Nu e vorba de muzica, e vorba de video aici.
16 GB din care ramine de vazut cit va fi disponibil dupa ce scazi tot ce vine preinstalat gen Safari, sistem etc….nu inseamna enorm de mult cind pui ceva video pe el.
Iarasi o chestie despre care n-au aratat nimic este mufa de casca. Da doamne, da doamne sa nu fie sistemul de la iPhone.
Da ce-ti trebuie frate atata video, ce-ti pui tot season-ul de telenovele ?
parerea mea este ca totusi 16gb sunt suficienti chiar si pt video,acum pe bune cate filme vezi intr-o zi?si daca pleci undeva iti iei mai mult 4-5 filme?si mai ai loc suficient de muzica,cel putin asa gandesc eu,acum poate gresesc
Cu lansarea acestei noii linii de iPod-uri, si cu scaderea pretului iPhone-ului, Apple sunt de parere ca incearca sa devina suportul digital universal in America. Pretul original al iPhone-ului era un pic cam ridicat, insa acum, devine atractiv si pentru cineva care nici macar nu e foarte pasionat de produsele Apple. De noile iPod, ce sa mai vorbim…iPod Touch mi se pare a fi PERFECT!
Naiba stie, o sa vedem cind vor incepe testele real-life, cit ramine liber din aia 16 GB, cum arata video comprimat in diverse formate si la diverse bitrate-uri, etc.
Posibil sa fie suficient.
16GB nu mi se pare impresionant, de exemplu Grey’s Anatomy 61 de episoade (3 serii) in format mp4 ocupa 6 GB iti mai pui si muzica de pe calculator si l-ai umplut. Acum am un iPod 30GB si ma gandesc la Touch dar nu stiu cum arata
Corectie, la 399 imi iau iPhone si-l sparg. Telefon plus iPod touch (8G imi sunt suficienti pentru un portabil: 3 filme=1 giga; 1giga sistem si mailuri; 6 giga muzica de 6 ori mai multa muzica decat am avut nevoie intr-o vacanta de 3 saptamani).
Nu e GPRS/EDGE pe el in Romania, foarte bine ca oricum nu-mi permiteam. O sa am si apps, totul e bine. Acum trebuie doar sa mai gasesc niste prieteni cu drum incoace.
Ma gandeam ca iPod-ul nu-l conectez prea des la calculator, il incarc la priza si am pus initial toata muzica pe el iar acum ocazional mai pun un episod, un album etc. Mi se pare mai comod sa ai totul pe el si sa nu iti pui problema spatiului.
Într-adevăr, cea mai îmbucurătoare veste din toată prezentarea e cea că un iPhone de 8 GB costă acum două treimi din prețul de lansare de acum două luni—două, nu?