ma uit de juma’ de ora pe apple online canada si nu gasesc nici o restrictie pentru Europa - nici in terms and conditions, nici in online store policies. de unde trag concluzia ca sunt doua variante. ori ei _presupun_ ca nu cumpara decat canadienii, ori voi _presupuneti_ ca ei nu livreaza.
acum serios. a incercat cineva si n-a mers?
ma intereseaza pentru ca mai am prieteni macuseri si daca le platesc eu de aici vreau sa stiu daca ajung produsele in .ro ori ba.
esti pe apple.com. vrei sa cumperi un produs apple. il selectezi dui buy now, introduci detalii. cand le spui ca esti din alta tara, te redirectioneaza automat catre apple sotre-ul acelei tari. nu ai cum sa iei din state.
am fost ieri la apple store sa vad noul ipod. vai de capul meu ce tare e. mic si incredibil de subtire, mai subtire decat ipod classic. iar touchscreenul face toti banii! am vrut sa il iau cu mine dar era singura bucata demo. cand aduc mai multe, imi iau si eu unul. it’s a must-have!!!
Salutare! Ieri mi-a venit iPod Touch-ul de 16 GB din NY, din magazinul de pe Fifth Ave.
Am citit comentariile postate aici si vreau sa spun 2 lucruri:
1. Uitati sa includeti taxa in state. Pretul real este
Sub-Total $ 399.00 .% $ 33.42
Total $ 432.42
Amount Paid Via Visa (A) $ 432.42
2. Pozele postate anterior sunt facute probabil la iPodurile din seria anterioara, pentru ca la mine totul merge perfect si arata impecabil!
Am postat si aici in cautarea unui raspuns la o intrebare: