Rog stimatii admini sa excluda dupa macuser pe un membru vechi, si anume pe Macbeni. De ce? Simplu. Ca sa ma exprim academic, am fost tepuit de respectivul la vanzare. Adica mi-a vandut duminica un laptop defect ca fiind bun. Intelegerea era ca daca in termen de doua zile depistez o defectiune, imi inapoiaza banii. Dupa cateva ore(mai bine zis aproape doua ore) laptopul nu a mai functionat. Mai da de Macbeni daca poti! In cele din urma raspunde la telefon, promite ca vine cu banii pe la ora 11 noaptea(?!), si cum l-ati vazut voi asa l-am vazut si eu. Pot dovedi cu martori cele declarate. Laptopul l-am cumparat pentru un fost director al firmei la care lucrez si care sta in Canada. La vanzare a participat si directorul general al multinationalei la care lucrez, asa ca suntem trei martori. Vreau sa precizez ca i-am dat 48 de ore lui Macbeni inainte sa postez acesta reclamatie, si ca l-am informat verbal si in scris ce voi face. Cum nu a raspuns, asta e. In plus omul a trebuit sa plece noaptea trecuta in Canada, si a plecat cu laptopul defect. Ce sa mai spun cum se uita la mine! Poate sa posteze acest individ cate replici doreste, pot fi verificat si imi dau si datele personale. Daca zice ca nu este asa, sa vina cu adminul site-ului la firma unde lucrez, sa dea ochii cu managerul general si cu patronul, si cu cei de la paza care il pot identifica. Parca eu sunt tampit! Am facut tranzactia la sediul firmei cu trei martori! Fostul director regional, managerul general si paznicul. Dupa o jumatate de ora a venit si patronul multinationalei, si a vazut laptopul. Sunt utilizator de mac de multi ani, am cumparat un mac mini si softuri dupa forumul comunitatii, dar asa ceva nu am patit, si nici nu am mai auzit! Eu mi-am facut datoria si v-am informat, acum sper ca dumneavoastra veti lua decizia cuvenita.
Dacă faci plângere la poliție, noi vom oferi autorităților la cererea acestora toate datele care le avem despre Macbeni.
Cu mai mult de atâta nu cred că te putem ajuta.
As vrea sa fac cateva precizari pentru toti care ma cunosc.
In primul consider acest post ca fiind o insulta si o denigrare la adresa mea. Laptopul vandut este un powerbook in PERFECTA stare de functionare din toate punctele de vedere. A fost testat si rastestat si mirosit pe toate partile de niste cunoscatori. Nimeni nu a avut nici o contestatie cu privire la produs. Duminica a fost o zi foarte incarcata pentru mine pentru ca am venit in Bucuresti cu multe treburi si am fost pe fuga la fiecare intalnire. Lucrul pe care clientul l-a contestat a fost acela ca unele caractere de pe tastatura nu corespund cu tastele. Acest lucru pentru ca laptopul a fost cumparat din Germania si la reinstalare a fost setata limba engleza cu tastatura normala QWERTY si anumite caractere nu mai corespundeau. INSA se poate opta pt tastatura germana si evident, toate caracterele vor corespunde cu cele initiale.
Chiar si in aceste conditii in care n-au cascat ochii pe tastatura la vanzare am fost dispus sa le dau banii inapoi, pentru ca mie imi plac clientii multumiti. Insa am fost sunat seara in timpul unor intalniri importante si efectiv nu aveam cum sa trec pe acasa, sa iau banii… etc… sa ne intalnim. M-a fortat sa spun la telefon o ora… i-am zis ca nu stiu la cat se termina, pentru ca aveam inca un program incarcat, dar sub presiune am zis ora 11, care evident nu a fost ora la care sa pot onora intalnirea cu ei. A doua zi, luni, am asteptat un tel de la ei, aveam banii la mine, dar acest lucru nu s-a mai intamplat.
Imi pare rau ca sunt tratat in stilul asta, mai ales ca intentiile mele sunt cele mai bune, am multi clienti pe acest forum si va pot povesti cate ceva despre caracterul meu.
INCA o data, laptopul este in perfecta stare de functionare (si estetica, de asemenea)!!!
Multumesc pentru timpul acordat,
Beni
pcd109 - 04 Septembrie 2007 03:27 PM
Rog stimatii admini sa excluda dupa macuser pe un membru vechi, si anume pe Macbeni. De ce? Simplu. Ca sa ma exprim academic, am fost tepuit de respectivul la vanzare. Adica mi-a vandut duminica un laptop defect ca fiind bun. Intelegerea era ca daca in termen de doua zile depistez o defectiune, imi inapoiaza banii. Dupa cateva ore(mai bine zis aproape doua ore) laptopul nu a mai functionat. Mai da de Macbeni daca poti! In cele din urma raspunde la telefon, promite ca vine cu banii pe la ora 11 noaptea(?!), si cum l-ati vazut voi asa l-am vazut si eu. Pot dovedi cu martori cele declarate. Laptopul l-am cumparat pentru un fost director al firmei la care lucrez si care sta in Canada. La vanzare a participat si directorul general al multinationalei la care lucrez, asa ca suntem trei martori. Vreau sa precizez ca i-am dat 48 de ore lui Macbeni inainte sa postez acesta reclamatie, si ca l-am informat verbal si in scris ce voi face. Cum nu a raspuns, asta e. In plus omul a trebuit sa plece noaptea trecuta in Canada, si a plecat cu laptopul defect. Ce sa mai spun cum se uita la mine! Poate sa posteze acest individ cate replici doreste, pot fi verificat si imi dau si datele personale. Daca zice ca nu este asa, sa vina cu adminul site-ului la firma unde lucrez, sa dea ochii cu managerul general si cu patronul, si cu cei de la paza care il pot identifica. Parca eu sunt tampit! Am facut tranzactia la sediul firmei cu trei martori! Fostul director regional, managerul general si paznicul. Dupa o jumatate de ora a venit si patronul multinationalei, si a vazut laptopul. Sunt utilizator de mac de multi ani, am cumparat un mac mini si softuri dupa forumul comunitatii, dar asa ceva nu am patit, si nici nu am mai auzit! Eu mi-am facut datoria si v-am informat, acum sper ca dumneavoastra veti lua decizia cuvenita.
