6 din 11
6
Noile iPod-uri la Apple Press Event 05/09
  [ Ignoră ]   [ # 76 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
p0110 - 06 Septembrie 2007 09:32 PM

Educata? Glumesti! ... aici Lacomia si Aruncatul la Gunoi e de baza…

Excelenta diagnoza! O sa te citez, sa stii smile

[ Ignoră ]   [ # 77 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Mai baieti: nu vreau eu sa fiu Gigi Contra, dar mie parca nu prea imi plac cum arata iPoadele astea noi. Cel putin alea Nano sunt diforme. Cel mai mult imi plac iPodurile gen 5. La alea proportiile sunt excelent gasite (ceea ce e esential la designul minimalist).
Poate trebuie sa le vad p-astea noi pe viu…

Si inca ceva: sa inteleg ca si fața e de metal (aluminiu)?

[ Ignoră ]   [ # 78 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Ca design, eu tot G4 cred ca e cel mai frumos. Alb (Dumnezeu sa-l odihneasca).

Da, si fata e de aluminiu acum, e tot metal.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 79 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.08.07

Agree, am un G4 si acum pe birou smile

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 80 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.02.07

+ e simplu treaba ..nu iti place nu dai banu +

[ Ignoră ]   [ # 81 ]
RankRankRank
Member
huk - 06 Septembrie 2007 11:30 PM

Ca design, eu tot G4 cred ca e cel mai frumos. Alb (Dumnezeu sa-l odihneasca).

Da, si fata e de aluminiu acum, e tot metal.

Eu cred ca G3-ul este cel mai frumos. Ecranul luminat albastru, butoanele cu leduri rosii…. mmm

[ Ignoră ]   [ # 82 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BÜKREŞ
Macuser din: 09.02.06

http://www.flickr.com/photos/ipodlounger/sets/72157601897176809

Semnătură 

Florin Hatmanu / Graphic Designer

[ Ignoră ]   [ # 83 ]
Rank
Newbie
Din: Regie, P6
Macuser din: 09.10.06

daca e cineva pe aici care poate face comanda / are pe cineva care ii poate trimite, din state, un ipod touch, mai repede decat asteptand sa apara la noi, sunt si eu interesat sa-mi fac un cadou de ziua mea (1 oct) smile. let me know.

multumesc

[ Ignoră ]   [ # 84 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07
p0110 - 06 Septembrie 2007 09:32 PM

Educata? Glumesti! Aici se aplica legea junglei (din Amazon). Adica fara exagerare pe 26 decembrie nu mai gasesti nici fasole cu costita afumata la conserva, prin magazine. Furnicile alea amazoniene sunt “copii” pe langa consumatorul american. La scara nationala e cel mai bun sezon pentru retail-eri si China. De parca ar veni sfarsitul lumii maine. La lansarea iPhone-ului eu am anticipat (gresit dealtfel) o cerere mai mare decat oferta. S-a intamplat numai in zonele mega-urbane-mega-muncitoresti-mega-intelectuale. La tara(Lehliu-Gara), (80%) si acum la AT&T se gasesc iPhone-uri. Deci “consumatorul educat” poate exista in Europa, aici Lacomia si Aruncatul la Gunoi e de baza. Personal am toata stima si respectul pentru Europeni, in special pentru romani care stiu exact ce vor (aia care vor ceva), si nu cumpara mai mult decat consuma…

cred ca nu m-ai inteles ce am vrut sa spun prin “consumator educat”,pe mine ca vanzator/producator nu ma intereseaza daca are nevoie sau nu de produsul respectiv,ideea e sa-l cumpere,si cu cat e mai scump acel ceva cu atat mai bine!iar acolo unde se cumpara in nestire este si o oferta pe masura,iar pe mine asta ma intereseaza,sa am de unde sa aleg ce vreau si ce am nevoie,si de asta este nevoie de “furnicile alea”,putin ma intereaza pe mine ca 80% din cumparatori sunt “spalati pe creier” si cumpara fie ca au sau nu nevoie,eu lucrez in vanzari si ai fi uimit cati cumpara lucruri de care nu au nevoie,intra in datorii pt. ele,dar mie imi convine,pt. o data am vanzare si in al 2lea rand,in felul asta imi pot tine la vanzare marfa si pt. cei care cumpara ca au nevoie de acel produs.din pacate sunt prea putini la noi care cumpara de dragul de a cumpara,nu ca ar fi romanu’ om cu cap,dar pt. ca in romania nu se cumpara calitate,se cumpara cantitate,si atunci normal ca pe 26dec. conserva de ciolan cu fasole e “sold out”,acum tu imi poti spune ca si produsele scumpe sunt deja vandute, e adevarat dar cantitatea produselor scumpe e foarte mica in raport cu “ciolanu cu fasole”.
Ce vanzare o sa aibe ipod touch la noi?se cumpara la inceput,dupa care dupa 3-6 luni incep sa circule la vanzare la mana a2a,si aia e,aduc baietii din afara mai ieftin,se mai cumpara un timpa dupa care gata nu e cerere la asa ceva,nici maca la negru,pt. ca sunt multi care le vand din nou la mana a14a,si acum te intreb pe tine,asta e o piata?normal ca nu ai parte de noutati imediat,sau constant,iar tie nu iti convine,pt. ca tu stii ce vrei,cumperi cu cap dar nu ai ce,ca atunci cand ai tu banii in mana nu gasesti ca nu este pe stoc produsul respectiv(de exemplu),nu te enervezi?nu iti doresti acum sa ai acele lacuste care cumpara fara noima sa iti mentina o oferta buna?

[ Modificat: 07 Septembrie 2007 06:04 PM de mirceahr ]
 Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 85 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

dupa parerea mea cel mai reusit design il are iPod video si iPod nano prima generatie
au mai mult stil decat cele de aluminiu, material pe care au fost obligati sa-l foloseasca ca sa scape de zgarieturi
nu mi-a placut deloc iPod mini si primul iPod cu Dock Connector (ala cu 4 butoane sub ecran)

[ Ignoră ]   [ # 86 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.02.07

+ sa scape de zgarieturi ? cred ca l-au facut din metal ca sa il faca si mai subtire… mda puteau sa faca si chestia asta daca faceau cumva metalul asta un pic mai rezistent…..ce crezi ca daca il bagi langa cheile de la casa nu e aceasi poveste….hai ca iti spun eu…e aceasi ...se slefuieste de zici ca a vrut cineva sa ti-l faca inox…so same shit…si daca il scapi si ai un pic de “noroc” si cade pe o pietricica ...isi schimba si planitatea sa te bucuri si mai mult…+

[ Ignoră ]   [ # 87 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Hopaaa… iPod Touch s-ar putea să aibe și Bluetooth, neactivat încă...
http://www.engadget.com/2007/09/06/does-apples-ipod-touch-have-bluetooth/

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 88 ]
Rank
Newbie
Din: Regie, P6
Macuser din: 09.10.06

edit: my bad, m-am grabit. please delete this post

[ Ignoră ]   [ # 89 ]
RankRankRank
Member