daca tot te-ai obosit sa imi raspunzi nu puteai sa imi zici si motivul? nu vad de unde atata aversiune… in plus, nu a fost anuntat… propun sa ma banezi si pe mine ca te-am deranjat!!!
intr-un fel da! in plus, mi se pare incorect sa banezi pe cineva fara sa ii aduci la cunostinta macar cu ce a gresit… momentan cred ca acel “admin” greseste in continuare facand pe niznaiul…
nu iau partea nimanui, nu stiu ce a facut acest angelin insa un lucru e cert: cand ma baneaza cineva, nu sunt nervos. cand ma baneaza fara sa stiu, fierbe apa in mine. si nu, pe pm nu poti sa ii spui motivul pentru ca daca e banat nu poate citii motivul. asa ca va rog eu, cand banati pe cineva, un email cu “bai prastie, te-am banat ca esti prost” e de ajuns.
Niznaiul a muncit pe branci azi si apucat sa intre pe net abia la 10 pm.
Angelin a gresit a doua oara deschizand un topic prin care cerea soft piratat. Conform regulamentului
Cererea de soft piratat, cracks, seriale, sau de alte materiale aflate sub incidența copyright-ului va atrage suspendarea temporară a contului sau suspendarea definitivă în caz de recidivă.
a fost banat pe termen nelimitat. IP-ul i-a ramas activ ca sa poata sa mai aprofundeze regulamentul si sa se bucure in continuare de informatia legala postata aici.
Stiu si eu, daca isi face alt cont de exemplu si recidiveaza iar, poate pe viitor o sa ii se incarce microsoft.com in loc de macuser.ro .
Pentru banarile temporare, userii afectati sunt listati in threadul informatii forum. Cum asta era permanenta, nu mai avea rost comentariul.
Pe de alta parte, un nebun arunca o piatra in lac, si 4 admini nu stau sa o scoata, nici macar nu contempleaza undele concentrice, si nici nu explica de ce au schimbat peisajul dand cu laserul si scotand cu totul lacul din cadru, cu tot cu nebun. Economie de timp, nu de altceva.
+ la noi normalitatea e foarte departe….doar stii aoleks +
de aceea nu ne plictisim. altminteri ne-am sinucide.
Io cred ca a fost banat pen’ca este “suspect” c-ar fi cumparat un obiect Apple de provenienta sa zicem ... ne-ortodoxa. ok, ocazia este ocazie, dar Adminii trebuie sa vegheze ca forumu’ sa ramana Maria Imaculata (pardon - marin imaculatu’, albu_ca_neaua, usw). angelin trebuia sa ceara ajutor in soapta, zic eu. dar nu-i nimic, c-asa este la romani : unde da tata creste!
multumesc pentru lamurire… ii voi aduce la cunostinta invinuitului ca e un porc si un magar…
intr-adevar MBP-ul lui provine din surse “neortodoxe” sau cel putin dubioase ... dar sa-l vad eu pe ala dintre voi care ar refuza sa il cumpere cu DOAR 200 (doua sute) de euro… am zis!!! pe de alta parte, daca eu imi pierd dvd-urile (originale) cei de la apple imi vor trimite un set nou in baza facturii??? neaaaaah… tot cu sar’mana pe forum ajung…
puteti inchide topicul daca nu se mai combate in continuare!
Si eu cred ca sunt foarte putini cei care ar refuza un macbook pro cu numai 200 de euro. Dar toti ar trebui sa respecte regulamentul si sa-si faca rost de DVDurile originale pe alte cai. 512 lei la reprezentanta apple, 10 lei la Unirii la tarabe, sau de ce nu, sa dea comanda la cei care au luat macul sa intre in casa omului si dupa discuri si incarcator…
A mai fost un flame p-aici pe tema “De ce ma banezi, ma?”. Hai sa nu-l incepem iar! In acel thread a zis cineva (nu-mi aduc aminte cine si mi-e lene sa caut) “Daca intri in casa unui om si el te roaga sa te descalti inainte, te descalti, ca-i saca lui, covoru’ lui, regulile lui”. Asa-i si-aici. Din punctul meu de vedere fac PARTE din comunitatea macuser.ro, nu-i a mea. Nici macar o bucatica, o frantura. Este a adminilor, pt. ca ei investesc timp si bani pentru a o tine on-line. E casa lor si ne poftesc in ea cand vrem noi cu mentiunea ca trebuie sa respectam niste reguli. In ceea ce priveste cererea de softuri mai mult sau mai putin piratate, in caz de forta majora si cu totul exceptional, exista PM si search.