Adică vrei să spui că în această discuție, ceea ce clientul a numit “laptop defect” înseamnă o nepotrivire între tastatura fizică și keyboard layout-ul din Mac OS X? Atât?!?!?
aaa..pai…si eu am un powerbook defect ) ...in loc de $ cand apas imi arata^ )
si sh-ul e la~ si nu cum e la pc )))))
=))
huha…
that’ was fun…
macar asa ma mai eliberez si eu de stres cu forumu’ asta:)
yo-l cred pe beni…adik…nah…oricum suna cam ciudata toata duma..plus ca un mac se vede din start daca are ceva in neregula, nu e ca un pc sa-l faci sa mearga o zi doua si sa crape dupa, nu?
aaa..pai…si eu am un powerbook defect ) ...in loc de $ cand apas imi arata^ )
si sh-ul e la~ si nu cum e la pc )))))
=))
huha…
that’ was fun…
macar asa ma mai eliberez si eu de stres cu forumu’ asta:)
yo-l cred pe beni…adik…nah…oricum suna cam ciudata toata duma..plus ca un mac se vede din start daca are ceva in neregula, nu e ca un pc sa-l faci sa mearga o zi doua si sa crape dupa, nu?
Eu v-am zis că tastaturile astea îi fac pe oameni, uneori, să o ia razna! De aia le-am oferit muuuulte keylayout-uri, să se descarce corespunzător. Domnu’, vezi că acu’ ai și Rumänisch qwertz și Roumain azerty, bre…
Treaba cu potrivitu tastelor a fost tare, tare de tot.
Adică vrei să spui că în această discuție, ceea ce clientul a numit “laptop defect” înseamnă o nepotrivire între tastatura fizică și keyboard layout-ul din Mac OS X? Atât?!?!?
Ok, “defectul” este o mare gogomanie. Totusi, am o intrebare si o sugestie pentru macbeni. Spui ca erai dispus sa ii dai banii inapoi si ca mai mult, iti plac clientii multumiti. Atunci, de ce a doua zi nu l-ai sunat inapoi pe om sa-i spuneti sa va intalniti. Din punctul meu de vedere, i-ai dat o ora (sub presiune corect, totusi ai zis ceva) pe care nu ai onorat-o. Elegant ar fi fost ca a doua zi sa-i fi dat tu un telefon sa-i spui omului ca esti dispus sa va intalniti. Oricum, chestia asta cu banii in mana…. Nu se putea rezolva printr-un simplu transfer bancar?
Am si eu o intrebare care ma roade: DE CE naiba sa cari cu avionul la capatul celalat al lumii un powerbook stricat? Daca tot vrei banii inapoi pe el, il lasi aci, colegii recupereaza paguba si-ti pun banii prin western union. De ce sa cari 3 kilograme de aluminiu inutil?
Mai fac inca o data o precizare care s-a mai facut de multe ori pe aici: noi ca admini nu putem verifica cine are dreptate in cazuri din astea si nici nu e treaba noastra sa facem politie pe aici. Asta e un caz foarte relevant: cineva spune ca i-a fost vandut un “laptop defect”, altcineva ca e doar o problema de keylayout. Ambii par la fel de convingatori, evident.
Am rugamintea sa va rezolvati problemele in particular, eventual apeland la “organele in drept”. Dupa care ar fi interesant sa postati concluziile si aici. Dar nu inainte.
Mai fac inca o data o precizare care s-a mai facut de multe ori pe aici: noi ca admini nu putem verifica cine are dreptate in cazuri din astea si nici nu e treaba noastra sa facem politie pe aici. Asta e un caz foarte relevant: cineva spune ca i-a fost vandut un “laptop defect”, altcineva ca e doar o problema de keylayout. Ambii par la fel de convingatori, evident.
Am rugamintea sa va rezolvati problemele in particular, eventual apeland la “organele in drept”. Dupa care ar fi interesant sa postati concluziile si aici. Dar nu inainte.
Dacă e cum zice macbeni, e cea mai tare chestie de pe acest forum. Eu propun o arhivă cu toate aceste povestiri Gîgă, deci rubrica „Gâgă macuser”.
Dacă e cum zice macbeni, e cea mai tare chestie de pe acest forum. Eu propun o arhivă cu toate aceste povestiri Gîgă, deci rubrica „Gâgă macuser”.
Mai este Macbeni? Sau l-a sters? Eu incerc sa dau raspuns la un PM si im spune “There were members listed in your Recipients or CC fields that are unable to receive Private Messages. They have been removed by the system and you may try sending again.”