4 din 11
4
Noile iPod-uri la Apple Press Event 05/09
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRank
Member
Din: U.S./momentan Republica Populara Romana
Macuser din: 13.10.05
dtancu - 06 Septembrie 2007 02:20 AM

Nu e vorba de muzica, e vorba de video aici.
16 GB din care ramine de vazut cit va fi disponibil dupa ce scazi tot ce vine preinstalat gen Safari, sistem etc….nu inseamna enorm de mult cind pui ceva video pe el.

Iarasi o chestie despre care n-au aratat nimic este mufa de casca. Da doamne, da doamne sa nu fie sistemul de la iPhone.

Da ce-ti trebuie frate atata video, ce-ti pui tot season-ul de telenovele ?

Semnătură 

Back 2 Zero

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

parerea mea este ca totusi 16gb sunt suficienti chiar si pt video,acum pe bune cate filme vezi intr-o zi?si daca pleci undeva iti iei mai mult 4-5 filme?si mai ai loc suficient de muzica,cel putin asa gandesc eu,acum poate gresesc

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

160G nu e enorm daca faci backup pe el cu Leopard.

Da se leaga la orice hotspot, daca nu e cel de acasa o sa te intrebe probabil daca esti sigur.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.02.07

Cu lansarea acestei noii linii de iPod-uri, si cu scaderea pretului iPhone-ului, Apple sunt de parere ca incearca sa devina suportul digital universal in America. Pretul original al iPhone-ului era un pic cam ridicat, insa acum, devine atractiv si pentru cineva care nici macar nu e foarte pasionat de produsele Apple. De noile iPod, ce sa mai vorbim…iPod Touch mi se pare a fi PERFECT!

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Naiba stie, o sa vedem cind vor incepe testele real-life, cit ramine liber din aia 16 GB, cum arata video comprimat in diverse formate si la diverse bitrate-uri, etc.
Posibil sa fie suficient.

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

16GB nu mi se pare impresionant, de exemplu Grey’s Anatomy 61 de episoade (3 serii) in format mp4 ocupa 6 GB iti mai pui si muzica de pe calculator si l-ai umplut. Acum am un iPod 30GB si ma gandesc la Touch dar nu stiu cum arata smile

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Tu păstrezi pe iPod toate episoadele dintr-un serial?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRankRank
Administrator

61 de episoade inseamna 61 de ore, nu? te duci cu el in antarctica, fara mac as putea adauga, pentru vreo 3-4 luni?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRankRank
Administrator
huk - 06 Septembrie 2007 01:59 AM

Asta iPodul pe care o sa-l cumpar. :D

Corectie, la 399 imi iau iPhone si-l sparg. Telefon plus iPod touch (8G imi sunt suficienti pentru un portabil: 3 filme=1 giga; 1giga sistem si mailuri; 6 giga muzica de 6 ori mai multa muzica decat am avut nevoie intr-o vacanta de 3 saptamani).
Nu e GPRS/EDGE pe el in Romania, foarte bine ca oricum nu-mi permiteam. O sa am si apps, totul e bine. Acum trebuie doar sa mai gasesc niste prieteni cu drum incoace.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRank
Member

Ma gandeam ca iPod-ul nu-l conectez prea des la calculator, il incarc la priza si am pus initial toata muzica pe el iar acum ocazional mai pun un episod, un album etc. Mi se pare mai comod sa ai totul pe el si sa nu iti pui problema spatiului.

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 06.05.07

mai ai naibii struguri… ca acri mai suuuuunt!!! :D

Semnătură 

MacBook/13”/1.83GHz/2Gb/60Gb
iMac/20”/2.4Ghz/4Gb/350Gb

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 21.05.06

Într-adevăr, cea mai îmbucurătoare veste din toată prezentarea e cea că un iPhone de 8 GB costă acum două treimi din prețul de lansare de acum două luni—două, nu?  grin

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRankRank
Member

“Meet the best iPods ever.”  wink

http://www.apple.com

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRankRankRank
Administrator

Bateria e mai buna la iPhone, cu 2 ore la video si 2 la audio.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.02.07

+ unde pot gasesc ketnote-ul ....? +
+  cateva poze +

[ Modificat: 06 Septembrie 2007 03:11 AM de szasz ]

4 din 11
4