Formatare iPod video 80 gb
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 01.09.07

Offf am tot cautat dar nu am agsit ceav edificator,de obicei eu ma arunk cu capul inainte dar am citit aici cateva pasaje si sunt nelamurit,am connectat ipodul la pc am windows xp ,nu il recunaoste,ok in itunes imi da formatare dar pierd toate fisierele,ok dar intrebarea este daca formatez hardul ce patzesc mai are aceleashi optziuni,sau ce trebuei sa fac ca sa rezolv problema ,sa intru din pc in ipod sa bag fisiere muzika filme etc,va rog frumos sa explice cineva care sa spuna cu pasi mici si precisi,ce pot patzi daca formatez pe windows ,daca am aceleashi optziuni si cum trebuie sa fac, Multumesc anticipat

RoWarez

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
CEZARUS - 01 Septembrie 2007 08:15 AM

Offf am tot cautat dar nu am agsit ceav edificator,de obicei eu ma arunk cu capul inainte dar am citit aici cateva pasaje si sunt nelamurit,am connectat ipodul la pc am windows xp ,nu il recunaoste,ok in itunes imi da formatare dar pierd toate fisierele,ok dar intrebarea este daca formatez hardul ce patzesc mai are aceleashi optziuni,sau ce trebuei sa fac ca sa rezolv problema ,sa intru din pc in ipod sa bag fisiere muzika filme etc,va rog frumos sa explice cineva care sa spuna cu pasi mici si precisi,ce pot patzi daca formatez pe windows ,daca am aceleashi optziuni si cum trebuie sa fac, Multumesc anticipat

RoWarez

1. Un ipod se asociază unui singur calculator (chestie de copyright muzică).
2. Evident că, dacă îl formatezi, pierzi datele de pe el, dar îl reinițializezi pt tine și calculatorul tău.
Există aplicații 3rd party care „sar” peste asocierea asta, nu știu care sînt pe Windows, dar intră pe versiontracker și dă o căutare „ipod”.

P.S. Dacă ai putea face efortul să scrii normal, fără șmecheriile astea, poate ți-ar răspunde și alții.
P.S. 2 Pt cîteva tipuri de ipod, există și unele firmware update, nu e rău să le instalezi, mai rezolvă unele necazuri.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucharest, Romania
Macuser din: 11.06.06

Daca il formatezi pe mac in sistemul HFS+, Windows nu o sa ti-l vada deloc, si de fiecare data cand il vei conecta la un PC cu Windows te va intreba daca vrei sa il formatezi, ca lui i se pare neformatat (desi este formatat, dar windows nu intelege HFS+).

Asadar daca vrei sa il accesezi si de pe Mac si de pe PC, trebuie sa il formatezi in FAT32 (nu stiu daca se poate face asta de pe Mac, cred ca se poate din Disk Utility, nu din iTunes prin initializare).

Din cate stiu eu, un iPod poate fi asociat cu maxim 5 computere (sau 5 instante de iTunes mai bine zis), eu am un mini care initial era formatat FAT32 si puteam sa ma plimb cu el intre computere, si sa vad muzica de pe el (dar nu si sa o copiez, evident) si sa si adaug muzica de pe oricare din computerele alea. Acum l-am formatat HFS+ ca nu ma intereseaza sa plimb fisiere cu el (pentru asta am un USB stick).

Singurul iPod care se asociaza cu un singur computer este shuffle.

Semnătură 

Eeep!