problema iphoto library
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.01.07

Rugaminte pentru ajutor

Daca vreau sa deschid iphoto library prin finder si sa selectez manual anumite fotografii pentru mail, de exemplu, nu pot, deoarece cand dau clik pe iphoto library el apare ca o aplicatie si deschide iphoto. Cu speranta ca m-am facut inteles, va multumesc pentru ajutor.

Semnătură 

Mac Mac

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Nu știu dacă asta e ceea ce cauți dar dacă vrei să deschizi iPhoto Library manual, dă clik dreapta>show package contents. La mine in folderul Originals sînt toate fotografiile. Cred că și la tine. dacă folosești Mail din OS X acesta se integreaza foarte bine cu iPhoto. Chiar din iPhoto poți selecta foto după care selectezi Mail din dreapta-jos și…....gata. Succes.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

multam de reply. e adevarat ce spui, dar as vrea sa-l pot vedea ca un folder ce ar trebui sa se afle, nu ca icon al unui program. daca se mai poate putin ajutor. please!

Semnătură 

Mac Mac

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Ei, dacă tu vrei să vezi folder-ul ca atare: iPhoto Library>click dr.> Show Package Contents, găsește folderul în care se afla fotografiile, fă-i un Alias și pune-l pe Desktop, sau oriunde vrei. Nu cred că te deranjează asta, nu?

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

dar de ce nu le trimiti din iPhoto sau sa le selectezi si apoi sa le tragi peste icona din dock a lui Mail?
cum toti am fugit de ferestre de sa mai continuu sa caut in ele? In iPhoto vezi fotografiile super easy si super OK, daca ai mai multe iti faci un Album pe care il email-ezi cu drag&drop; peste Mail sau direct din iPhoto… la iTunes la fel, tragi pe desktop ce vrei sa scrii pe CD sau sa trimiti pe mail si de acolo se repeta procedura de mai sus
...poate doar ca eu sunt din acela ce prefera interfata la program si nu prea acorda atentie la ce se intampla in interiorul programului… sa mearga nene, cum reuseste nu ma intereseaza… sunt altii mai buni ca mine care se pricep la asta

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

deci sa inteleg ca nu e o problea faptul ca apare asa, ci chiar asa a fost gandit? daca e asa, atunci e ok pentru mine sa imi schimb felul de abordare (inca tributar lui windoz!). in principiu voiam sa stiu daca e normal asa sau daca am facut eu ceva ce nu trebuie. mulatm pentru tot ajutorul… si daca simtiti nevoia sa mai brodati pe tema asta, sa fie de folos si altora, ...

Semnătură 

Mac Mac

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Asa este iPhoto 08,la toti e la fel,nu ai gresit tu cu nimic

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.10.05

Sfatul meu este sa nu te joci prea mult cu fisierele propietare iphoto pentru ca s-ar putea sa strici ceva si atunci adio fotografii , asta am invatat pe pielea mea acum citiva ani. Deci ,daca vrei sa folosesti programul iphoto pentru a-ti administra fotografiile singurul mod corect este sa folosesti interfata programului , deschizi programul si adaugi fotografii , le edtitezi , ti le pui pe albume , le vezi poti sa timiti mailuri etc. Daca mai ai nelamuriri te rog intreaba , pentru ca eu cind am inceput sa folosesc acest program l-am urit cit se poate de mult si am incercat si multe alte variante de softuri dar in sfirsit m-am intors la iphoto si de citiva ani imi place foaaarteee mult.