Da, uite ce s-a-ntimplat: ai pus un punct (din greseala) la inceputul dosarului. TU l-ai facut invizibil (din greseala)
Fa asa: Downloadeaza OnyX. Da-i sa faca TOTUL VIZIBIIL in Finder.
Asa ai sa vezi, brusc, dosarul Applications. Du-te la el si scoate-i punctul pus in fata!
Apoi, din OnyX, revino la setarea dinainte (debifeaza Show hidden files)
Iaru - pe HFSplus fisierele se pot face Hidden si din atribute - fără să le redenumești (de aia nu sunt vizibile în Finder directoarele de unix: usr, opt ... )
in onix i’am dat arata tot ,mi’a aparut folderul application cu iconita respectiva,dar,nu are nici un punct in fata cum zici! pur si simplu apare dos respectiv estompat,dar corect ca denumire!
ce mama sa’i mai fac,dosarul exista compu merge bine vad,dar ma deranjeaza nespus chestia asta, aseara era la locul lui azi nu!
inca odata
ok! dar de ce sa’llas asa ,nu exista remediu de revenire la situatia normala? nu sant un specialst in sensul asta ,dar cred ca exista vreo injectie!
da ! am vazut folderul applicatio cu denumirea corecta si iconita respectiva,dar estompat! si nu i’am putut face nimic,in sensul de al aduce la lumina sau sal fac sa apara acolo unde era si inainte!