consum si profesional), iPod, muzica, filme, iPod Hi-Fi (acum mort), AppleTV, telefoane. Bine macar ca nu au de gand sa atace si piata corporate; cred ca asta ar fi foarte periculos.
Cand s-a intors Jobs la Apple, primul lucru pe care l-a facut a fost sa taie linii de productie, sa simplifice oferta. OK, era altul contextul, dar succesul si cresterea fara masura si fara sa ai stomacul tare, te poate darama.

Dar, la naiba, ce stiu eu? Imi dau si eu cu parerea, ca o am.

[ Ignoră ]   [ # 139 ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07

Cica confused au aparut la Istyle noile iPod-uri!Stie cineva ceva sigur ca as vrea un touch de 16 gb sau un classic cheese

primu post…desi sunt mult un cititor macuser.ro pana acum am preferat sa stau in umbra….sincer nu stiu dc.oricum sunteti tari fratzilor la macuri n-am ce comenta zipper

p.s. contu desi e facut recent citesc de mult macuser…pe bune tongue wink

[ Ignoră ]   [ # 140 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Am vazut si eu oferta de la iStyle.
Am si eu o intrebare: care este diferenta dintre iPod Shuffle 2G si Noul iPod Shuffle?

Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 141 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

“noul” ipod shuffle nu are nimic nou in el,difera culorile atat,au adaugat o gama de culori mai mare,in rest este acelasi ipod de c***t,eu am unul pe care l-am primit “cadou” la achizitionarea macbook-ului si sincer nu as banii pe asa ceva,e o porcarie scumpa

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 142 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Merci de raspuns.
Am si eu unul primit pe degeaba. Mie mi se pare ok tocmai pentru ca este mic.
Pentru ceva mai complex am un iriver X20. Cu toate astea in ultima vreme am tot folosit shuffleul ca e mai comod si mai usor.

[ Ignoră ]   [ # 143 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Deci 441 EUR iPod touch la iStyle… jecmaneala continua…

[ Ignoră ]   [ # 144 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

modelul de 16 gb?

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 145 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Da. Acum am vazut ca pe apple.hu tot iPod touch de 16 costa 480 EUR deci sunt si altii mai amarati.

[ Ignoră ]   [ # 146 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Hay River, North of 60, Canada
Macuser din: 12.10.06
gorrocs - 23 Septembrie 2007 11:12 PM

Deci 441 EUR iPod touch la iStyle… jecmaneala continua…

salut.
sa ma bag un pic in seama.

nu stiu daca e bine spus jecmaneala. in canada au aparut deja noile ipoduri nano, respectiv touch. nano de 8 GB costa $196 fara taxe - adaugati cam 15% pentru pretul final pe care il platesti. pretul asta e la Costco - pentru ca pe apple store e putin mai mult.

touch costa $449 fara taxe (modelul de 16 GB), si intrucat dolarul canadian creste ingrozitor de la o zi la alta ajungi dupa conversie la 370 EUR dupa ce adaugi si taxele (tot 15%) ca pret final platit la casa. la Costco inca nu a aparut.

as adauga transportul pana in .ro, vama si profitul vanzatorului. nu ca le ridic statuie, 70 EUR e totusi un adaos mare la pretul de baza. ma intreb doar, daca le-as vinde eu, ca sa castig totusi ceva, n-as pune oare peste pret la fel? ca apple nu prea ofera facilitati resellerilor… e un fel de franciza nesubventionata, din cate stiu.

daca aveti pe cineva in state sau canada, rugati’i sa va cumpere. dureaza ceva mai mult dar merita diferenta.

Semnătură 

PEBKAC
Problem Exists Between Keyboard And Chair.

[ Ignoră ]   [ # 147 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ce mai trebuie comparat? ai pretul pe apple.com, pretul standard de europa este acelasi dar in euro in loc de dolari. ce e mai scump este in plus, dupa mine se cheama hotie. faptul ca dau 300 euro pe un produs in loc de 300 dolari imi ajunge, in cazul in care nu stiai, un euro nu este egla cu un dolar!!! pe scurt, e jecmaneala, pretul nu se justifica.

PS: care vama? smile

Semnătură 

Suzuki SV650S

[ Ignoră ]   [ # 148 ]
RankRank
Jr. Member

“care vama”...
ok, fa altceva. fa’ti order online la apple usa, adu’ti’l in .ro si vezi care vama se da cand il ridici de la posta. smile
o fi istyle scutit de vama? si daca da, de ce?

Semnătură 

PEBKAC

[ Ignoră ]   [ # 149 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

domnu… apple store us nu livreaza in europa. in al 2-lea rand, toate marfurile vin din asia direct la rotterdam, de unde merg la centrele de redistributie iar apoi ajung in magazine pe raft. daca europa de vest poate sa le cumpere la 300 euro bucata, poate si romania. pentru ca, nici la noi nu mai este vama (la asta ma refeream).

pe scurt, istyle nu este scutit de vama asa cum nu sunt nici celalalte magazine din europa (oricare ar fi ele). asa ca daca alea pot vinde la pret normal (cat de cat), atunci poate si istyle!

Semnătură 

Suzuki SV650S

[ Ignoră ]   [ # 150 ]
RankRank
Jr. Member

ah ok.
eu de unde era sa stiu treaba asta. nu m’am intrebat niciodata care sunt detaliile importurilor de la istyle…
dar ma indoiesc ca nu ti’ar livra. atata vreme cat le dai banii si suporti transportul, nu vad de ce nu ti’ar trimite marfa acasa. sau ca s-o formulez altfel, ai incercat?

Semnătură 

PEBKAC

10 din 11
10