Sony Ericsson k800i - GPRS Orange - Macbook
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 20.02.07

Redeschid acest subiect spinos, insa cu toate ca s-a mai discutat pe aici eu nu sunt lamurit;
Vreau sa conectez laptopul la net prin gprs/3g Orange folosind k800i ca modem (legatura intre aparate - bluetooth). Am setat in “internet connect” sa apeleze *99***1#. Incearca sa se conecteze cateva secunde dupa care zice ca nu gaseste carrier-ul. Daca a reusit cineva sa realizeze conexiunea il rog frumos sa posteze aici pasii pasii care trebuie parcursi.

P.S. : am aterizat si pe pagina asta cu scripturi si mi-am cam prins urechile….

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 02.11.06

Eu ma conectez printr-un N80 si folosesc *99# la numar. Incearca cu numarul asta.
La modem ce ai selectat?

Semnătură 

bla bla bla ....

MacBook Pro, iMac, iPhone, iPod Video… True Apple sucker

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Am incercat si cu *99# (pe nokia 6230 mergea brici, din prima) si nu merge. Stiam ca la SE trebuie pus *99***1#
La modem si-a selectat el Ericsson Infrared.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.06

eu am adaugat telefonul ca device bluetooth si acu am un meniu separat cu “Join network on K610i”. no probs.

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Si la mine apare - se conecteaza la telefon dar nu intra pe net;
Din ce-am mai citit prin alte parti se pare ca problemele astea au inceput sa apara de la k750 in sus, pe linie cronologica.Sa fi uitat Apple sa introduca suport pentru ele in software updates - habar nu am.
La inceput al meu nu se vedea nici cu adress book-ul, in sensul ca nu puteam trimite sms, dar i-am gasit rezolvarea pe net.