Aia ar fi trebuit dupa capul meu sa fie capacitatea la iPod Touch. Probabil din motive de economie si durata viata baterie n-au vrut sa scoata un Touch cu HDD.
16G flash insemna 10 zile de muzica non-stop. Cred ca e de ajuns pentru un portabil. Vrei HDD extern, il iei pe cel de 160GB, e si video. Vrei portabil, iei touch. Ai Safari adica net, mail; ai contacte si calendar, sper; ai muzica; ai filme, cam tot ce ti-ai dori la un portabil. Acum chiar ca renunt la Palmul vechi. Asta si un telefon, cel mai simplu posibil. parca vad maine poimaine un Belkin GPS receiver pentru iPod touch. Lansat cu Google maps si mai stiu eu ce.
Nu e vorba de muzica, e vorba de video aici.
16 GB din care ramine de vazut cit va fi disponibil dupa ce scazi tot ce vine preinstalat gen Safari, sistem etc….nu inseamna enorm de mult cind pui ceva video pe el.
Iarasi o chestie despre care n-au aratat nimic este mufa de casca. Da doamne, da doamne sa nu fie sistemul de la iPhone.
[ Modificat: 06 Septembrie 2007 02:22 AM de dtancu ]
160 GB într-un iPod, pentru mine este MULT prea mult. Al meu iPod de 20 GB nu e umplut la maximum. Oricum nu ascult mai mult de 20% din muzica pe care o am pe el. Ca dispozitiv extern de stocare nu vreau să-l folosesc pentru că se bușește prematur hard discul.