tocmai mi-am pus net si nu prea stiu ce softuri mi-ar trebui pt net, gen odc… am inteles ca e un azures… sau asa ceva dar as vrea sa imi spuna cineva care sta cu macul mai de mult timp pe net, ce programe se instaleaza de obicei, adica un fel de model, si poate si de unde sa le iau.
tocmai mi-am pus net si nu prea stiu ce softuri mi-ar trebui pt net, gen odc… am inteles ca e un azures… sau asa ceva dar as vrea sa imi spuna cineva care sta cu macul mai de mult timp pe net, ce programe se instaleaza de obicei, adica un fel de model, si poate si de unde sa le iau.
Din cele ce spui, probabil Shakespeer și Cyberduck ar fi cele mai utile…
am incercat sa downloadez ceva gen jbuddy pt mesenger… l-am rulat si mi-a cerut serial number. adica astia te lasa sa downloadezi tot dar serial de unde faci rost? de la mama?mai bine raman pe meebo!
cine te pune sa downloadezi software din asta dubios??? ti-am dat o lista. cand toata lumea foloseste adium, tu folosesti jbuddy??? nici nu am auzit de asta…
am incercat sa dounloadez jbuddy dar mi-a cerut serial la instalare… asta e chiar culmea , imi trebuie serial pt yahoo messenger?! mai bine raman la meebo. ma intreb daca toate downloadurile de pe versiontraker au nevoie de serial ca o las balta si trec pe pc
........ ma intreb daca toate downloadurile de pe versiontraker au nevoie de serial ca o las balta si trec pe pc
Ești cam radical, nu crezi? Ia-o mai ușurel, că toată lumea pe-aci e dispusă să te ajute. Întreabă exact ce ai nevoie (program pt torrents, messenger, etc) și vei primi răspuns, te asigur. Sînt multe programe free pe net. Mai caută și singur. A, era să uit, citește și secțiunea WIKI, e foarte utilă, și cei care au scris acolo, nu au scris de pomană. Te așteptăm cu întrebări pertinente. Succes.
eu zic sa ramai la pc. e posibil sa intalnesti unele “greutati”, sa ai unele nelamuriri si sa trebuiasca sa cauți, sa sapi putin…si nu are rost. in tot acest timp poti f usor sa tragi ceva de pe odc. apropo de odc, o sa-ti dea multe batai de cap… incearca Valknut, vei vedea cat de nasol e. si da, pe versiontracker o sa-ti trebuiasca serial number pt toate aplicatiile care nu-s free…lucru f aiurea.
@ Comanescu : Ghici care e cea mai mare calitate a romanului? improvizatia si smecheria, asta stie el sa faca cel mai bine… sa “ii faca pe altii” si asta vine din lene si din saracie (saracie care vine tot din lene sau ... prostie). Unii romani mai au si alte “calitati” cum ar fi insistenta in ... zi tu…
Nu cred ca ai sa gasesti “Lupul moralist” pe forum dar asa pe fata, si cel care are nu iti da…ca te vede nob de-a binelea si se enerveaza de tupeul tau
Incearca sa fii mai de maleabil si mai subtil un pic, ca ai mai multe de castigat ...nu numai un ban sau palma ce si-o dau altii peste frunte cand citesc nu solicitarile ci formularile sau exprimarile tale…
bravo Convertorule ... pt sarcasm
[ Modificat: 02 Septembrie 2007 05:18 AM de silvestro2in1 ]